Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” (GREAT RESET)

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ, ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Γράφει η Sally Beck
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο GEORGE Gammon, “επαναστάτης καπιταλιστής”, Αμερικανός επιχειρηματίας και επενδυτής ακινήτων που διδάσκει μακροοικονομία, αναλύει τις ρίζες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της παγκόσμιας ελίτ του Νταβός. Οι δύο αυτοί φορείς φέρουν την ευθύνη για τη “Μεγάλη

Επανεκκίνηση” που βιώνουμε.

Ο Gammon ανακάλυψε αυτό που φαίνεται να είναι μια ατζέντα τύπου Bond villainesque για να συγκαλύψει την εξελισσόμενη οικονομική καταστροφή που κρύβεται πίσω από την Επανεκκίνηση. 

Οι τακτικές αντιπερισπασμού περιλαμβάνουν την επίρριψη ευθυνών για την υπερθέρμανση του πλανήτη, αποδιοπομπαίους τράγους και εξωτερικούς εχθρούς. Ακριβώς όπως κάνουμε με τους ανεμβολίαστους και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτό που βρήκε ο Gammon μοιάζει με σχέδιο για τον εφιάλτη της απάντησης του Covid που υπομένουμε τα τελευταία δύο χρόνια, και όπως τόνισε το στέλεχος της Wall Street Edward Dowd στο TCW, όπου συζήτησε για το αν η κρίση του Covid ήταν μια απάτη για τη διαγραφή του παγκόσμιου χρέους.

Είδαμε τα αποτελέσματα της απερίσκεπτης τραπεζικής όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε κρίση δημόσιου χρέους μετά το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κραχ του 2008. Την περασμένη εβδομάδα, ο Saadeh Al-Shami, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Λιβάνου, κήρυξε τη χώρα του σε πτώχευση. 

Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες και αυτοί που προκάλεσαν αυτή την οικονομική κρίση του 21ου αιώνα δεν θα θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη. Το WEF συμφωνεί και θέτει τη μεταφορά της ευθύνης σε τρίτους ως ξεκάθαρη ατζέντα.

Οι πηγές του Gammon είναι αξιόπιστες, παρμένες από έγγραφα της δεκαετίας του 1970 που συνέταξε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Τις αναλύει σε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο, ενδιαφέρον είναι ότι δεν έχει αφαιρεθεί ή λογοκριθεί. Ο τίτλος του: “Είναι πιο κακοί από ό,τι νομίζετε (εδώ είναι η απόδειξη)”.

Για το ιστορικό, το WEF ιδρύθηκε πριν από 51 χρόνια από τον Klaus Schwab, σήμερα 84 ετών, έναν Γερμανό μηχανικό και οικονομολόγο. 

Αυτό είναι το μέτρο του ανθρώπου: δήλωσε δημοσίως ότι οι υπερβολικά υψηλοί μισθοί των διευθυντικών στελεχών “δεν είναι πλέον κοινωνικά αποδεκτοί”, ενώ ως εκτελεστικός πρόεδρος του WEF λαμβάνει 1 εκατ. ελβετικά φράγκα ετησίως (δηλαδή 825.000 λίρες, 990.000 ευρώ ή 1,1 εκατ. δολάρια).

Η έρευνα του Gammon ξεκινά το 1971 και την πρώτη 280σέλιδη περίληψη του WEF, η οποία δίνει έναν ετήσιο απολογισμό της δραστηριότητας του WEF μέχρι το 2010: τα πρώτα 40 χρόνια. 

Στη σελίδα 25, το 1973, μιλάνε για την πρώτη συνάντηση στο Νταβός, “Διαμορφώνοντας το μέλλον σας στην Ευρώπη”, και άρχισαν να συζητούν για τα όρια της ανάπτυξής μας.

Η διάλεξη δόθηκε από τον Ιταλό βιομήχανο Aurelio Peccei, ο οποίος το 1968 συνίδρυσε τη Λέσχη της Ρώμης, μια παγκόσμια δεξαμενή σκέψης.

loading...