Όλα στην φόρα!!! Dr Fynn για ΜΑΣΚΕΣ: Αυτά ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ενδεχομένως στον οργανισμό η συνεχής ΧΡΗΣΗ τους – ΒΙΝΤΕΟ


 Αποκαλύψεις «ΦΩΤΙΑ» στην Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον Covid! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

H Lynn Fynn MD είναι Διευθυντής για τους Γιατρούς της Πρώτης γραμμής της Αμερικής!


Συμμετείχε και εκείνη στην Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον Covid, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 17.000 γιατροί και επιστήμονες, πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στην οποία υπογραμμίζεται η δήλωση της Συνόδου για την «Αποκατάσταση της Επιστημονικής Ακεραιότητας».


Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται οι Δρ. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Ryan Cole, Harvey Risch, MD, PhD, Dr. Lynn Fynn, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Richard Urso και άλλοι και στο ΕΛ θα παρακολουθήσετε και άλλες τοποθετήσεις επιστημόνων.


Καθώς από το Φθινόπωρο θέλουν να επαναφέρουν την υγειονομική χούντα  σε ακόμα πιο σκληρή μορφή, τόνισε η γιατρός, εκτός των άλλων, αναφερόμενη στις μάσκες:


«Διακηρύσσουμε ότι οι μάσκες δεν είναι και ποτέ δεν έχουν υπάρξει αποτελεσματική προστασία ενάντια σε οποιονδήποτε αερομεταφερόμενο, αναπνευστικό ιό στην κοινότητα.


Οι επιστήμονες της Παγκόσμιας Συνόδου για τον covid σε συνεργασία με ειδικούς της βιομηχανικής υγιεινής έχουν υποστηρίξει αυτή την θέση από την αρχή και συνεχίζουν να αντιτίθενται στη στάση της κυβέρνησης και του CDC όσον αφορά αυτήν την αντιεπιστημονική πολιτική.


Πρέπει να αντιληφθείτε ότι όταν χειριζόμαστε παθογόνα, τα οποία είναι υποτίθεται αρκετά καταστροφικά για μια κοινωνία, συνήθως φοράμε μια αυτόνομη στολή με παροχή αέρα.


Και το γεγονός ότι αυτές οι μάσκες δεν θεωρούνται καν ατομική προστασία με κανέναν τρόπο και έχουν επιβληθεί στην κοινότητα χωρίς ούτε μία τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη μελέτη να υποστηρίζει τη χρήση τους κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι απαράδεκτο.


Ούτε το CDC ούτε η OSHA δεν αναγνωρίζουν αυτά τα καλύμματα προσώπου ως ατομικό εξοπλισμό προστασίας.


(…)


Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Οι μάσκες οποιουδήποτε τύπου είναι αναποτελεσματικές και δυνητικά επιβλαβείς. Δεν υπήρξε καμία στιγμή στηΝ διάρκεια αυτής της πανδημίας όπου τα καλύμματα προσώπου να ήταν κατάλληλα. Ακόμη περιμένουμε αυτά τα στοιχεία!!!!


Δεν τις χρησιμοποιείς στην κοινότητα ώστε να περιορίσεις τη μόλυνση ή τη διασπορά του ιού.


Οι ενδεχόμενες βλάβες από τις μάσκες περιλαμβάνουν την μείωση των επιπέδων του οξυγόνου του αίματός σας, την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα, τον υπεραερισμό, ενδεχομένως την ενθάρρυνση της διασταυρούμενης επιμόλυνσης ή της αυτο-επιμόλυνσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια :