Να γιατί θα φάει το κεφάλι του ο Ταγίπ! Αυτό είναι το μυστικό που θα μάθουν πρώτοι οι Τούρκοι;

 Σχόλιο ιστολογίου:

Είναι σαφές πλέον, ότι ο ελληνικής καταγωγής Ταγίπ, όχι μόνο πατάει σε δύο βάρκες (Δύση και Ρωσία) αλλά κάνει και τη ζωή των “συμμάχων” του στο ΝΑΤΟ δύσκολη, αφού προτίθεται, να ασκήσει βέτο στην ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στη Βορειοατλαντική συμμαχία.

Και ναι μεν η Δύση θέλει σαν τρελή την Τουρκία για σύμμαχο, αφού εκτός της γεωστρατηγικής της θέσης έχει και το δεύτερο πιο ισχυρό στρατό του ΝΑΤΟ αλλά ποιος είπε, ότι θα πρέπει κατ’ ανάγκην να βρίσκεται στην ηγεσία της ο σουλτάνος;

Το πραξικόπημα του 2015 μπορεί να πήγε άκλαυτο, επειδή το πήρε πρέφα ο Βλαδίμηρος και έσωσε τη ζωή και τη θέση του Ταγίπ, όμως οι Δυτικοί μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν.

Επομένως λογικό είναι, ότι αργά ή γρήγορα θα προσπαθήσουν να τον ξεφορτωθούν και θα έχουμε την εκπλήρωση της προφητείας, ότι:

“ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.”

΄Οσον αφορά στο μυστικό που θα μάθουν πρώτοι οι Τούρκοι υπάρχει μια μαρτυρία που προέρχεται από γεωστρατηγικό αναλυτή, πνευματικοπαίδι του καλόγερου Εφραίμ, ότι τα πράγματα θα έρθουν κάπως έτσι:

Γ.Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ … ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …

Π.ΕΦΡΑΙΜ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ;

Γ.Μ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ; ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ) ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ … ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ …

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ … ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΝΗΣΙΩΝ … Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ … ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ …

Ακολουθεί το άρθρο:

Τι επιπτώσεις θα είχε άραγε μία τέτοια εξέλιξη στα ελληνοτουρκικά;

Τα τελευταία “παζάρια” της Τουρκίας και το διαφαινόμενο βέτο της σε ό,τι αφορά την ένταξη των Φινλανδία και Σουηδία στο ΝΑΤΟ, έφεραν την γειτονική χώρα ξανά στο επίκεντρο της προσοχής εντός της Συμμαχίας.

Μάλιστα δεν λείπουν και οι πιο…θερμόαιμες φωνές από τη Δύση που ζητούν εδώ και τώρα να “απαλλαγεί” η Συμμαχία από τον “απρόβλεπτο μπελά” που λέγεται Τουρκία.

Ο Daniel Pipes, πρόεδρος του αμερικανικού think tank «Φόρουμ Μέσης Ανατολής», ιστορικός και αναλυτής εξηγεί μιλώντας στο TVP World τους λόγους που η Τουρκία θα πρέπει σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από το ΝΑΤΟ.

Ο Αμερικανός αναλυτής σημείωσε τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Για πολύ καιρό, το ΝΑΤΟ δεν βλέπει την Τουρκία ως σύμμαχό του. Έχουν βγάλει από καιρό την Τουρκία από την εξίσωση.

Από το 1952 έως το 2002, η Τουρκία ήταν ένας πολύ καλός σύμμαχος του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια έχει γίνει εξαιρετικά κακός. Ούτε καν σύμμαχος. Η Άγκυρα ακολουθεί μια πολιτική εχθρική προς άλλες χώρες του ΝΑΤΟ, όπως η Ελλάδα. Εισέβαλε στη Συρία, απειλεί την Ευρώπη με Σύρους μετανάστες, αγοράζει συγκροτήματα S-400 από τη Ρωσία.

 

Ήρθε η ώρα να αποκλείσουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ. Αφήστε την να πάει στη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. Καλά ξεμπερδέματα».

Με την παραπάνω άποψη φαίνονται πως συμφωνούν και ορισμένοι Τούρκοι.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τούρκος ιστορικός, Mehmet Perincek.

Σχολιάζοντας την “τριβή” που υπάρχει με τις περισσότερες νατοϊκές χώρες μίλησε στο Ria Novosti και εξήγησε:

«Το μέλλον της Τουρκίας δεν είναι στο ΝΑΤΟ, η Άγκυρα δεν μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλειά της, την οικονομική της ανάπτυξη στο ΝΑΤΟ. Πρέπει να στρέψετε τα μάτια σας στην Ευρασία , τη Ρωσία, την Κίνα , τη Συρία, το Αζερμπαϊτζάν.

Η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ ξεκίνησε τη διαδικασία του δυτικού ελέγχου της Τουρκίας. Η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ δεν έκανε παρά μόνο κακό στην Τουρκία. Τώρα ήρθε η ώρα η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ να γίνει αναγκαιότητα.

Η στρατηγική του ΝΑΤΟ έχει στόχο να διχάσει τον κόσμο, να σπείρει τον πόλεμο. Η μετάβαση από το ΝΑΤΟ στον CSTO (σ.σ. σε Συμμαχία με Ρωσία δηλαδή) μπορεί να γίνει σημαντική για την Τουρκία τα επόμενα χρόνια».

Θυμίζουμε πως ο Οργανισμός της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας (CSTO) είναι μία συμμαχία έξι μετασοβιετικών κρατών που ανήκουν στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών. Μέλη του σήμερα είναι η Ρωσία, η Αρμενία, το Καζακστάν, το Κιργιζιστάν, το Τατζικιστάν και το Ουζμπεκιστάν.

https://balsamopsyxhs.gr/

loading...