Μετά τον Χαράρι έρχεται η Κίνα: Εκεί θα «μαντρώσουν» όσους ανθρώπους πάρουν εμφυτεύματα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Άλλο φρούτο ακόμα πιο τρομακτικό φτιάχνει η Κίνα…

Όπως πολλάκις έχετε διαβάσει στο ΕΛ, ετοιμάζουν, αν δεν έχουν ήδη ετοιμάσει, έναν εναλλακτικό κόσμο, στον οποίο ευελπιστούν πως θα συνδέσουν με εμφυτεύματα τους ανθρώπους, οι οποίοι θα ζουν σε περιορισμένο χώρο καραντίνας!

Μάλιστα στην Κίνα ετοιμάζεται μια πιο… τρομακτική εκδοχή αυτής της τεχνολογίας, την οποία αξίζει να παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, καθώς άπαξ και οι διεθνιστές πάρουν την Κίνα πλήρως με το μέρος τους (διαρρηγνύοντας τις σχέσεις με την Ρωσία), τότε δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί το κινεζικό μοντέλο!

Ή να πλασαριστεί το δυτικό μοντέλο εικονικού κόσμου ως πιο φιλελεύθερο σε σύγκριση με το κινεζικό! Όπως και να έχει στόχος είναι, όπως είπε ο Χαράρι, η πρόσβαση στην σκέψη των ανθρώπων και ακολούθως το «μάντρωμά» τους σε εικονικούς κόσμους!

Όπως αναφέρει το παρακάτω ρεπορτάζ:

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένας τρισδιάστατος εικονικός κόσμος που διεγείρει πολλές αισθήσεις θα μπορούσε να αποτελεί κομμάτι των καθημερινών μας ζωών από συναντήσεις και χρηματιστήρια μέχρι συναυλίες.

Αυτό θα είναι το μέλλον του διαδικτύου. Αυτό σύμφωνα με τον ιδρυτή του Facebook, τον Mark Zuckerberg. Η επόμενη πλατφόρμα θα είναι ακόμη πιο διεγερτική για τις αισθήσεις, ένα ”ενσαρκωμένο” διαδίκτυο όπου βιώνεις από μέσα την εμπειρία και δεν την παρακολουθείς απλώς… Το αποκαλούμε αυτό, το Metaverse.

Ωστόσο, χώροι τεχνολογίας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη σκέφτονταν την ιδέα επί χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

Για παράδειγμα, η ByteDance έχει παρουσιάσει ένα διαδικτυακό βασίλειο ονόματι ”το νησί των party” και η Alibaba σχεδιάζει να παρουσιάσει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας για εικονικές συναντήσεις.

Υπάρχουν αναμφίβολα πολλές δραστηριότητες στην Κίνα όσον αφορά τις επενδύσεις στο Metaverse και την ανάπτυξη του Metaverse από υπάρχουσες τεχνολογικές εταιρείες. Είναι πολύ συναρπαστική η ανάπτυξη του Metaverse στην Κίνα.

Το νέο διαδίκτυο που λαμβάνει η Κίνα ίσως να είναι λιγάκι διαφορετικό απ’ το Μetaverse στο οποίο μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση η Δύση.

Στο Μetaverse θα μπορείς να τηλεμεταφερθείς όχι απλώς οπουδήποτε αλλά και σ’ οποιαδήποτε χρονική στιγμή επίσης.

Συνεπώς, το κινεζικό οικοσύστημα του Μetaverse θα είναι πολύ πιο διοικούμενο απ’ την κυβέρνηση, διοικούμενο απ’ τις πολιτικέςκαι θα έχει πιο αυστηρό περιεχόμενοαπό άποψη ελέγχου ή λογοκρισίας».

loading...