Το κόμμα Εμφιετζόγλου στη βράβευση Μπουρλά της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Όταν ο γνωστός για τις εθνικές θέσεις του, επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ανακοίνωσε πως κάνει κόμμα διεμβολίζοντας την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία από τα δεξιά της, πολλοί χάρηκαν και είδαν το νέο κόμμα ”Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση”, ως μια πολιτική λύση για τις εκλογές που οσονούπω φθάνουν!

Ωστόσο, οι πληροφορίες μου – και τις οποίες σε ανύποπτο χρόνο δημοσίευσα – έλεγαν ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου επιζητούσε τη συνεργασία με άλλα μη κοινοβουλευτικά κόμματα και βεβαίως πολύ καλά έκανε. Όμως αρκετά από αυτά τα κόμματα δεν συνέχισαν περαιτέρω συζητήσεις κοινής καθόδου σε εκλογές, γιατί – όπως μου μετέφεραν – ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου διακατεχόταν από αλαζονική συμπεριφορά! Και πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί άλλως, από τη στιγμή που ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ζητούσε από τους συνομιλητές του, να συμπράξουν απριόρι μαζί του χωρίς προαπαιτούμενα!

Όπου όμως υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα του κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου ”Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση”, παραβρέθηκε στη βράβευση του Ελληνοεβραίου Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη, που τόσο πολύ έχει αναστατώσει την ελληνική κοινωνία με την συμμετοχή του στον Covid-19!

Αυτή η είδηση διοχετεύτηκε στα Μέσα από το ίδιο το κόμμα Εμφιετζόγλου, με ΔΤ (α. α.: 93/23.05.2022)!

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου, με τίτλο: Εκπροσώπηση της Πατριωτικής Ένωσης στη βράβευση του Άλμπερτ Μπουρλά:

“Την Κυριακή 22/5/2022 έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης η απονομή Τιμητικής Διάκρισης στον Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία όλων των αρχών της πόλεως, του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου φίλιας Ελλάς-Ισραήλ. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Φίλιας Ελλάς- Ισραήλ. Ο κ. Μπουρλά, εμφανώς συγκινημένος καταχειροκροτήθηκε και έγινε αποδέκτης αγάπης και συγχαρητήριων των συμπολιτών του. Ο Καθηγητής κ. Θεοχάρης Ταντανάσης εκπροσώπησε την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και τον Προέδρο αυτής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και μετέφερε συγχαρητήρια και ευχές εκ μέρους του!”!

ΣΗΜ.: Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, κανένας δεν φοράει μάσκα, που επιβάλλεται σε κλειστούς χώρους! Ισχύει δηλαδή εδώ, το δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Ανανέωση:

Ωστόσο στο σάιτ aristeia.news υπάρχει το παρακάτω δημοσίευμα:

Προβοκάτσια στήθηκε διαδικτυακά, με φήμες ότι δήθεν ο ευπατρίδης Εμφιετζόγλου εξέφρασε συγχαρητήρια στον Αλμπέρτο Μπουρλά και την φαρμακοβιομηχανία Pfizer.

Οι κακόβουλες φήμες δείχνουν πως πολλοί ανησυχούν για την ορμή του νέου κόμματος.

Η δήλωση Νασιούλα

“Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν για δήθεν έκφραση συγχαρητηρίων και ευχών στον Αλβέρτο Μπουρλά και στην Φαρμακοβιομηχανία PFIZER.

Η Πατριωτική Ένωση, ο ευπατρίδης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κι εγώ ως Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Θεσσαλονίκης παλεύουμε με όρθιο ανάστημα και καθαρή φωνή ώστε να πάρουν πόδι απο την πόλη, την χώρα και το έθνος μας οι πολιτικοί πάτρωνες των γιγάντιων πολυεθνικών που τρίβουν τα χέρια τους με τις “πανδημίες”, τον γενικό εγκλεισμό και τον καταχρηστικό εμβολιασμό με τα πειραματικά τους σκευάσματα.

Σας εγγυώμαι με το πρόσωπο και την υπογραφή μου πως στις τάξεις της Πατριωτικής Ένωσης ποτέ δεν θα συνυπάρχουμε με συναγελαζόμενους τον Αλβέρτο Μπουρλά”.

Προβοκάτσια “με Μπουρλά” έστησαν στον Εμφιετζόγλου | ΑΡΙΣΤΕΙΑ (aristeia.news)

ΣΗΜ.: Θα περιμένουμε ωστόσο να μας ενημερώσουν από το κόμμα της Πατριωτικής Ένωσης, αν το ΔΤ είναι πραγματικό ή όχι! Γιατί πλέον ο αναγνώστης δεν θα γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει!

loading...