Μίλησε και ο Σόρος στο Νταβός: «Αρχή ΤΡΙΤΟΥ παγκοσμίου πολέμου – Υπάρχουν ΔΥΟ συστήματα διακυβέρνησης στον πλανήτη», vid

 Ένας-ένας παίρνουν τον λόγο οι παγκοσμιοποιητές… Παραδοχή ύπαρξης «λευκής» και «μαύρης» αδελφότητας…

«Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ίσως είναι η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου και ο πολιτισμός μας μπορεί να μην επιβιώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός!

Ο διεθνιστής εξέφρασε ανοιχτά τους φόβους τους για το μέλλον του κόσμου, όπως τον φαντάζεται η διεθνιστική τάξη πραγμάτων, με αφορμή τον πόλεμο, ενώ ως μοναδική λύση που θα μπορέσει να διασφαλίσει τον πολιτισμό «βλέπει» την ήττα της Ρωσίας και του Βλαντίμιρ Πούτιν και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Αναφορά έκανε και στα δύο κέντρα εξουσία του πλανήτη, εκείνο των διεθνιστών που επηρεάζει τον λεγόμενο δυτικό κόσμο και εκείνο της παραδοσιακής (δεξιάς) τάξης πραγμάτων που επηρεάζει Ρωσία και συμμάχους και δίνει μάχη, στην παρούσα φάση, και για την Κίνα.

«Ο πλανήτης έχει πραγματικά ολοένα και περισσότερο εμπλακεί σε μια πάλη ανάμεσα σε 2 συστήματα διακυβέρνησης που είναι διαμετρικά αντίθετα το ένα στο άλλο, την ανοιχτή και την κλειστή κοινωνία. Σε μια ανοιχτή κοινωνία, το κράτος δικαίου είναι να προστατεύει την ελευθερία του ατόμου. Σε μια κλειστή κοινωνία, ο ρόλος του ατόμου είναι να υπηρετεί τους κυβερνώντες του κράτους (σ.σ. φυσικά τα παρουσιάζει όπως θέλει)», δήλωσε μεταξύ άλλων!

Σε ό,τι αφορά την ΕΕ και τη ροή του φυσικού αερίου από τη Ρωσία, ο Σόρος είπε ότι η Ευρώπη θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί αυτό. «Η κίνηση της Ρωσίας πραγματικά ‘πονά’» την Ευρώπη, λέει. Για την έκβαση του πολέμου, αν και απέφυγε να κάνει μια σαφή πρόβλεψη, ο Σόρος είπε ότι «η Ουκρανία μπορεί να το παλέψει» και να επικρατήσει. Ας ακούσει καλύτερα τον Κίσινγκερ!

loading...