«OXI! Θα πρέπει να πάμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»! Συγκλονιστική συζήτηση με διαφωνίες στην Ρωσική τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

 Τα περιθώρια στον πλανήτη στενεύουν για όλους τους παίκτες…

Την αντίδραση της παρουσιάστριας, Όλγκα Σκαμπέγιεβα, προκάλεσαν οι αναφορές του στρατιωτικού αναλυτή και απόστρατου συνταγματάρχη, Μιχαήλ Κονταρένοκ, κατά την διάρκεια εκπομπής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης για την Ουκρανία.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Κονταρένοκ είπε πως οι Ουκρανοί ετοιμάζουν 1.000.000 στρατό κατά της Ρωσίας και το ερώτημα είναι αν θα εξοπλιστούν με σύγχρονα στρατιωτικά μέσα, ενώ προσέθεσε πως είναι φανατισμένοι κατά της Ρωσίας.

Στην συνέχεια, ο στρατιωτικός αναλυτής ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα, είναι πως η Ρωσία βρίσκεται σε πλήρη γεωπολιτική απομόνωση.

Παρατήρησε, επίσης, πως όλος ο κόσμος έχει ταχθεί κατά της Ρωσίας, ακόμη κι αν η Μόσχα δεν το παραδέχεται. Επεσήμανε, δε, ότι η κατάσταση για την Ρωσία θα γίνει χειρότερη.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της  έκανε λόγιο για στήριξη της Ινδίας και της Κίνας, οι οποίες ξεπερνούν σε πληθυσμό την Δύση, σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κοινός τόπος με εκείνους που «θέλουν να μας εξαφανίσουν».

«Θα πρέπει να πάμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ», κατέληξε η Σκαμπέγιεβα κλείνοντας την κουβέντα.

Δείτε την συγκλονιστική συζήτηση, καθώς τα περιθώρια στον πλανήτη στενεύουν για όλους και οι διαφωνίες στην Ρωσία μπορεί να επιφέρουν νευρικότητα και άρα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!

loading...