ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΩ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!


Γράφει ο Mike Adams

Στον απόηχο των μαζικών πυροβολισμών χθες στο Uvalde του Τέξας, πρέπει να θυμόμαστε ότι την ίδια ακριβώς ημέρα, πάνω από 2.700 ανθρώπινα

μωρά δολοφονήθηκαν στην Αμερική μέσω εργοστασίων αμβλώσεων, σύμφωνα με αξιόπιστες εκτιμήσεις για τις αμβλώσεις.

Οι ίδιοι Αριστεροί που απαιτούν την κατάργηση της Δεύτερης Τροπολογίας, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι θα σταματήσει τους πυροβολισμούς, πανηγυρίζουν επίσης για τη μαζική σφαγή ανθρώπινων μωρών καθώς γεννιούνται… ή ακόμα και μετά τη γέννησή τους, μέσω των “μεταγενέστερων αμβλώσεων” που η Αριστερά πανηγυρίζει. (Δείτε το Abortions.news για πλήρη κάλυψη).

Μην φανταστείτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι η Αριστερά νοιάζεται για τις ζωές των παιδιών.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να αφαιρέσουν από τους οπλισμένους Αμερικανούς την τελευταία εναπομείνασα γραμμή άμυνας κατά της τυραννίας: Την Δεύτερη Τροπολογία. 

Οι αριστεροί μαρξιστές και τύραννοι γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να αφαιρέσουν επιτυχώς τα όπλα από τον αμερικανικό λαό, μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν όποια ολοκληρωτικά σενάρια θέλουν, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης συντηρητικών και της ρίψης τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης υπό την κάλυψη μιας “επιδημίας”.

Αν οι Αμερικανοί παραδώσουν τα όπλα τους, οι ριζοσπάστες αριστεροί φασίστες θα αντιμετωπίσουν τον αμερικανικό λαό με τον ίδιο τρόπο που η κυβέρνηση της Αυστραλίας αντιμετωπίζει τους πολίτες της: Σαν κρατούμενους σε ένα γιγαντιαίο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Η Αυστραλία μόλις ανακοίνωσε δύο χρόνια φυλάκιση για όποιον παραβιάζει τους κανόνες covid.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 



  

loading...