«ΒΟΜΒΑ» στο αμερικανικό Κογκρέσο: Ξεκινά ΑΝΑΚΡΙΣΗ για τα UFO

 Τι ετοιμάζεται;;;

Η επιτροπή πληροφοριών της αμερικανικού Κογκρέσου θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια ακρόαση για ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα εδώ και 50 χρόνια, για να δώσει συνέχεια σε περίπου 143 θεάσεις UFO που αναφέρθηκαν μεταξύ 2004 και 2021. Τι ετοιμάζεται άραγε;;;

Η ακρόαση, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, θα διεξαχθεί από την υποεπιτροπή της Επιτροπής Πληροφοριών για την αντιτρομοκρατία, την αντικατασκοπεία και την καταπολέμηση των διαρροών.

«Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν τομέα υψηλού δημόσιου ενδιαφέροντος, οποιαδήποτε αδικαιολόγητη μυστικότητα μπορεί να χρησιμεύσει ως εμπόδιο για την επίλυση του μυστηρίου ή θα μπορούσε να μας εμποδίσει να βρούμε λύσεις σε πιθανά βατά σημεία», δήλωσε ο πρόεδρος Andre Carson στους New York Times. «Αυτή η ακρόαση αφορά την εξέταση των βημάτων που μπορεί να λάβει το Πεντάγωνο για να εξετάσει το στίγμα γύρω από τις αναφορές στρατιωτικών και πολιτικών πιλότων».

Μεταξύ αυτών που καταθέτουν ενώπιον της υποεπιτροπής είναι ο υφυπουργός Άμυνας για θέματα Πληροφοριών και Ασφάλειας Ρόναλντ Μούλτρι και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ναυτικών Πληροφοριών Σκοτ ​​Μπρέι.

Θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο, καθώς ενδεχομένως προηγηθεί μίας σύγκρουσης με την Ρωσία:

loading...