Τι θα συμβεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης; – Πακιστανοί στον Ελληνικό Στρατό! – Αποικία του Πακιστάν η Ελλάδα με ευθύνη της Κυβέρνησης!

 Το Πακιστάν είναι ένα κράτος-δουλέμπορος, στενός σύμμαχος της Τουρκίας. Αυξάνουμε νόμιμα μια κοινότητα εις βάρος της Ελληνικής, μια χώρα η οποία δεν είναι φίλη. Σε συνδυασμό με τις υπέρ δομές που δημιουργούμε, σε δέκα… είκοσι χρόνια το μουσουλμανικό στοιχειό θα είναι τόσο έντονο που τα παιδιά τους θα είναι περισσότερα από τα ελληνόπουλα.

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες συγκεκριμένης ομάδας Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη.

Το Πακιστάν θεωρείται ο νο1 σύμμαχος της Τουρκίας αυτή τη στιγμή! Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης, για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Πακιστάν και Τουρκία έρχονται πιο κοντά.

Πακιστανοί στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό

Πριν λίγες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο με Πακιστανό να υπηρετεί στον ελληνικό στρατό. Γιατί είναι επικίνδυνη εξέλιξη, το αναφέραμε λίγο πιο πάνω!

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες! Αυτή φταίει για το συγκεκριμένο ζήτημα!

Με τον Νόμο 4735/2020 επήλθαν σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας με έναρξη ισχύος την 1η Απριλίου 2021.

Πλέον αλλοδαπός μπορεί να γίνει Έλληνας πολίτης με πολιτογράφηση, εφόσον πληροί όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

α. Να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης.

β. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για αδίκημα που τέλεσε εκ δόλου, κατά την τελευταία 10ετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης σε ποινή άνω του 1 έτους.

γ. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα σε ποινή στερητική της ελευθερίας άνω των 6 μηνών, ανεξαρτήτως χρόνου έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης, για ένα από τα παρακάτω εγκλήματα:ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης,του νόμου περί ναρκωτικών,νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,εγκλήματα περί το νόμισμα,παιδικής πορνείας και πορνογραφίας, εμπορίας παιδιών, αρπαγής ανηλίκων,συγκρότησης ή ένταξης σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση,αντίστασης κατά της αρχής,κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,κλοπής, ληστείας, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίαςπλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης,συκοφαντικής δυσφήμισης,λαθρεμπορίας, εγκλήματα που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες,λαθρομετανάστευσης

Ποινική καταδίκη αλλοδαπού, κατά τα ανωτέρω, που επιβλήθηκε με αναστολή εκτέλεσης της ποινής, εξακολουθεί να συνιστά κώλυμα προς απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση, ακόμα και εάν παρέλθει ο χρόνος της αναστολής, χωρίς αυτή να αρθεί ή να ανακληθεί.

δ. Να μην τελεί υπό απέλαση ή άλλη εκκρεμότητα του καθεστώτος νόμιμης παραμονής του στη Χώρα.ε.

ε.Να διαμένει στην Ελλάδα νόμιμα για 7 συνεχή έτη πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης.

Πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί που υπηρετούν στις Ελληνικές ΕΔ, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία;

Ας προσέχαμε!

Βίντεο:

 https://directus.gr/

loading...