Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID-19 ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΟΥΝ 3,2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ COVID ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ…





Του Παντελή Οικονόμου

Τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2022 στην Ιταλία, το ποσοστό των εμβολιασμένων θετικών στον covid ήταν 81%, στις μονάδες εντατικής οι 8

στους 10 ήταν εμβολιασμένοι, ενώ από όσους πέθαναν οι 7 στους 10 ήταν εμβολιασμένοι. (1)

 Κατά σύμπτωση 7 στους 10 είναι και το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στην Ιταλία(2).

Στη Nέα Ζηλανδία το 79% είναι πλήρως εμβολιασμένο. Παρ’όλα αυτά οι νοσηλείες covid στους εμβολιασμένους κυμαίνονται μεταξύ 70-100%! (3)

Τα δεδομένα από τη Νεα Ζηλανδία δείχνουν οτι οι μερικώς ή πλήρως εμβολιασμένοι έχουν μέχρι 6 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από covid σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. 

Στο τελευταίο κύμα του Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022, νόσησε το 10% των 3πλοεμβολιασμένων, το 18% των διπλοεμβολιασμένων, το 14% των εμβολιασμένων με μια δόση και μόλις το 3% των ανεμβολίαστων. 

Δηλαδή πέραν από μία προσωρινή (μικρής διάρκειας) προστασία που έδωσε η 3η δόση, όσο περισσότερες δόσεις, τόσο μεγαλύτερη ευπάθεια στον covid. Το 93% των θετικών περιστατικών είναι εμβολιασμένοι. (4)(5)(6)

Τα ίδια υψηλά ποσοστά παρουσιάζουν και άλλες χώρες. Το 70-80% των σοβαρών περιστατικών covid είναι πλήρως εμβολιασμένοι, υποστηρίζει ο διευθυντής του νοσοκομείου Ichilov στο Ισραήλ, καθηγητής Jacob Giris. Προσθέτει οτι “τα εμβόλια δεν έχουν καμία επίδραση σε σχέση με τη σοβαρή λοίμωξη”.(7)

Στην Αυστραλία ο Covid εμφάνισε 2 κύματα, σχετικά ήπια, τον Αύγουστο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του 2021. Μετά την ενισχυτική δόση του εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2021 και μέσα στο δικό τους καλοκαίρι, τα θετικά περιστατικά εκτοξεύτηκαν . 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...