Πόλεμοι σε Ουκρανία, Κωνσταντινούπολη, Ιερουσαλήμ. Έχουν προγραμματίσει την σειρά

Η διαμορφούμενη και ραγδαίως μεταβαλλομένη αναστάτωση στον πλανήτη, σιγά – σιγά μας αποκαλύπτει περίεργες καταστάσεις με βάση την πορεία των μέχρι τώρα γεγονότων. Π.χ. μέχρι στιγμής το θύμα του πολέμου στην Ουκρανία είναι η Ευρώπη με τους ολίγιστους ηγέτες της. Π.χ. Οι ΗΠΑ δεν πολυνοιάζονται γι αυτόν τον πόλεμο, προς το παρόν, από την στιγμή που εξυπηρετούνται τα συμφέροντά της. Π.χ. η Αφρική και η Λατινική με την Νότιο Αμερική είναι σαν να μην υπάρχουν σ’ όλο αυτό που γίνεται. Και πολλά άλλα συμβάντα, με οδυνηρότερο, απ’ ότι διαφαίνεται, το ότι όλοι επιθυμούν γενίκευση του πολέμου στην Ευρώπη. Για άλλη μια φορά η Ευρώπη θα υποφέρει ποικιλοτρόπως, αλλά τώρα όχι μόνο πολεμικά. Έλλειψη ενέργειας, τροφίμων, αλλοδαποί, κοινωνικές αδικίες, γενική ανασφάλεια, πανδημίες ή «πανδημίες», κλιματική αλλαγή ή «κλιματική αλλαγή», κλπ. Inferno!

Έχει αποδειχθεί ήδη ότι όλα τα κρίσιμα συμβάντα στην Γη είναι προσχεδιασμένα. Απλώς τούτη την φορά, όπως ειπώθηκε από «επισήμους» της ελίτ, αυτή η γενική ανωμαλία που μας φέρνουν θα είναι σύνθεση με τα πιο περίπλοκα συντονισμένα γεγονότα που σχεδιάσθηκαν ποτέ, και που θα ‘ναι αδύνατο ν’ αναλυθούν ή να κατανοηθούν από τους κοινούς ανθρώπους.

Φυσικά έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς καλές πληροφορίες με τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Ανάμεσα στις πληροφορίες αυτές είναι και ένας χάρτης. Σ’ αυτόν τον χάρτη φαίνονται οι τοποθεσίες στις οποίες θα συμβούν παγκοσμίου σημασίας γεγονότα. Η χρονική σειρά των γεγονότων συμβολίζονται με το σώμα ενός φιδιού. Σ’ αυτόν τον χάρτη, η ουρά του φιδιού είναι στην Ιερουσαλήμ, αλλά και το κεφάλι του (το κεφάλι του φιδιού συμβολίζει την σιωνιστική ελίτ), είναι πάλι στην Ιερουσαλήμ. Δηλαδή ο κύκλος των γεγονότων έχει την αυτή πόλη έναρξης και λήξης των γεγονότων, οπότε είναι φανερό ποιοι κρύβονται πίσω απ’ την άδικη ταλαιπωρία που υφίσταται ο πλανήτης. Το σώμα του φιδιού διέρχεται από όλες τις τοποθεσίες που έχουν σχεδιάσει να συμβούν σημαντικά γεγονότα, κάποια από τα οποία ήδη συνέβησαν, διότι η αρχή των γεγονότων εμφανίζεται να γίνεται περί το 500 π.Χ., περίπου, σύμφωνα με μελετητές.

Ο χάρτης όμως που είναι ευρύτερα γνωστός τώρα, είν’ αυτός που δείχνει τα γεγονότα που έχουν συμβεί ήδη, δηλαδή το κεφάλι του φιδιού να βρίσκεται στην Μόσχα. Αυτό σημαίνει ότι τον άλλαξαν. Άλλαξαν παράλληλα και κατ’ ελάχιστον την πορεία του φιδιού, για να κρύψουν τα επερχόμενα. Πλην όμως αναφέρονται οι τοποθεσίες στις οποίες θα συμβούν τα παγκοσμίου σπουδαιότητος επερχόμενα γεγονότα. Αυτές οι τοποθεσίες μετά την Μόσχα είναι οι εξής. Κίεβο, Οδησσός, Κωνσταντινούπολη και Ιερουσαλήμ. (Παρατίθεται οι δύο χάρτες για σύγκριση)

Πολλοί ξένοι συγγραφείς, όπως η Catherine Baldwin, έχουν ασχοληθεί με το θέμα και συμφωνούν όλοι σχεδόν ότι σ’ αυτά τα μέρη θα συμβούν σπουδαία γεγονότα. Γεγονότα που είναι προσχεδιασμένα ώστε να εδραιωθεί η ΝΤΠ. Επίσης συμφωνούν στο εξής καταπληκτικό και το οποίο μας αφορά ως Έλληνες. Η πρώτη επίθεση που πραγματοποίησε ο σιωνιστικός όφις, και η πρώτη χώρα της οποίας έφαγε την δύναμη, ήταν η Ελλάς, που είναι και θα είναι η πιο σημαντική χώρα της Γης. Η επίθεση αυτή έγινε το 429 π.Χ., την εποχή του Περικλέους.

Δυστυχώς έχουν δίκαιο και παράλληλα αποδεικνύεται πόσο ρηχά μας διδάσκουν την Ιστορία μας, κάτι το οποίο θ’ αλλάξει σύντομα όταν την διοίκηση της Ελλάδος την αναλάβουν Έλληνες, διότι μόνο με Έλληνες μεγαλουργεί η Ελλάς, όπως π.χ. με τον Μ. Αλέξανδρο, Θ. Κολοκοτρώνη, κλπ. Το ψευτορωμέϊκο ψυχορραγεί.

Φυσικά, έχουν συμβεί γεγονότα, μετά το 1905, όταν έγινε γνωστός ο χάρτης, σε Κίεβο και Οδησσό, αλλά όχι τόσο σημαντικά διότι το «φίδι» δεν προχώρησε στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα είμαστε στο Κίεβο (Ουκρανία), άρχισαν οι αψιμαχίες στην Οδησσό, οπότε όταν αποκλείσει η Ρωσία την Ουκρανία από τον Εύξεινο Πόντο, τότε, για προχωρήσει επ’ ακριβώς το σιωνιστικό σχέδιο, το νέο μέτωπο θα είναι στην Κωνσταντινούπολη. Το ίδιο είχε συμβεί στον μεσαίωνα. Οι σταυροφόροι φράγκοι και γερμανοί του Πάπα, για να πάρουν την Ιερουσαλήμ, πήραν πρώτα την Κωνσταντινούπολη.

Και ο άγγλος ανταποκριτής της εφημερίδος “Morning Post” που έζησε τα γεγονότα του ’19 στην Ρωσία, που πήρε, μελέτησε, και μετέφρασε τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που είχαν κυκλοφορήσει σχεδόν την ίδια περίοδο, και που βασανίστηκε από τους μπολσεβίκους για τις πράξεις του αυτές, ισχυρίζεται τα ίδια. Η πορεία των γεγονότων είναι μετά την Μόσχα σε, Κιέβο και Οδησσό, δηλαδή σημερινή Ουκρανία, Κωνσταντινούπολη και Ιερουσαλήμ στην οποία θα στεφθεί παγκόσμιος θρησκευτικο-πολιτικός δικτάτωρ ο διάβολος, ο Αντίχριστος, που μόνο αυτός θεωρεί την ελίτ περιούσιούς του.

Όσον αφορά εάν τα Πρωτόκολλα είναι γνήσια ή όχι ας κοιτάξουν στις αποθήκες των Μουσείων των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Εδώ πάντως, δημοσιεύεται μια σπάνια φωτογραφία των Πρωτοκόλλων.

Κάπου διάβασα ότι η συγγραφεύς D. Cannon είπε ότι «ζούμε την πιο σημαντική στιγμή του σύμπαντος και είναι πολύ σημαντικό που είμαστε εμείς εδώ τώρα». Ναι, αλλά πόσοι θα μπορέσουν ν’ αντέξουν; Η σκληρότης των γεγονότων εντείνεται και πλησιάζουν την χώρα μας επικίνδυνα. Μια χώρα που την βρίσκουν στα χειρότερά της. Μια χώρα όμως που, επειδή θ’ αποτύχουν πάλι οι παγκοσμιοποιητές, θ’ αναστήσει μέσω της Ορθοδοξίας την παρηκμασμένη Ευρώπη και όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η μοίρα μας.

Μόλις φτάσει το «φίδι» στην Κωνσταντινούπολη, τότε θα κάνει το μεγάλο λάθος. Το σχέδιο του Θεού καλά προχωρεί.

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...