Αμερικανός γιατρός: «ΔΕΝ πρόκειται να ξανακάνω έκτρωση ποτέ» – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ περιγραφή του πως ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ένα μωρό, – ΒΙΝΤΕΟ

 Ο Dr. Anthony Levatino, την ώρα που έχει ξεσπάσει μεγάλη κουβέντα στις ΗΠΑ αλλά και στον Δυτικό Κόσμο για τις εκτρώσεις βγαίνει μπροστά και αποκαλύπτει πως μετά από αυτό που έζησε δεν θα ξανακάνει έκτρωση ποτέ!

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Είμαι ένας εν ενεργεία μαιευτήρας-γυναικολόγος κι έχω πραγματοποιήσει πάνω από 1.200 εκτρώσεις. Σήμερα, θα περιγράψω μια χειρουργική έκτρωση 2ου τριμήνου, που ονομάζεται Διαστολή και Εκκένωση.

Μια Διαστολή και Εκκένωση πραγματοποιείται μεταξύ των 13 και των 24 εβδομάδων της κύησης. Μετά την χορήγηση αναισθησίας, ο γιατρός που κάνει την έκτρωση χρησιμοποιεί έναν κολποδιαστολέα με βάρος, σαν αυτόν, ο οποίος ανοίγει ευρέως τον κόλπο.

Επειδή τα έμβρυα 2ου τριμήνου είναι τόσο μεγάλα, αυτή η μεγαλύτερη πρόσβαση διευκολύνει μια έκτρωση στο τέλος του 2ου τριμήνου.

Η έκτρωση στο τέλος του 2ου τριμήνου απαιτεί να προετοιμαστεί ο τράχηλος 24-48 ώρες νωρίτερα με λαμινάρια. Τα λαμινάρια είναι ένας τύπος αποστειρωμένων φυκιών που απορροφούν νερό για πάνω από 8-12 ώρες και φουσκώνουν αρκετές φορές σε σχέση με την αρχική τους διάμετρο. Όταν αφαιρεθούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεταλλικοί διαστολείς ώστε να ανοίξει περαιτέρω ο τράχηλος αν απαιτείται.

Ένα έμβρυο στις 20 εβδομάδες κύησης είναι τόσο μεγάλο όσο το χέρι μου, από το κεφάλι μέχρι τον κόκκυγα, χωρίς να υπολογίζουμε τα πόδια.

(…)

Όταν τελικά συνειδητοποιείς ότι το να σκοτώνεις ένα έμβρυο τόσο μεγάλο για τα λεφτά είναι λάθος. Δεν ξαναέκανα καμία έκτρωση από τότε και δεν θα κάνω ποτέ ξανά».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

loading...