Ανέκδοτη προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής Βέτσιου: Θα έρθει εποχή που θα μολύνουν τα τρόφιμα…

Πρόκειται για προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής που δημοσιεύονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Μας τις έστειλε πνευματικό της παιδί, αφού ζήτησε και έλαβε ευλογία από το ΄Αγιο ΄Ορος.

———————————————————————————–

Η Λαμπρινή πήγε στο μοναστήρι της Παναγίας Ροβελίστης που βρίσκεται στην ορεινή Άρτα και ζήτησε να γίνει μοναχή σε ηλικία 16 ετών.
Το μοναστήρι είναι γυναικείο αλλά είχε γέροντα τον πάτερ Μητροφάνη που επαναλειτούργησε το μοναστήρι με τη μοναχή κατά σάρκα αδελφή του. Ο γέροντας της έδωσε αμέσως ευλογία αλλά ήρθαν τα αδέρφια της και με το πρόσχημα ότι ήταν ανήλικη την πήραν πίσω.
Όταν η Λαμπρινή επέστρεψε στο σπίτι της έκανε ολονύχτια προσευχή για να της φανερώσει ο Κύριος αν πρέπει να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή.
Ο Κύριος της ζήτησε να ασκητέψει μέσα στον κόσμο και να κάνει οικογένεια. Όσο ζούσε ο πάτερ Μητροφάνης ήταν ο πνευματικός της.

============================================

Καλοκαίρι του 1981.
Θα πήγαινα στην Α’ Γυμνασίου. Περνώντας μπροστά από το σπιτάκι της με φώναξε να καθήσουμε. Πήγα εκεί, με κέρασε και λουκουμάκι και μου είπε:
“Τα πράγματα θα αλλάξουν. Δε θα είναι όπως τώρα. Θα μολύνουν τα τρόφιμα. Θα βάλουν κάποιες ουσίες μέσα.”
Με απορία τη ρώτησα:
-Πώς γίνεται αυτό γιαγιά; Αφού τα τρόφιμα ελέγχονται.
-Θα τα επιτρέψουν διότι οι ουσίες αυτές θα είναι πολύ μικρές σε ποσότητα!!! Και με τη δικαιολογία ότι θα νοστιμίζουν και θα συντηρούν τα τρόφιμα καλύτερα.
Τι θα γίνεται όμως; Μετά από 10-15 χρόνια αυτές οι ουσίες θα εξασθενούν τον οργανισμό του ανθρώπου και όταν θα έρθουν νέες ασθένειες ο οργανισμός δε θα μπορεί να αντέξει και ο άνθρωπος θα πέφτει κάτω σαν το κοτόπουλο.

——————————————————————————–

Σχόλιο:

Το ότι μολύνουν τα τρόφιμα ο κόσμος τό ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. ΄Οσο για το ότι θα πέφτουν οι άνθρωποι σαν τα κοτόπουλα, το έχει πει και ο άγ. Ιάκωβος Τσαλίκης:

Αύριο:

Θα έρθει καιρός που θα είσαι στο δρόμο και θα σε σταματάει η αστυνομία..

΄Ενας βλάσφημος που δεν κρατούσε τη νηστεία της Παρασκευής…

loading...