ΑΡΘΡΟ spoof – ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην (εξ αναβολής μετά ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΕΪΤΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) εκδήλωση παράδοσης στον έλληνα πρωθυπουργό επιταγής 1 εκατομμυρίου δολαρίων εκ μέρους της παγκόσμιας ολιγαρχίας ‘για την προσφορά του υπέρ της νέας τάξης πραγμάτων, τον αγώνα του υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και το ρόλο του ως λαγού των συμφερόντων της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού’.

Καθώς ο μεγαλομέτοχος της Microsoft διέσχιζε την σκηνή με την υπερμεγέθη επιταγή και η πρόεδρος της δημοκρατίας (νέας τάξεως) σηκωνόταν και χειροκροτούσε, ο πρωθυπουργός (με το γνωστό ‘ύφος Κουλ…’, που παίρνει όταν συναντάει διασημότητες, που προβάλουν τα ΜεγάλαΜΜΕ, που μόνο αυτά διαβάζει) έκανε να προχωρήσει προς το μέρος του.

Τότε ένας τέως τζοπάνος νυν μετακλητός υπάλληλος (από τους χιλιάδες που διοριστήκανε αξιοκρατικά από την κυβέρνηση των αρίστων) στο υπουργείο πολιτισμού (στο τμήμα μελέτης του πολιτιστικού ρόλου της ρακής) μέσα στον αυθόρμητο ενθουσιασμό του άρχισε τις μπαλωθιές.

Καθώς η πρώτη ομοβροντία πέτυχε τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο στην ωμοπλάτη και απλώς τον έριξε στα γόνατα ακολούθησε και δεύτερη μία σφαίρα από την οποία τον βρήκε στο δόξα πατρί, ξαπλώνοντάς τον για τα καλά.

Τα τελευταία του λόγια στον σεκουριτά που έτρεξε πάνω του ήταν: Μ’ έφαγ’ ο γκαντέμης!

Πάντως οι θεωρίες συνομωσίας ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για δολοφονική επίθεση δίνουν και παίρνουν.
Κάποιοι λένε ότι ο φερόμενος ως δράστης έχασε το γιό του από ξαφνικίτιδα λόγω του (μη) εκβιαστικού εμβολιασμού για να πάει σχολείο…
Κάποιοι λένε ότι είναι υπέρ του επιχειρηματικού ανταγωνισμού και κατά των ολιγοπωλίων…
Κάποιοι λένε ότι είναι χρήστης Mac…
Έρευνες διεξάγει η αστυνομία και (καθώς δεν είναι το τμήμα που έχει αναλάβει τις υποθέσεις δολοφονικών επιθέσεων, όπου οι βασικοί ύποπτοι είναι μέλη του βαθέως κράτους), υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί.
Σε κάθε περίπτωση όλοι συμφωνούν ότι ο περίφημος φιλάνθρωπος (νέας τάξεως καθώς δωρίζει τα λεφτά του στο ίδρυμά του κι έτσι τα κάνει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώνει φόρους) πήγαινε γυρεύοντας επειδή, όπως έγραψε ο Μένανδρος, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και αγνόησε επιδεικτικά το ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.
Η είδηση πάντως είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσουν οι μετοχές στα χρηματιστήρια κατά 17%, αλλά αυτό θεωρείται ότι διορθώνεται εύκολα με νέες περικοπές μισθών των εργαζομένων.
Χειρότερο ήταν ότι όταν πληροφορήθηκε το συμβάν ο εγκεφαλικά μαλακυνσμένος πρόεδρος των ΗΠΑ συμπέρανε ότι το έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας και ήταν έτοιμος να πατήσει το κόκκινο κουμπί του πυρηνικού ολέθρου θέτοντας τον κόσμο για κάμποσα λεπτά σε κόκκινο συναγερμό.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά αποδεικνύεται ότι καλά μου έλεγε ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
loading...