GEWKWN: Μήνυμα ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ μέσω του Γέροντα από το 2013

Σχόλιο GEWKWN: Ο Γέροντας μου μετά από τις αποκαλύψεις στο κανάλι ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για το Άγιο Όρος μου είπε να σας υπενθυμίσω τα λόγια του Χριστού που αφορούν το Άγιο Όρος, διαβάστε πρώτα τις αποκαλύψεις και μετά διαβάστε τα μηνύματα του Χριστού μας από το 2013!

 “Την σύγκρουση που βλέπουμε σήμερα θέλουν να την μετατρέψουν και σε θρησκευτική σύγκρουση και να αρχίσουν από το Άγιο Όρος, προσπαθούν να το βεβηλώσουν, γι’αυτό ετοιμάζουν ( με κάθε επιφύλαξη)  προβοκάτσια, και μάλιστα αιματηρό επεισόδιο προβοκάτσιας !  ετοιμάζεται αυτό για το τέλος Μαΐου όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα βρίσκεται στο Άγιο Όρος, στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, στην Μονή Καρακαλου και στην Μονή Ιβήρων.

Τότε θα βρει η ‘’ελληνική ‘’ κυβέρνηση να εκκενώσει την Μονή Εσφιγμενου, να διώξει όλους τους Μοναχούς Ρωσικής καταγωγής και όλους τους μοναχούς που αντιδρούν στον οικουμενικό πατριάρχη, και εμποδίζουν μια επίσκεψη του πάπα στο Άγιο Όρος…. ‘’ ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Μήνυμα από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μέσω του Γέροντα από το 2013 για τους Μοναχούς στο  Άγιο Όρος, Ο Γέροντας μου από το 2013 τα έλεγε όλα, προειδοποιούσε αλλά κανείς δεν τον άκουγε

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

8/4/2013 ‘’ Τώρα θα σας μιλήσω για ένα οικόπεδο που έχει δοθεί ως δώρο στην Μητέρα Μου, αυτό το μέρος θα το μισήσουν, και θα το μοιχεύσουν αυτοί που θα βγουν σε λίγο από τον δρόμο μου……

Αλλά, Αυτή η Βασίλισσα Μου μαζί με Εμένα θα κυριαρχήσει εκεί… .ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ ….ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

20/4/2013 ‘’ το κακό θα έλθει από το κεφάλι, όταν θα θολώσουν τα νερά στο Άγιο Όρος θα κατέβουν στον κόσμο και θα τον δηλητηριάσουν , τότε οι κληρικοί θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς και ο κόσμος θα τρελαθεί, θα δείτε σύντομα ότι μέσα στο περιβόλι της Μητέρας μου θα βγάλουν ‘’μαχαίρια’’ δεν θα συμφωνήσουν σε πολλά και θα γίνουν οι 14 Μονές πολλά κομμάτια.

Και θα δείτε εκεί αδελφό εναντίον αδελφού, και Πατέρα εναντίον Πατρός, πήραν μεγάλη ευθύνη στην πλάτη τους, με το να καταπατήσουν τον Νόμο αυτού του περιβολιού.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ως ζητιάνοι θα περιφέρονται για ένα κομμάτι ψωμί που με μεγάλη λύσσα θα τους το δώσουν.

Θα τους περιγελάσουν και θα τους καθαιρέσουν από την ιεροσύνη τους, θα ακούσουν οι δικοί Μου τα πλέον χειρότερα λόγια που δεν τα αντέχει η ψυχή και άλλα πολλά άσχημα θα τους πουν….

Διότι ‘’ξένο φλουρί’’ θα πέσει ανάμεσα τους.

Και όταν εκεί μέσα κάποιοι θα τρώνε με χρυσό κουτάλι, οι άλλοι , οι δικοί Μου, μέσα στο δάκρυ το Δικό Μου θα βουτήξουν τον άρτο για να τον φάνε.

Όμως με θρίαμβο, όταν Εγώ Έλθω να κατοικήσω εκεί, θα έλθουν οι δικοί Μου και θα ψέλνουν Ουράνιους Ύμνους Μαζί Μου.

Βεβαίως δεν είναι όλοι οι Μοναχοί το ίδιο, Εγώ τους έχω ξεχωρίσει από πριν γιατί αυτήν την εντολή ψυχής έχουν από Εμένα

Ξέρετε παιδιά μου τι θα πει Παναγία; φανταστείτε μια Μητέρα που το ένα παιδί της βγήκε πολύ σκάρτο, δεν μετανιώνει, είναι προδότης, πιο αισχρός από τους αισχρούς , τότε η μητέρα μετανιώνει για το γάλα που του έδωσε … έτσι θα πάθουν και όσοι προδώσουν την Παναγία (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ )

Όταν θέλατε να μπείτε στο δωμάτιο της μητέρας σας, κλωτσούσατε η κτυπούσατε την πόρτα για να πάρετε την άδεια της να μπείτε; Ε, αυτοί τώρα οι αγιορείτες αν θέλουν να μπουν χωρίς την άδεια της …ας τολμήσουν……… σας λέγω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζετε, για να ξέρετε τι θα συμβεί !

όταν αυτά θα συμβούν , από αυτούς που σήμερα φιλάτε τα χέρια τους, τότε θα πηγαίνετε με το άλογο τρεις ημέρες δρόμο για να βρείτε έναν σωστό ιερέα’’

‘’ Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

ΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ :  ‘’Από τον ΚΛΗΡΟ θα ξεκινήσω και πολύ αυστηρά για την αποστασία τους θα τους τιμωρήσω. Καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί, γιατί η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική  ο κόσμος έχει γίνει δύσπιστος επειδή βλέπει ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ …….Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστη σας……….ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ………….Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί ……. ‘’

14 Οκτ 2018 Μεγάλος σεισμός στην υφήλιο…… από τον σεισμό αυτόν θα καταρρεύσει ένα μέρος του Αγίου Όρους και τρία μοναστήρια θα βρεθούν στην θάλασσα……. 

Σχόλιο GEWKWN : Ο Γέροντας μου είπε να σας υπενθυμίσω και την μεγάλη πείνα που θα έχουμε…

27 Σεπ 2019 ……………παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για τις πρώτες 40 ημέρες, και μετά για άλλους 6 μήνες όχι όμως τόσο άγρια. Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα, όσοι μαθανε ( γνώριζαν ) και δεν έλαβαν τα μέτρα τους αλλοίμονο τους……θα τρώνε τις σάρκες τους.

Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα……. ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.

Τα μάτια σας θα δουν πολλά , και φρικτά πράγματα , θα γίνει ο κόσμος θηρία, θα δείτε πολύ αγριότητα και κακία μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των συγγενών, αλλά παιδιά μου να κρατάτε την αγάπη και την καλοσύνη. ‘’

Μην φοβηθείτε με ότι και εάν δείτε από εδώ και πέρα, δώστε κουράγιο σε όλους, δεν θα μας εγκαταλείψει Ο Χριστός

loading...