Μην τολμήσετε νοθεία στις επόμενες εκλογές σε βάρος των πατριωτικών δυνάμεων.

Αυτά είναι τα κατορθώματα της Κυβέρνησης που εμπιστευτήκατε. Έχει χρεώσει την χώρα με 42 δις τα τελευταία δύο χρόνια , το χρέος έχει φτάσει τα 400 δις , μετά το καρτέλ των φαρμακευτικών εταιρειών , το ενεργειακό καρτέλ και το καρτέλ προμήθειας τροφίμων κάνουν ό,τι θέλου , η παγκόσμια γνωστή Ναυτιλία μας μπήκε στο στόχαστρο , όπως και ο Τουρισμός και , αυτά είναι μόνο η κορυφή του Παγόβουνου.

Χάνουμε ¨στα υπόγεια ¨ το μισό Αιγαίο , Η Ελλάδα καταγράφηκε στην παγκόσμια κοινή γνώμη στις 17/5/2022 ως η 51η πολιτεία των ΗΠΑ μπαίνοντας έτσι στο στόχαστρο όλων των εχθρών της Αμερικής , η Τουρκία θα προσαρτήσει την κατεχόμενη Κύπρο , το Τουρκικό κόμμα της Θράκης μπαίνει στην Βουλή , η Ελευθερία του τύπου χάνεται μέσα ¨στην επικοινωνιακή ομίχλη¨ , το επάγγελμα του δημοσιογράφου υφίσταται πλέον μόνο ως διορισμός σε κάποια συμφέροντα , στο εσωτερικό η Ρωσοφιλία και η Αμερικονοφιλία θα επιφέρουν ένα επικίνδυνο διχασμό και πολλά άλλα .

Ξέρουν συνεπώς το αποτέλεσμα των επομένων εκλογές όπως κι ότι , έρχονται τα κίτρινα γιλέκα το Σεπτέμβριο και καταστάσεις που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Με σεβασμό στην κρίση σας ,Δημοσθένης Λέον . Μέλος του Κινήματος ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨[email protected]

loading...