Η έρευνα για τη συνεπιμέλεια που καταρρίπτει το φεμινιστικό αφήγημα
Σύμφωνα με το φεμινιστικό αφήγημα, τα παιδιά έχουν περισσότερη ανάγκη τη μητέρα και όχι και τους δυο γονείς. Κατά τη διάρκεια των δικαστικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν το 2021 με σκοπό την επίτευξη της συνεπιμέλειας, ο φεμινισμός έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο: κάθετη άρνηση στην οποιαδήποτε ίση αντιμετώπιση του πατέρα και της μητέρας. Πλήρης απομάκρυνση και απομόνωση του πατέρα από τα παιδιά. Πλήρης μετατροπή του άντρα από πατέρα σε απλό επισκέπτη, με λίγες μόνο ώρες επαφής με τα παιδιά του κάθε μήνα. Και αυτό – φυσικά – μετά από σκληρό κόπο ετών και δικαστηρίων.

Αυτό επιδίωξαν οι φεμινίστριες – οι οποίες με εκδικητικούς σκοπούς και έπαρση επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν την αποκλειστική επιμέλεια παιδιών έναντι των πρώην συζύγων τους.

Ευτυχώς απέτυχαν.

Η συνεπιμέλεια έφερε τα δυο φύλα πιο κοντά στην ισότητα. Αν και προσωρινή απόφαση, ο όρος “συνεπιμέλεια” είναι πλέον συνταγματικά αναγνωρισμένος όρος. Το οποίο σημαίνει ότι ο δρόμος προς την ίση αντιμετώπιση του άντρα ως γονέα έχει πλέον ανοίξει για περισσότερες διεκδικήσεις.

Την αλήθεια έρχεται να επιβεβαιώσει έρευνα από την Ισπανία

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία και δημοσιεύθηκε από το IZA Institute of Labor Economics (Με τίτλο “The Effect of Joint Custody Laws on Intimate Partner Violence” – “Bargaining under Threats: The Effect of Joint Custody Laws on Intimate Partner Violence”) τα ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας και γυναικείων δολοφονιών μειώθηκαν έως και 50% μετά την εγκαθίδρυση της συνεπιμέλειας!
Η δραματική μείωση της ενδοοικογενειακής βίας σε αυτή την περίπτωση είναι απόλυτα λογική. Πως αντιδράει ένας γονέας όταν του στερούν τα παιδιά του; Είτε θα αποτρελαθεί και θα δώσει τέλος στη ζωή του (υπενθυμίζεται ότι τα ποσοστά αντρικών αυτοκτονιών ετησίως στην Ελλάδα είναι 8πλάσια έναντι των γυναικών), είτε θα χάσει τη ψυχραιμία του και θα βλάψει εκείνον/εκείνη που του στερεί τα παιδιά του.

Συνεπώς ναι.

Ναι στην συνεπιμέλεια!

Ναι στην ίση αντιμετώπιση μητέρας και πατέρα.


Ναι στο δικαίωμα των παιδιών να έχουν και τους δυο γονείς στη ζωή τους.

Και ένα τεράστιο ΟΧΙ στο φεμινιστικό-μισανδρικό παραλήρημα που εκστασιάζεται παρουσιάζοντας τον άνδρα ως τέρας

Πηγή: Gobeawesome

Δεν υπάρχουν σχόλια :