Μήπως ήταν και αυτός άλλος ένας εμβολιασμένος αθλητής;;;

 «Ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου» έδειξε η ιατροδικαστική για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή στη Λαμία

Η ομάδα του Ηρακλή Ροδίτσας ενημέρωσε πως ο Μάκης Χριστόπουλος είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος για να παίξει ποδόσφαιρο.

Ολοκληρώθηκε ο εργαστηριακός έλεγχος της ιατροδικαστικής έρευνας για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Μάκη Χριστόπουλο που έχασε τη ζωή του στη Λαμία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας υπέφερε από «πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου».

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του με την Αθλητική Ένωση Δίβρης, ωστόσο ένιωσε αδιαθεσία, αποχώρησε για τα αποδυτήρια και στη συνέχεια κατέρρευσε, αφήνωντας την τελευταία του πνοή.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή “Τlive” του Alpha, ο Μάκης Χριστόπουλος έπαιξε με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή που δεν ήταν καν στο γήπεδο. Σε δηλώσεις που έγιναν από εκπρόσωπο της ομάδας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αναφέρθηκε ότι ο 29χρονος είχε κάρτα υγείας αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του

Το θέμα πήρε διαστάσεις και η εισαγγελία Λαμίας έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση και θα ακολουθήσει δικαστική διευρεύνηση. H υπόθεση απασχολεί και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας αλλά και τον τοπικό Σύνδεσμο διαιτητών για το κατά πόσο ο διαιτητής διερεύνησε αν ο παίκτης είχε δηλωθεί με άλλο όνομα.

loading...