ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ! ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ:«ZΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»!


ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ LEHI/STERN GANG ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ!
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…
Στο Κίεβο κυκλοφόρησαν αφίσες και φυλλάδια που αναγράφουν: ”ο Ζελένσκι είναι ένας προδότης του Αζόφ. Θα προδώσει κι εσάς.”

Σχεδιάζεται σύντομα πραξικόπημα στο Κίεβο, εμπλέκονται δύο μέρη με διαφορετικούς στόχους.

Ο ένας είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που θέλει να τερματίσει τον πόλεμο λόγω της εξόντωσης του ουκρανικού στρατού και το θάνατο πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτών παιχνιδιών του.

Ο άλλος είναι ένας πρώην Ουκρανός διπλωμάτης που θέλει να σχηματίσει μια νέα ουκρανική κυβέρνηση στην εξορία, έχει στενούς δεσμούς με τις δεξιές εξτρεμιστικές ομάδες Azov, Right Sector…

Αυτοί οι αξιωματούχοι δεν συνεργάζονται αλλά και οι δύο θέλουν να απομακρυνθεί ο Ζελένσκι, ή κάτι σαν δολοφονία…

Η Πολωνία έρχεται να καταλάβει το έδαφός της Δ Ουκρανίας και είναι επικίνδυνοι καιροί για τον λαό της Ουκρανίας 404, πολύ επικίνδυνοι, ίσως εκκαθαρίσεις και καταστολές από το παρελθόν. Όλα σχεδιάστηκαν χρόνια νωρίτερα. Οι πάτρωνες της μαριονέτας, η Γερμανία και το Ισραήλ.

 Η ιδεολογία ξεκίνησε από τη ναζιστική-σιωνιστική οργάνωση Stern Gang / Lehi ( το Lehi συχνά γνωστό υποτιμητικά ως η Συμμορία της Στερν, ήταν μια σιωνιστική παραστρατιωτική και τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Αβραάμ (“Yair”) Stern) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Αλλά ο Πρόεδρος Πούτιν τα είδε όλα αυτά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εξαπολύσει την ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Z V… !


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :