Ξέσπασε άλλος «πόλεμος» πέραν της Ουκρανίας – Θα γίνει ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ, vid

 Ξεκινά άλλη μεγάλη κόντρα πέρα από αυτήν της Ουκρανίας με τον πλανήτη να γίνεται μάρτυρας άκρως ενδιαφέρον εξελίξεων!

Ορισμένες από τις πιο υψηλές… «προσωπικότητες» των διεθνιστών έχουν ενωθεί για να ενθαρρύνουν τους διαφημιστές να μποϊκοτάρουν το Twitter, εάν ο Έλον Μασκ (ο οποίος ανήκει στοκέντρο εξουσίας που επηρεάζει τον Πούτιν και αντιτίθεται στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων και στην αποσυμφόρηση του ανθρώπινου πληθυσμού)  εφαρμόσει την πολιτική του για απεριόριστη «ελευθερία του λόγου», όπως την ονομάζει.

Είκοσι έξι διεθνιστικές ΜΚΟ υπέγραψαν επιστολή εκφράζοντας ανησυχία για το σχέδιο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

«Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ θα τοξικοποιήσει περαιτέρω το οικοσύστημα πληροφοριών μας (σ.σ. άρα είναι ήδη τοξικό;;;) και θα αποτελέσει άμεση απειλή για την δημόσια ασφάλεια, ειδικά μεταξύ εκείνων που είναι ήδη πιο ευάλωτοι και περιθωριοποιημένοι», έγραψαν.

Προειδοποίησαν ότι η διαφήμιση στο Twitter θα άφηνε να εννοηθεί ότι η όποια εταιρεία «κινδυνεύει να συσχετιστεί με μια πλατφόρμα που ενισχύει το μίσος, τον εξτρεμισμό, την παραπληροφόρηση για την υγεία και τους θεωρητικούς συνωμοσίας».

Οι συγγραφείς συνέχισαν: «Υπό τη διαχείριση του Μασκ, το Twitter κινδυνεύει να γίνει βόθρος παραπληροφόρησης (σ.σ. ενώ τώρα λάμπει από αλήθεια). Τα δολάρια της διαφήμισής μπορεί να χρηματοδοτήσουν το έργο ματαιοδοξίας του Μασκ. Σας καλούμε να απαιτήσετε από τον Musk να τηρεί αυτά τα βασικά πρότυπα εμπιστοσύνης και ασφάλειας της κοινότητας και να αποσύρει τις διαφημιστικές σας δαπάνες από το Twitter, εάν δεν συμμορφωθεί».

Ο Μασκ, απαντώντας στην επιστολή, έγραψε στο Twitter: «Ποιος χρηματοδοτεί αυτούς τους οργανισμούς που θέλουν να ελέγξουν την πρόσβασή σας στις πληροφορίες; Ας ερευνήσουμε…».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ BILL GATES να αρνείται τις κατηγορίες για τα εμβόλια και να ανησυχεί για την ανάμειξη του Έλον Μάσκ στα της πληροφόρησης! Όπως λέει και ο λαός: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ!!!

loading...