Ο εμβολιασμός των προβάτων. Ο Covid-19 είναι το μεγαλύτερο πείραμα συμμόρφωσης τύπου Asch που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ…

Σύνδρομο Sheeple (προβάτου): Αντιμέτωποι με πλήρη δυσπιστία για τις επιλογές τους, δισεκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να προχωρούν μαζί στο ίδιο μονοπάτι, μόνο και μόνο για να «ταιριάζουν» με τις μάζες…

Τα εμβόλια κατά του COVID κυκλοφόρησαν εσπευσμένα στην αγορά και μάλιστα «μόνο για εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης» και «έκτακτη χρήση». Με άλλα λόγια, δισεκατομμύρια άνθρωποι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι συμμετείχαν σε ένα επικίνδυνο πείραμα, αλλά επέλεξαν να το κάνουν επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έκαναν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι όλοι οι άλλοι συμμορφώνονταν, πριν καν το κάνουν.

Γράφει ο JD Rucker

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Κάποιοι θα προσβληθούν με το να τους αποκαλούν «πρόβατα». Άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι πολύ σκληρός και ότι πρέπει να μειώσουμε τις «επιθέσεις» για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε περισσότερους ανθρώπους. Διαφωνώ. Πρέπει να ταρακουνήσουμε τα πράγματα.

Λαμβάνω συχνά σημειώσεις από αναγνώστες και ακροατές podcast σχετικά με το τι αντιλαμβάνονται ως ανάγκη να μεταφέρουν ένα πιο ευγενικό μήνυμα για τον Covid-19 γενικά και τα εμβόλια ειδικότερα. Μου λένε να σταματήσω να προσβάλλω αυτούς που έχουν χτυπηθεί επειδή απλώς θα τους αποτρέψουμε να ακούσουν την αλήθεια.

Όπως σημείωσα σε ένα άρθρο στον προσωπικό μου ιστότοπο , μπορώ να κατανοήσω πλήρως την επιθυμία να αποφύγω τις συνωμοτικές συζητήσεις. Διαφωνώ με αυτή την ιδέα, αλλά μπορώ να την καταλάβω. Το ίδιο ισχύει για την πεποίθηση ότι πρέπει να σταματήσουμε να προσβάλλουμε τους κακοποιούς και να προσπαθήσουμε να έχουμε έξυπνο λόγο μαζί τους. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι νιώθουν έτσι, αλλά διαφωνώ.

Ο τίτλος αυτού του άρθρου από τον SD Wells αποκαλεί τους ανθρώπους που συμμορφώνονται με το vaxx “sheeple”. Είναι ένας υποτιμητικός όρος που υπονοεί ότι όσοι δέχονται τρυπήματα το κάνουν από κάποια αίσθηση συμμόρφωσης με τους κοινωνικούς κανόνες. Οι επικριτές της λέξης θα έλεγαν ότι χάνουμε ευκαιρίες για να προσεγγίσουμε αυτούς που μπορεί να ακούσουν εύλογα τις αποδείξεις μας και να καταλήξουν σε μια κατάλληλη απόφαση σχετικά με τα τρυπήματα. Διαφωνώ εντελώς. Ίσως στην αρχή όταν υπήρχαν περιορισμένες πληροφορίες, ίσως να ήταν έτσι. Σήμερα, με τις τεράστιες ποσότητες αποδείξεων που υπάρχουν, οι οποίες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά, όποιος εξακολουθεί να λαμβάνει ενισχυτικές δόσεις και εξακολουθεί να τα συνιστά σε άλλους είναι αδιάφορος. Ή ακόμα χειρότερα, κακός. Ή απλά χαζός…

Ναι, αυτό είναι προσβλητικό. Δεν με απασχολούν τα συναισθήματά τους. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αρχίσουμε να ταράζουμε τους ανθρώπους για να αναγνωρίζουν τι κάνουν στο σώμα τους και στους γύρω τους . Αν τους προσβάλλουν με το να τους αποκαλούν «πρόβατα», τότε πρέπει είτε να εγκαταλείψουν το κοπάδι των εμβολίων είτε να περιμένουν προσβολές. Έχω τελειώσει με την προσπάθεια να πείσω τους ανθρώπους να ξυπνήσουν. Πρέπει είτε να κάνουν τη δική τους έρευνα είτε να συνηθίσουν να τους λένε πρόβατα. Ιδού το άρθρο του SD…

Χρησιμοποιώντας ένα από τα παλαιότερα ερευνητικά εργαλεία της ψυχολογίας, το Asch Conformity Experiment, οι διευκολυντές ολόκληρης της πανδημίας COVID έπεισαν σχεδόν 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους να αντιταχθούν σε αυτό που γνωρίζουν ως πραγματικό και έγκυρο και να κάνουν επιλογές «ασφάλειας» με βάση αυτό που πίστευαν ότι έπρατταν οι «μαζές». Δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα σε ολόκληρο τον πλανήτη γη, από κάθε ήπειρο και κάθε χώρα, συμμορφώθηκαν με αυτό που πίστευαν ότι έκαναν οι περισσότεροι από τους συνανθρώπους τους. Ως πολύ κοινωνικά πλάσματα, η πλειονότητα των ανθρώπων θέλουν να είναι «αποδεκτοί», «αρεστοί» και όχι να «πάνε ενάντια το σύστημα».

Ονομάζεται συμμόρφωση και φόβος της μη συμμόρφωσης, και αυτό το μεγαλειώδες πείραμα θα μπορούσε να κοστίσει σε όλους αυτους τους ανθρώπους την υγεία τους, το εισόδημα τους, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ιατρικές ελευθερίες ακόμα και την τελευταία δεκάρα που έχουν στη τσέπη.

Σύνδρομο Sheeple: Αντιμέτωποι με πλήρη δυσπιστία για τις επιλογές τους, δισεκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούσαν να προχωρούν μαζί στο ίδιο μονοπάτι μόνο και μόνο για να «ταιριάζουν» με τις μάζες

Θα δηλώνατε ότι το μωβ χρώμα είναι πορτοκαλί αν όλοι γύρω σας το έκαναν πρώτοι, παρόλο που το κοιτούσατε καλά και γνωρίζατε ότι ήταν μωβ; Τι θα γινόταν αν άλλα 10 άτομα είχαν πει πρώτα ότι είναι πορτοκαλί; Τι θα λέγατε αν 100, ή 1.000, ή 1 εκατομμύριο άνθρωποι έλεγαν ότι είναι πορτοκαλί; Τι θα λέγατε, ενώ η επιλογή σας καταγραφόταν για να μάθουν όλοι; Τότε, τι θα γινόταν αν λέγατε πορτοκαλί, απλώς για να συμμορφωθείτε, αλλά αργότερα ανακαλύπτατε ότι όλοι όσοι είπαν πορτοκαλί ήταν ηθοποιοί, στους οποίους είπαν να δηλώσουν ότι αυτό το χρώμα ήταν πορτοκαλί, καθώς και άλλες ψεύτικες απαντήσεις από ψεύτικους ανθρώπους; Θα συνεχίζατε να πηγαίνετε κόντρα στο πραγματικότητα την επόμενη φορά που θα ήξερες την αλήθεια, αλλά η απάντηση/η επιλογή σου θα ήταν διαφορετική από αυτή των «μαζών;»

Το πείραμα συμμόρφωσης Solomon Asch έχει διεξαχθεί στην παγκόσμια σκηνή. Ένας «ιός» που δεν ήταν πιο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη, υποτίθεται ότι ήταν η επόμενη Μαύρη Πανούκλα και οι μάζες πείστηκαν ότι όλοι εμβολιάζονταν και φορούσαν μάσκες για να «σωθούν» από τον βέβαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς ήταν τα διαβατήρια εμβολίων, για να δείξουν σε όλους πόσο «χαζοί» και «απερίσκεπτοι» ήταν αν δεν έπαιρναν ένα. Να το πάρεις; Ο φόβος της μη συμμόρφωσης ώθησε τα πρόβατα να κάνουν θανατηφόρα εμβόλια που οδήγησαν πολλούς στην πήξη του αίματος και να φορούν μάσκες που στερούν το οξυγόνο όλη την ημέρα.

Μια παγκόσμια αφήγηση για τον COVID-19 έπεισε δισεκατομμύρια ανθρώπους να πάνε εντελώς ενάντια στην ορθή κρίση τους για να «συμμορφωθούν»…

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα εμβόλια χρειάζονται χρόνια για να αναπτυχθούν στα εργαστήρια και πρέπει να περάσουν από εκτεταμένες κλινικές δοκιμές προτού διοχετευθούν στον κόσμο τομέα για μαζικό εμβολιασμό. Τα εμβόλια κατά του COVID κυκλοφόρησαν εσπευσμένα στην αγορά και μάλιστα «μόνο για εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης» και «έκτακτη χρήση». Με άλλα λόγια, δισεκατομμύρια άνθρωποι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι συμμετείχαν σε ένα επικίνδυνο πείραμα, αλλά επέλεξαν να το κάνουν επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έκαναν να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι όλοι οι άλλοι συμμορφώνονταν, πριν καν το κάνουν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ενώ φορούσαν μάσκα, θα παραδέχονταν ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν σωστά και θα την αφαιρούσαν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας την κοινή λογική για να καταλάβουν ότι θα επηρέαζε την υγεία και την ευημερία τους αν συνέχιζαν να τη φοράνε όλη μέρα, παντού. Η αφήγηση του συστήματος έλεγε το αντίθετο όμως και τους έπεισε ότι ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό» μέτρο να κόβεις το 20 τοις εκατό της παροχής οξυγόνου όλη την ημέρα, για να σωθείς από τον COVID-19, μια άλλη κατασκευασμένη θεωρία συνωμοσίας που δεν αποδείχθηκε ποτέ αληθινή (η πανδημία του «ιού» δεν έχει ακόμη απομονωθεί σε εργαστήριο). Γι’ αυτό τα τεστ PCR είναι όλα πλαστά. Είναι απλώς ένα άλλο εργαλείο του πειράματος συμμόρφωσης Asch.

Ο COVID-19 δεν αποδείχθηκε ποτέ θανατηφόρος για υγιείς ανθρώπους, εφήβους, παιδιά ή μωρά. Ωστόσο, η αφήγηση έχει πείσει νέους υγιείς ανθρώπους όλων των ηλικιών να τρυπηθούν με πειραματική «τεχνολογία» χειραγώγησης γονιδίων, συμπεριλαμβανομένων των γονιών που εμβολιάζουν τα παιδιά τους, ξανά και ξανά, με αυτό το επικίνδυνο και θανατηφόρο πειραματικό «εμβόλιο», όταν δεν είναι καν στην πραγματικότητα «εμβόλιο». Η συμμόρφωση είναι το υπομόχλιο της μαζικής δολοφονίας όλου του πειράματος. Τόσοι πολλοί άνθρωποι φοβούνται να μην κάνουν αυτό που φαίνεται να κάνουν οι «μάζες», είτε αυτό είναι γεγονός είτε φανταστικό, δεν έχει καν σημασία.

Παρακολουθήστε και μάθετε πώς και γιατί σχεδόν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο πείραμα όπου μπορούν να αρρωστήσουν και να πεθάνουν σύντομα μόνο και μόνο επειδή έκαναν ΛΑΘΟΣ επιλογές που πιστεύουν ότι κάνουν οι περισσότεροι άλλοι.

Το πείραμα συμμόρφωσης του Solomon Asch

Εάν δεν πιστεύετε ότι αυτό συμβαίνει στα πραγματικά FAKE NEWS των ειδήσεων της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή για τον COVID-19, τότε κάνετε σοβαρό λάθος. Παρακολουθήστε τις ειδήσεις που λένε ψέματα στον κόσμο χρησιμοποιώντας την ίδια ψεύτικη αφήγηση.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:
SimplyPsychology.org
TheBurningPlatform.com
NaturalNews.com
NATURAL NEWS
loading...