ΑΡΘΡΟ spoof - ΩΧΧΧΥΣΕ Η ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (αποκαλυπτικό βίντεο)


 Με την ικανότητά του να γίνεται αόρατος ο ανέγκυρος ιστογράφος βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο καλύτερα φυλασσόμενο κέντρο εξουσίας του πλανήτη και μεταδίδει:

Αυτά που διαβάζουμε στα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα ότι η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων μετά το λόγο του έλληνα πρωθυπουργού δήλωσε ‘Δεν ήταν υπέροχη η ομιλία; Θεωρώ πως ήταν μοναδικής έμπνευσης! Θα ήθελα να τον ευχαριστήσουμε που μοιράστηκε μαζί μας τη σοφία του’ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έγινε στην πραγματικότητα…


Η αλήθεια είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη η Νάνσι Πελόζι εμφανώς συγκλονισμένη έτρεμε σύγκορμη και συνεχώς γύρναγε και ψιθύριζε στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, που καθότανε δίπλα της και με δυσκολία κατάφερνε να την συγκρατήσει:


Τα διάβασε ακριβώς όπως του τα γράψαμε! Έτσι είναι ο άντρας, που ζητάω! Τα δίνει όλα και δεν ζητάει τίποτα! Ή μάλλον παρακαλάει να δώσει περισσότερα! Είναι φοβερός στο γλείψιμο!


Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό και εκθέτει για μια ακόμα φορά τα ελληνικά ΜΜΜΕ και την αδικαιολόγητη εμπαθή εχθρότητά τους προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.Δεν υπάρχουν σχόλια :