Παραλήρημα από σύμβουλο του Ερντογάν: ”Εάν ελληνικός πύραυλος χτυπήσει μαχητικό μας, εμείς θα κάψουμε την Ελλάδα”-Ομολόγησε τον φόβο του για τα Rafale

 Παραλήρημα αλλά και φόβο δείχνουν οι δηλώσεις του Mesut Hakkı Caşın, ο οποίος είναι μάλιστα σύμβουλος του Ερντογάν.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

”Αφού η Ελλάδα αγόρασε τα μαχητικά Rafale από τη Γαλλία, πήρε αέρα. Αν και νομικά απαγορεύεται, εξοπλίζουν τα νησιά. Τα πυραυλικά τους συστήματα απειλούν την Τουρκία.

Γιατί η Ελλάδα κάνει αυτή την κίνηση τώρα; Διότι το ταξίδι του Προέδρου Ερντογάν στη Σαουδική Αραβία, η εξομάλυνση με την Αίγυπτο η άφιξη του Ισραηλινού Προέδρου, η εξομάλυνση στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ και η κατάρρευση του έργου EastMed εξοργίζουν την Αθήνα.

Η Ελλάδα θέλει να αναστατώσει τις σχέσεις της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ και κυρίως με τις ΗΠΑ με ψέματα και συκοφαντίες. Γιατί γνωρίζουμε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Τουρκία έχει φτάσει σε καλό σημείο σχετικά με τα F-16.

Η Ελλάδα είναι ένα κράτος ζητιάνων. Στην πραγματικότητα, είναι ένα χρεοκοπημένο κράτος.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τους Έλληνες. Ο Μητσοτάκης ήρθε τον περασμένο μήνα και παρακάλεσε τον Πρόεδρό μας για το φυσικό αέριο. Μην το ξεχνάτε αυτό. Εάν η Τουρκία δεν δώσει φυσικό αέριο, δεν θα μπορέσει να ζεσταθεί η Ελλάδα με κάποιο τρόπο.

Αν ένας πύραυλος χτυπήσει μαχητικό μας, τότε θα κάψουμε την Ελλάδα. Θα τους πετάμε βόμβες”!

Μπορεί ο εν λόγω κύριος να βρίσκεται σε παραλήρημα, καθώς πέταξε τεράστιες ανοησίες, είναι όμως σύμβουλος του Ερντογάν. Καταλαβαίνετε τι χώρα έχουμε απέναντί μας!

https://directus.gr/

loading...