ΠΕΙΝΑ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ

ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ…ΚΡΗΜΝΟΥ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ 


Γράφει ο Θ. Π.

END GAME

Ας δούμε μερικές σημαντικές πληροφορίες, που σας έχουν αποκρύψει τα κανάλια, προκειμένου να μην γνωρίζετε τι συμβαίνει και ξυπνήσετε

απότομα:

1. Την 1η Μαΐου, η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, έκανε σύσταση στα στελέχη της, να ΜΗΝ συλλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους κλέφτες προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, ΑΛΛΑ να εξετάζουν κατά περίπτωση, εάν πρόκειται για σεσημασμένο κλέφτη ή κάποιον πεινασμένο πολίτη. Εδώ να πούμε, ότι η Μητροπολιτική  αστυνομία ΔΕΝ οπλοφορεί όπως η δική μας παρά μόνον φέρει tazers.

2. Στις 10 Μαΐου, στα  σούπερ μάρκετ του Λονδίνου, έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα gps trackers, τοποθετημένα πάνω στις συσκευασίες κρέατος και με την ένδειξη: απενεργοποιείστε το gps, κατά την αποχώρησή σας από το ταμείο.

3. Η Ρωσία, δια στόματος Πούτιν, διεμήνυσε στη Δύση, πως : δεν θα εξάγει ούτε έναν σπόρο σιταριού και ούτε σταγόνα πετρελαίου, εάν πρώτα δεν αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της.

4. Οι Ελληνες αγρότες, ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε σπορά. 

Ο λόγος είναι, πως απαιτείται η καταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων από την ΕΕ, προκειμένου να έχουν χρήματα για σπόρους και λιπάσματα. Οι επιδοτήσεις όμως, δίνονται μετά τη σπορά.

5. Στην Αφρική αυτή τη στιγμή, 100μυρια ψυχές υποσιτίζονται, λόγω της παύσης της επισιτιστικής βοήθειας από τον ΟΗΕ (UN Food Program) και ταυτόχρονα, αναγκάζονται να καλλιεργούν τη γη, χρησιμοποιώντας ως λίπασμα ανθρώπινες ακαθαρσίες και ακαθαρσίες ζώων, εφόσον οι τιμές των λιπασμάτων είναι απαγορευτικές. 

Στο άμεσο μέλλον, αυτά τα 100μυρια ψυχές, θα αναγκαστούν λόγω της πείνας και της εξαθλίωσης, να μεταναστεύσουν…όλοι μαντεύετε προς τα που.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...