Νέα παρέμβαση Μ.Γκέιτς: «Πρέπει να αποδεχθείτε περιορισμούς ελευθερίας – Γι’ αυτό σας λέγαμε ψέματα για τον Covid»

 «Ξέρουμε ότι οι μάσκες δεν χρειάζονται, αλλά…»

Συνεχίζονται οι ομολογίες από τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, καθώς αυτή τη φορά είπε ότι τα ψέματα που είπαν για τον κορωνοϊό ήταν για να δεχθούμε περιορισμούς στην ελευθερία μας! 
Ο λόγος που όμως επιβλήθηκαν τα μέτρα και αναγκάστηκαν δισεκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν με μη ασφαλή εμβόλια ο Μ.Γκέιτς ομολόγησε ότι έγινε για να μην νιώσουν ελεύθεροι οι πολίτες και ξεφύγουν!
«Αν πεις στους ανθρώπους ότι το ρίσκο δεν είναι εκεί και ότι δεν χρειάζεται να φορέσουν μάσκα και να κάνουν επαναληπτικές δόσεις εμβολίου τότε θα υπάρχει ρίσκο.
Προς το παρόν πρέπει να κάνουμε επαναληπτικές δόσεις και ακόμη και εάν έχουμε πολλά στοιχεία ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι και να μην το βλέπουν ως μια μεγάλη παραβίαση της ελευθερίας τους. Όταν έχεις τοπικές εξάρσεις, τις οποίες θα έχουμε το φθινόπωρο, θα πρέπει να φοράμε μάσκες και να έχεις εμβολιάσει πολλούς», είπε αρχικά ο Μ.Γκέιτς.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θα πρέπει να δεχθούμε ορισμένους περιορισμούς στην ελευθερία μας απάντησε: «Βεβαίως»!

loading...