ΤΑ 10 ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΟΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ (WEF)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

7 ΒΙΝΤΕΟ

TheVigilantCitizen
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς στον κόσμο. Και, όλα αυτά τα χρόνια, οι άνθρωποι του WEF έχουν πει

μερικά πραγματικά τρελά και δυστοπικά πράγματα. Και έχουν καταφέρει να διατυπώσουν αυτά τα πράγματα με τους πιο ανατριχιαστικούς τρόπους. Ακολουθούν τα 10 πιο παρανοϊκά πράγματα που έχουν ειπωθεί από το WEF.

Όταν κάποιος μιλάει για την “παγκόσμια ελίτ”, συνήθως αναφέρεται σε μια μικρή ομάδα πλούσιων και ισχυρών ατόμων που δραστηριοποιούνται πέρα από τα εθνικά σύνορα. Μέσω διαφόρων οργανισμών, αυτά τα μη εκλεγμένα άτομα συγκεντρώνονται με ημι-μυστικότητα για να αποφασίσουν τις πολιτικές που θέλουν να δουν να εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρίσκεται ακριβώς στη μέση όλων αυτών. Πράγματι, μέσω των ετήσιων συναντήσεών του στο Νταβός, το WEF προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να εξομαλύνει την επιρροή του στα δημοκρατικά έθνη του κόσμου, έχοντας ένα πάνελ παγκόσμιων ηγετών που παρευρίσκονται και μιλούν στην εκδήλωση.

Μια απλή ματιά στον κατάλογο των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις αποκαλύπτει την απίστευτη εμβέλεια και επιρροή του οργανισμού. Στο WEF εκπροσωπούνται τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της οικονομίας.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...