ΌΤΑΝ Η ΕΣΔΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



«ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ».

Αυτός είναι ο τίτλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Ιουνίου 2022 στην Εθνική Σχολή Δικαστών

(ΕΣΔΙ). Σε αυτό δεν θα διδάξουν μόνο δικαστές και καθηγητές, αλλά επιπλέον: εκπρόσωποι οργανώσεων και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειωτέον ότι ΛΟΑΤΚΙ+ είναι το καθιερωμένο αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, ενώ το μεν Κ αφορά άτομα που αντιμετωπίζουν διάκριση σχετικά με την μη ετεροκανονική έκφραση ή ταυτότητα του φύλου τους, το δε Ι αφορά άτομα που αντιμετωπίζουν διάκριση λόγω της φυσικής ποικιλομορφίας των σωματικών χαρακτηριστικών του φύλου τους.

Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ μας, κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια έχουν, προφανώς, την ακριβώς ανάποδη στόχευση από εκείνη που προαναγγέλλει ο επιθετικός προσδιορισμός «επιμορφωτικά»: Δηλαδή δεν είναι επιμορφωτικά, αλλά αποχαυνωτικά.

Μάλιστα, το επικείμενο σεμινάριο της ΕΣΔΙ συνορεύει χρονικά με τις δηλώσεις που έκανε ο υποδυόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας (μπουχτίσατε με τις παγκόσμιες ημέρες; Καλό θα ήταν να αρχίσετε να τις αγαπάτε, διότι αυτές θα είναι οι σημαίες της επερχόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης!).

«Ως πατέρας, απευθύνομαι, σήμερα, στους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών. Για να τους ζητήσω το προφανές: να μη σταματήσουν ποτέ να τα αγαπούν και να τα στηρίζουν. Αλλά και ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας».

Δεν χωρεί πλέον η παραμικρή αμφιβολία ότι ο διάβολος χορεύει τσάμικο παντού.

Ενώ επί δύο και πλέον χρόνια το ελληνικό Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε κουρελού και, ειδικότερα, οι ατομικές ελευθερίες του πολίτη καθώς και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχουν πάει περίπατο, πρώτιστο μέλημα του νεοδικτατορικού καθεστώτος και κάθε βραχίονά της είναι να κόπτεται για την απλόχερη προστασία των δικαιωμάτων κάποιων ομάδων, όπως οι LOATKI+, που, ιδίως τον τελευταίο καιρό, υπερπροβάλλονται ως καταπιεσμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...