«ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ την κρίση να πάει ΧΑΜΕΝΗ»! Σάλος με αξιωματούχο του Μπάιντεν – ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ;;; vid

 Η αξιωματούχος του Μπάιντεν, Σαμάνθα Πάουερ, πανηγύρισε για την παγκόσμια έλλειψη λιπασμάτων που προέκυψε από την σύγκρουση στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι θα «επισπεύσει τις μεταβάσεις» για τους αγρότες να χρησιμοποιούν «φυσικές λύσεις», οι οποίες ωστόσο δεν φτάνουν για μαζική παραγωγή!

Μάλιστα είπε επί λέξει: «Μην αφήνετε ποτέ μια κρίση να πάει χαμένη»!!!

Η Πάουερ, ο οποία τώρα υπηρετεί ως Διαχειριστής του Οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID), είπε ότι οι ελλείψεις λιπασμάτων είναι στην πραγματικότητα «προς το συμφέρον των αγροτών», υποστηρίζοντας ότι η «κοπριά και το λίπασμα» είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις.

«Οι ελλείψεις λιπασμάτων είναι γεγονός, επειδή η Ρωσία είναι ένας μεγάλος εξαγωγέας λιπασμάτων», είπε ο Πάουερ στο ABC. «Και αυτό μπορεί να επισπεύσει τις μεταβάσεις (στην πράσινη γεωργία). Επομένως, μην αφήνετε ποτέ μια κρίση να πάει χαμένη», υπογράμμισε.

Να λοιπόν που η κρίση δείχνει να ευνοεί τα σχέδια των διεθνιστών της Δύσης, οι οποίοι θέλουν να φτωχύνουν τις ίδιες τους τις χώρες για να επιβάλλουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση, την καταστροφή της παραγωγής και την ανάληψη της «κατασκευής» τροφίμων από πολυεθνικές.

Πληθαίνουν οι φωνές που επιμένουν πως ακόμα και ο πόλεμος με την Ρωσία έγινε με την ανοχή των διεθνιστών, οι οποίοι βάζουν μπροστά την Ουκρανία για να διαλύσουν Ευρώπη και Αμερική κα να εγκαθιδρύσουν χούντα.

Δείτε το βίντεο:

loading...