Επίκειται ρωσικό κτύπημα στα κέντρα των χωρών του ΝΑΤΟ που εξοπλίζουν την Ουκρανία; – Τι δήλωσαν Καντίροφ, Πούτιν, Ζαχάροβα

 Σε «ανησυχητικά βίαιες» δηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ προχώρησε ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ από την Μόσχα, αναφερόμενος στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Και λέμε «ανησυχητικά βίαιες» γιατί η ρωσική ηγεσία έχει προειδοποιήσει έμμεσα με χρήση πυρηνικών όπλων για όποιων εμπλακεί στην σύγκρουση εναντίον της. Και ο Καντίροφ δεν θα μίλαγε αν δεν είχε έγκριση από τον Β.Πούτιν…

Το ότι είπε για τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς πώς «συμπεριφέρεται ως σχιζοφρενής» πραγματικά μπαίνει σε «δεύτερη μοίρα».

«Σήμερα δεν πολεμάμε εναντίον της Ουκρανίας. Πολεμάμε εναντίον του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ τους εξοπλίζει, η Δύση τους εξοπλίζει, οι μισθοφόροι τους είναι εκεί» ανέφερε.

Επίκειται κτύπημα κατά των εφοδιαστικών κέντρων του ΝΑΤΟ στην περιφέρεια της Ουκρανίας;

Μιλώντας στο Συμβούλιο των Βουλευτών στην Αγία Πετρούπολη, o Βλαντιμίρ Πούτιν, προειδοποίησε πως  «όποιες χώρες επιχειρήσουν να παρέμβουν στη σύγκρουση θα αντιμετωπίσουν γρήγορα αντίποινα. Έχουμε πάρει όλες τις αποφάσεις για αυτό» τόνισε.

Προειδοποίηση για  χτυπήματα στο έδαφος χωρών-μελών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία. εκτόξευσε και η  εκπρόσωπος Τύπου του Ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών, Μαρία  Ζαχάροβα: «Είναι κατανοητό νομίζω ότι προκειμένου να διακόψουμε την ροή αποστολής όπλων μπορούμε να χτυπήσουμε στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος εκείνων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου».

Να σημειώσουμε ότι η Αλεξανδρούπολη είναι βασικό κέντρο ανεφοδιασμού με όπλα της Ουκρανίας…

Παράλληλα, ο Καντίροφ είπε ακόμα πως «Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία» εξελίσσεται σύμφωνα με το πλάνο. Η κατάσταση είναι ήρεμη. Εκπληρώνουμε 100% τους στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρος (Πούτιν). Άλλοι 200 εθελοντές έφυγαν σήμερα από την Τσετσενία για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση στην Ουκρανία».

Τέλος, είπε πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα είχαν «καθαρίσει» την Ουκρανία εδώ και καιρό, αν δεν υπήρχε η εντολή του Πούτιν να σωθούν ο πληθυσμός και οι πόλεις.

«Εάν ο πρόεδρος (της Ρωσίας) δεν είχε δώσει εντολή να διασώσουμε τον πληθυσμό και τις πόλεις (της Ουκρανίας) στο μεγαλύτερο βαθμό, τότε θα είχαμε καθαρίσει την Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε οι ενωμένες ένοπλες δυνάμεις και δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα», δήλωσε ο Καντίροφ.

loading...