Η Τουρκική ΜΙΤ και η Ρωσική FSB μετέτρεψαν τους θρύλους και τις παραδόσεις σε Ορθόδοξες προφητείες.

Υπήρξα από τους πρώτους που έγραψε με πίστη και με θέρμη, σχετικά με τον Θρύλο-προφητεία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Εν τούτοις οι προσωπικές επιθυμίες και οι απόψεις, έρχονται σε δεύτερη μοίρα έμπροσθεν στην λογική, τις επιστήμες και την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

Όπως ο Μέγας Αριστοκλής πήγε ενάντια στις φιλοσοφικές-επιστημονικές του διδασκαλίες με στόχο την σωτηρία και την λύτρωση του Ελληνισμού, το ίδιο και ο γράφων πηγαίνει ενάντια στις προσωπικές του επιθυμίες, καθώς προέχει η Ελλάδα. Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς (Μέγας Αριστοκλής).

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]).

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική-λογική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς την θρησκοληψία, τις βίαιες πράξεις και την ερωτική ελευθεριότητα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι φανατικοί-απαίδευτοι-θρησκόληπτοι και οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θεολογικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο σε μικρότερη μορφή στην Συρία, και μια ακόμη πολεμική αναμέτρηση της νέας τάξης πραγμάτων με την Ρωσία στην Ουκρανία. Λόγω αναβίωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων.

Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Ορθοδοξία-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών. Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική κατά γενική παραδοχή εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. Στα πλαίσια όλων αυτών των άνομων σκοπών για να κρατούν σε αδράνεια τους νεοέλληνες, κατασκεύασαν προφητείες, μέσα από τους θρύλους και τις παραδόσεις του Ελληνικού έθνους.

Η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας είναι μια ιστορική πραγματικότητα. Η Τουρκία του Ερντογάν έχει εισβάλει στην Βόρεια Συρία, στο Ιράκ, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Λιβύη και έπεται συνέχεια. Η Τουρκία στέκεται ισάξια απέναντι στην Ρωσία και την Αμερική και ανήκει πλέον στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη. Δυστυχώς κάποιοι που εξυπηρετούν τα σκοτεινά και ανθελληνικά παιχνίδια των ξένων μυστικών υπηρεσιών, συνεχίζουν τις κίβδηλες “προφητείες” περί “Αναλαμπής” της Ορθοδοξίας, για να κρατούν τους Έλληνες σε αδράνεια.

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου η Τουρκική ΜΙΤ συμμετέχει στην διακίνηση μεταναστών, σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών, στην παραποίηση και την μετατροπή των θρύλων-παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε Ορθόδοξες προφητείες. Επίσης συμμετέχει σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μέσα από την πολύ δυναμική παρουσία σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα.

Η υπόθεση με τις προφητείες έχει γίνει πολύ επικίνδυνη για την πνευματική υγεία των Ορθοδόξων Χριστιανών. Σε συγκεκριμένες αναρτήσεις διαβάσαμε αναφορά στον Ιωάννη Βατάτζη, ο οποίος θα έχει ως βασική αποστολή όταν θα έρθει ως “Μαρμαρωμένος” βασιλιάς, την κατάργηση της κολάσεως !!! Σύμφωνα με το αιρετικό δημοσίευμα θα πάνε όλες οι ψυχές στον παράδεισο ανεξάρτητα από τον βίο τους. Αυτά διακινούν οι ξένες μυστικές υπηρεσίες. Επίσης σε άλλο άρθρο γίνεται η βλάσφημη αναφορά, ότι ο Αρχιμανδρίτης και μεγάλος αγωνιστής του Ελληνισμού Αρσένιος Κουμπούγιας, είναι “αιρετικός” !!!!!

Οι Κίβδηλες προφητείες περί αναλαμπής της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού έθνους εντάσσονται στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ενάντια στην Ελλάδα. Είναι τακτικές θρησκευτικού και πνευματικού- ψυχολογικού πολέμου. Διδάσκονται στις σχολές πολέμου της Τουρκίας, της Ρωσίας, του Ισραήλ, της Αμερικής, της Κίνας και άλλων ισχυρών κρατών. Οι αδύναμοι πνευματικά -ψυχικά να αντιδράσουν, όπως και οι απαίδευτοι-θρησκόληπτοι, αποδέχονται αυτές τις “προφητείες”. Ο πατέρας Αθανάσιος Μυτιληναίος είναι μεγαλύτερος λόγιος κληρικός της σύγχρονης εποχής μιλά για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας και αναφέρει ενδεικτικά ότι πρόκειται για χιλιαστικές πλάνες. Τις αιρετικές αυτές δοξασίες καταρρίπτουν οι πατέρες Αθανάσιος Μυτιληναίος και ο Αρσένιος Κουμπούγιας, ο Θεολόγος της Ιεράς Συνόδου Λάμπρος Σκόντζος, ο Κ. Χαραλάμπους και άλλοι ¨Ελληνες. (1)

http://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2019/05/blog-post.html.

Πατέρας Αρσένιος Κομπούγιας : “Δεν υπάρχει Αναλαμπή της Ορθοδοξίας”.https://agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=147

Τον πατέρα Αρσένιο επιβεβαιώνει και ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος : “Μόνο ὁ Ἰησοῦς Χριστὸς, ὡς Θεός, Αναστήθηκε ἐκ νεκρῶν γιὰ νὰ μᾶς δείξει ὅτι: «Ὁ Πιστεύων εἰς Ἐμὲ κἂν ἀποθάνη, ζήσεται». (Ἰωαν.ΙΑ΄25). Καί κανένας Ἄνθρωπος θνητός δέν μπορεί νά τόν μιμηθεί! Σὲ κανένα Εὐαγγέλιο, ἢ Ὀρθόδοξο Συναξάριο, δέν ἀναφέρεται ὅτι θὰ αναστηθεί ἐκ νεκρῶν, κάποιος Ἅγιος, είτε ὁ Ἰωάννης ὁ Βατάτζης ὁ Ἐλεήμων, ἢ κάποιος ἄλλος Ἅγιος, ἢ άνθρωπος γιὰ νὰ ξαναζήσει καὶ νὰ βασιλεύσει, γιὰ δεύτερη φορά, στὴ Γῆ ! Ανέκαθεν εκτός της επισήμου Ορθοδόξου εκκλησίας, βρίσκονται οι περιβόητες “προφητείες”, σχετικά με την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Πρόκειται για χιλιαστικές πλάνες.

Πιθανόν ένα μέρος από τους Γέροντες που αναφέρθηκαν στην αναλαμπή, να το έκαναν καλοπροαίρετα με σκοπό να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα των Ελλήνων-Ορθοδόξων Χριστιανών, στην πολύ δύκολη εποχή που ζούμε. Είναι γεγονός αποδεκτό από όλους ότι η χώρα μας κατακτήθηκε χωρίς πόλεμο. Στα πλαίσια αυτής της αναίμακτης κατακτήσεως και μέσο υβριδικού πολέμου, οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τις Ρωσικές προώθησαν μανιωδώς μεταξύ άλλων ως προφητεία τον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. (1) Για μια ακόμη φορά παραποίησαν σκόπιμα-τραγικά και βάναυσα την Ελληνική ιστορία καθώς παρουσιάζουν ως “Μαρμαρωμένο” Βασιλιά τον Ιωάννη Δούκα-Βατάτζη. Όμως παγκοσμίως αποδεκτό από Έλληνες και ξένους ιστορικούς και όχι μόνον είναι ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, είναι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Μεταξύ όλων ο κορυφαίος Έλληνας ιστορικός, ο Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος αναφέρει ως Μαρμαρωμένο Βασιλιά τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Όταν έπεσε η πόλη στους Τούρκους, το 1453 για να τονώσουν το ηθικό των σκλαβωμένων Ελλήνων, με καλές προθέσεις, για να υπάρχει ελπίδα, δημιούργησαν τον θρύλο αυτό. Παράλληλα έφτιαξαν αυτό τον θρύλο διότι είχε καταρρεύσει η εθνική μας υπερηφάνεια, ο εθνικός μας εγωισμός από την Τουρκική κατάκτηση της βασιλεύουσας. Την εποχή που ζούσε ο Ιωάννης Δούκας -Βατάτζης, και ήταν βασιλιάς, στο μικρό γεωγραφικά Ελληνικό κράτος που ονομαζόταν “αυτοκρατορία” της Νίκαιας, δεν έγινε καμία άλωση, του κράτους, που κυβερνούσε. Η κίβδηλη προφητεία αποτελεί βαρύτατη προσβολή στην μνήμη και τα επιτεύγματα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Ο Δεσπότης Κωνσταντίνος είναι ίσως η πιο Θρυλική-Ηρωική μορφή του Έθνους.

Οι άνθρωποι του θεοσοφικού-σατανισμού και των ξένων μυστικών υπηρεσιών να προωθούν την “σωτήρια” από το σπίτι και την αδράνεια. “Ελευθερία” που θα “αποκτηθεί” χωρίς αγώνες και αμυντικούς πολέμους, με “απεσταλμένο” του θεού τον “Μαρμαρωμένο” Βασιλιά. Σε πάρα πολλά άρθρα-εργασίες μου έχω κάνει την ερώτηση προς όλους τους αφελείς αλλά και σε όλα τα μέλη του θεοσοφικού εωσφορισμού. Γιατί ενώ είναι ο “εκλεκτός” του Χριστού ο Βατάτζης επέτρεψε ο κύριος Ιησούς Χριστός να πάρει πίσω την Κωνσταντινούπολη ο Μιχαήλ Η Παλαιολόγος, και δεν αξίωσε μια τέτοια τιμή στον Ιωάννη Γ Δούκα-Βατάτζη ;

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ιωάννης Βατάτζης ήταν βασιλιάς στο μικρό κρατίδιο της Νίκαιας στην Μικρά Ασία. Αυτό διότι η ένδοξη Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είχε πλέον κατακτηθεί από τους Γερμανούς το 1204 μ.Χ. Οι ελάχιστοι Έλληνες οι οποίοι επέτυχαν να διαφύγουν πέρασαν στην Μικρά Ασία και ίδρυσαν ένα πολύ μικρό σε γεωγραφική έκταση Ελληνικό κράτος. Έξι χρόνια πριν από την επανάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο άγιος Ιωάννης Γ Βατάτζης απεβίωσε και την πόλη κατέκτησε ο Μιχαήλ ο Η Παλαιολόγος. Ο Παλαιολόγος είχε αυτομολήσει στους Τούρκους λόγω πολιτικών διώξεων, και εν συνεχεία τύφλωσε τον νόμιμο βασιλιά τον Ιωάννη Δ Λάσκαρη, για να γίνει εκείνος βασιλιάς. Πως γίνεται να αξιώσει ο Χριστός έναν τόσο κακό άνθρωπο να πάρει πίσω την πόλη, και να μην αξιώσει τον Βατάτζη ;

Το σημαντικότερο το οποίο αγνοούν οι πλανεμένοι-απελπισμένοι συνάνθρωποι μας όπως και οι αφελείς είναι ότι ο Χριστός μετά την ζωή-δημιουργία, μας έδωσε την ελευθερία. Είναι αδύνατον να αναστήσει και να εξαναγκάσει έναν Έλληνα στρατιωτικό να πάει ενάντια στο πιο ιερό Ελληνικό αξίωμα, για να βοηθήσει σαπισμένα άτομα από την σεξουαλική διαφθορά. Ο θεός δεν υποχρέωσε ποτέ κανέναν άνθρωπο όσο ζούσε είτε μετά θάνατον, να κάνει κάτι το οποίο δεν επιθυμεί.

Τέτοιου είδους εξαναγκασμούς τους έκανε και τους κάνει μόνον ο εωσφόρος. Κανένας Έλληνας στρατιωτικός από εκείνους τους αιώνες μεταξύ αυτών και ο Άγιος Ιωάννης Βατάζης, δεν δέχεται να αναστηθεί για να πολεμήσει με σκοπό να απελευθερωθούν δειλοί-αδύναμοι άνθρωποι, οι οποίοι ασπάστηκαν τα αξιώματα του Διονυσιακού πολιτισμού.

Ο Ιωάννης-Δούκας Βατάτζης όπως και όλοι οι Έλληνες, γνώριζε σχετικά με την μεγαλύτερη εθνική προδοσία όλων των εποχών στην ιστορία του έθνους από την οικογένεια των Δουκών στο Μαντζικέρτ. Εν τούτοις δήλωνε με υπερηφάνεια ότι ήταν απόγονος των μεγαλύτερων προδοτών του έθνους, την οικογένεια των Δουκών που ήταν Ιουδαίοι είτε φιλοιουδαίοι !!! Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά συμβαίνει ένας Χριστιανός, να αισθάνεται υπερήφανος και να το δηλώνει και δημόσια,, γιατί είναι συγγενείς με τους μεγαλύτερους προδότες του Ελληνικού έθνους !!! Διαχρονικά όλοι οι άνθρωποι ακόμη και αν δεν ευθύνονται οι ίδιοι σε αυτές τις περιπτώσεις, αποκρύπτουν την συγγένεια τους με εγκληματίες-προδότες. Εν τούτοις ο Ιωάννης-Δούκας Βατάτζης θεωρούσε μέγα επίτευγμα την συγγένεια του με τους μεγαλύτερους προδότες τους Ελληνισμού !!!

Διαχρονικά όλοι οι άνθρωποι στην ζωή τους, είχαν-έχουν πολλές θετικές και αρνητικές πλευρές. Ο Φιλάνθρωπος με τις πολλές ελεημοσύνες ο Άγιος Ιωάννης Γ Δούκας-Βατάτζης, είχε και αρνητικές πλευρές. Ο Ιωάννης Δούκας-Βατάτζης υπήρξε ο πρώτος σύμμαχος των Γερμανών μετά από την Άλωση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Οι Γερμανοί από το το 324 μ.Χ. μέχρι και σήμερα είναι οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων.

Ο αδελφός του ήταν ο σεβαστοκράτωρ Ισαάκιος Δούκας. Ο Βατάτζης είχε καταγωγή και συγγένεια με την πιο ανθελληνική-προδοτική Ιουδαϊκή οικογένεια της Ελλάδος τους Δούκες. Οι Δούκες ήταν οι υπεύθυνοι για την μεγαλύτερη εθνική προδοσία-τραγωδία όλων των εποχών, την καταστροφή του Μαντζικέρτ. Για αυτό επέλεξαν τα ξένα ανθελληνικά κέντρα τον Βατάτζη ως “Μαρμαρωμένο” βασιλιά, στις κίβδηλες προφητείες που προωθούν.

Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν. Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε δια της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους. Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

Η ελευθερία πίστεως είναι θεόδοτη. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους, να πιστεύουν, όπου επιθυμούν. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνυπάρξεως των λαών και των διαφορετικών θρησκευτικών, πεποιθήσεων, για αυτό στηρίζω, τον μεγάλο Σύριο ηγέτη Ασσάντ, ο οποίος επέτυχε να συνυπάρχουν ειρηνικά, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Αναφέρομαι πάντοτε στους Φοίνικες που από μονοθεϊστές της Π. Διαθήκης και πιστοί των προφητών, εγκατέλειψαν τον Θεό, άλλαξαν και έγιναν οπαδοί του δωδεκαθέου. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Φοίνικες. Στον επίλογο της σημερινής μου εργασίας σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Γρίβα έμειναν μόνον 8 χρόνια για να αλλάξουμε τα δεδομένα και να επιβιώσουμε ως έθνος και ατομικά.

ΠΗΓΕΣ : https://www.youtube.com/watch?v=hBIKPLJH5EY&feature=emb_title (1Α)https://kastropolites.com/synoptikos-vios-agiou-ioanne-vatatzh/

1Β) “OI ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ “ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ” ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ!

Πατέρας Αρσένιος Κομπούγιας : “Δεν υπάρχει Αναλαμπή της Ορθοδοξίας”. https://agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=147 ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ : Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ :

Η άβολη αλήθεια για τις προφητείες και το «θερμό επεισόδιο …
https://www.el.gr › Άρθρα ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
https://amethystosbooks.blogspot.com/2019/05/blog-post_816.htm
https://www.facebook.com/notes/nickolas-zotos/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%93%C2%B4_%CE%94%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%82

ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΡΓΙΟΣ Ο Α ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ;

loading...