Άνθρωποι σαν… ΣΚΑΘΑΡΙΑ! Λοιπόν θα βάλετε τσιπάκι στον εγκέφαλο μετά το ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε;;;

 

φανταστείτε που έχουν οδηγηθεί τώρα τα πράγματα…

Στο μέλλον, μπορεί να έχουμε τηλεκατευθυνόμενα έντομα για να φτάσουν σε μέρη που δεν μπορούν οι άνθρωποι. Τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο Δρ Hirotaka Sato, μηχανικός αεροδιαστημικής από την Σιγκαπούρη, εκεί που… πολλά αποφασίζονται!

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο βίντεο που θα δείτε:

«Σκοπός μας είναι να ελέγξουμε την πτήση του σκαθαριού. Μελέτησα πολλά πράγματα γύρω απ’ τη διάταξη των μυών και το νευρωνικό δίκτυο αυτού του ζωντανού σκαθαριού.

Κι επίσης μελέτησα τον έλεγχο των ποδιών. Αυτό γίνεται επίσης διεγείροντας τους μύες. Ναι, τους μύες των ποδιών. Και μπορούμε να επιτύχουμε έναν διαφορετικό τρόπο βαδίσματος.

Ουσιαστικά το σκαθάρι μετατρέπεται σε ένα ρομπότ! Απλώς πιέζεις ένα κουμπί και το σκαθάρι αρχίζει να περπατάει.

Είναι απίστευτο στην πραγματικότητα που οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο πάνω στην δύναμη της θέλησης του εντόμου (σ.σ. αυτό θα μπορεί να γίνει και σε ανθρώπους με ανάλογα εμφυτεύματα;;;), επειδή οι μύες ωθούνται απ’ το έντομο το ίδιο.

Εννοώ ότι πρέπει να τραφεί, πρέπει να φάει ώστε να μπορεί να κινήσει τους μύες. Και το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν λίγη ηλεκτρική διέγερση στους μύες.

Δεν έχουμε δει ποτέ ένα σκαθάρι να πεθαίνει αμέσως μετά την εμφύτευση (μικροτσίπ στον εγκέφαλο).

Τα σκαθάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια αποστολή διάσωσης, το σημαντικό είναι να εντοπίσεις τους αγνοούμενους. Οι ζωντανοί άνθρωποι είναι ζεστοί. Έτσι, βάζοντας έναν αισθητήρα στο σκαθάρι, μπορούμε να εντοπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ. αν η παγκόσμια εξουσία πάρει αυτή την τεχνολογία ποιούς θα εντοπίζει;;;).

Δείτε το βίντεο:

loading...