Χίτλερ και Μάρξ ήταν γόνοι των Ρότσιλντ. Είναι κόρη του Χίτλερ η Μέρκελ;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης *  

Έπρεπε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ να πει ότι ο Χίτλερ έχει εβραϊκές ρίζες για ν’ αναρωτηθούν πολλοί τι πραγματικά συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια και πως διοικείται ο κόσμος. Αυτό που είπε ο Λαβρόφ δεν είναι κάτι νέο, αλλά τώρα ακούστηκε πολύ επίσημο. Επιπροσθέτως έμοιαζε ως απειλή προς την Γερμανία, διότι οι Ρώσοι γνωρίζουν πολλά για το μαύρο παρελθόν της, και μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν, ως πρώην αρχηγός της KGB, γνωρίζει πάρα πολλά. Όχι μόνο γνωρίζει, αλλά και έχει απίθανα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια του.

Πρέπει να αποδεχθούν επιτέλους οι πολλοί ότι ο πλανήτης μας διοικείται από τους ίδιους, χιλιετίες τώρα, οι οποίοι παρουσιάζονται με διαφορετικά ονόματα και με διαφορετικές ιδιότητες π.χ. βασιλείς, πρωθυπουργοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες. Οι ίδιοι δημιουργούν καταστάσεις ανάλογα με τα συμφέροντά τους χρησιμοποιώντας τα πλήθη προς επίτευξη του σκοπού τους, που μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να τον επιτύχουν, και ολ’ αυτά εμείς τα ονομάζουμε Ιστορία. Τώρα που με την βοήθεια επιστημόνων, που επιστράτευσαν από την μάζα, έφθασαν στο τεχνολογικό επίπεδο που επιζητούσαν, δεν χρειάζονται κανέναν μας πλέον και γι αυτό θέλουν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Επίσης, όλα μᾶς τα μαθαίνουν και μᾶς τα παρουσιάζουν λάθος. Όλα είναι για μᾶς ψέματα. Η πραγματική γνώση πρέπει να είναι μόνο δικό τους κτήμα. Προχωράνε στον χρόνο παρουσιάζοντάς μας το άσπρο, μαύρο. Γι αυτό τα μωσαϊκά (όχι τυχαία η λέξη «Μωσαϊκό») πάνω στα οποία βαδίζουν έχουν ασπρόμαυρες πλάκες τοποθετημένες εν’ αλλάξ όπως στο σκάκι. Γι αυτό εάν κάποιος άνθρωπος αντιστρέφει όλα όσα μας παρουσιάζουν αυτοί, έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται κοντά στην αλήθεια. Παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο, για να μεταπίπτει η πραγματικότης από την αλήθεια στο αδιανόητο. Και στο αδιανόητο η μάζα δεν πλησιάζει νοητικά. Αδυνατεί.

Είπε ο Λαβρόφ ότι ο Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες. Αυτό που δεν είπε ο Λαβρόφ είναι ότι ο Χίτλερ ήταν ασκεναζίμ εβραίος, δηλαδή άριος, και γι αυτό έστελνε στα κρεματόρια τους άμοιρους σεφεραδίτες εβραίους, και ότι το αίμα του ήταν της γερμανικής οικογενείας Ρότσιλντ. Ο Χίτλερ ήταν εγγονός του Lional Nathan Rotschild, διότι ο πατέρας του Χίτλερ, ο Alois Hitler, ήταν νόθος γιός του Lional Nathan Rotschild.

Το πραγματικό επώνυμο των Ρότσιλντ ήταν Βauer (Μπάουερ). «Ρότσιλντ» στα γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα» και το πήραν λόγω της κόκκινης ασπίδος που ήταν στην πρόσοψη του κτιρίου που γεννήθηκαν, στην Φραγκφούρτη, και γι αυτό η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Χρηματιστήριο της Γερμανίας εδράζονται στην Φραγκφούρτη. Στην γενέτειρα των Ρότσιλντ.

Πάμε στον Μαρξ τώρα. Ο Μάρξ πέθανε το 1883 και ο Χίτλερ γεννήθηκε το 1889. Για 6 χρόνια δεν πρόλαβαν να γνωριστούν διότι είναι συγγενείς. Και ο Μάρξ είναι της ίδιας οικογένειας από την οποία κατάγεται και η οικογένεια Ρότσιλντ. Οικογένεια με παράδοση στους ραβίνους. Ο Μαρξ προσάρμοσε την θεωρία του, έτσι ώστε να εξυπηρετεί καθαρά εβραϊκά συμφέροντα και κυρίως των Ρότσιλντ. Την απεκάλεσαν «μαρξιστική ιδεολογία» και από ιδεολόγους… «να φάνε κ’ οι κότες». Αυτοί όμως, οι Ρότσιλντ, δεν έχουν ιδεολογία. Οι ιδεολογίες είναι για τα ποταπά γκόιμ. Αυτοί έχουν σκοπό την Παγκόσμια Κυβέρνηση και έτσι να κάνουν ιδιοκτησία τους, όχι τα σώματα, αλλά τις ψυχές των γκόιμ! Είναι υποτιμητικό γι αυτούς να γίνει κάποιος Ρότσιλντ π.χ. πρωθυπουργός κάποιας χώρας επιπέδου Ελλάδος, διότι έτσι υποβαθμίζεται.

Χίτλερ και Μάρξ λοιπόν είναι γεννήματα θρέμματα των Ρότσιλντ, όπως μας ενημερώνουν πολλοί μελετητές. Έχουν δημοσιεύσει τα γενεαλογικά τους δένδρα. Πολλοί πάλι μελετητές μας ενημερώνουν ότι η Άγκελα Μέρκελ είναι κόρη του Χίτλερ! Γι αυτό λέτε κατέστρεψε την Ελλάδα; Για να συνεχίσει το έργο του πατέρα της που τ’ άφησε μισό; Προσέξτε. Ο Αδ-όλφος, που σημαίνει «ο πατέρας, ο πρώτος, των λύκων» παντρεύτηκε την Εύα (το όνομα της πρώτη γυναίκας) Μπράουν. «Μπράουν» είναι αγγλικό όνομα και σημαίνει «καστανή», άρα έχει το χρώμα των αρίων. Δεν είναι άριοι οι κατάξανθοι. Ο πρώτος των λύκων παντρεύτηκε την πρώτη των γυναικών. Σας θυμίζει κάποιον μύθο από την μυθολογία; Ο δε Χίτλερ, είναι γνωστό αυτό σε πολλούς, λέγεται ότι δεν αυτοκτόνησε αλλά δραπέτευσε στην Αμερική όπου και πέθανε πολύ πλήρης ημερών.

Ο Χίτλερ έψυξε σπέρμα του, με το οποίο γεννήθηκε, όπως λένε, η Αγγελικούλα, η Μέρκελ. Μα τι Αγγελικούλα! Σύμφωνα με τον φάκελο της Στάζι με κωδικό: GDR, με το κατεψυγμένο σπέρμα του Χίτλερ γεννήθηκε κοράσιον με το όνομα Άγκελα Μέρκελ. Η γέννηση της Μέρκελ είναι προϊόν έρευνας του ναζί ιατρού Karl Klauberg ο οποίος ήταν γνωστός με το όνομα «Άγγελος του θανάτου» και εργαζόταν στα πειράματα της τεχνητής γονιμοποιήσεως.

Θα είναι οδυνηρή ανάμνηση η ναζιστική, ίσως και αποκρυφιστική, (από πολλά ΜΜΕ χαρακτηρίσθηκε ως ανατριχιαστική), τελετή αποχώρησης της Μέρκελ από την εξουσία που έγινε στο Βερολίνο. Η Μέρκελ την «κοπάνησε» από την εξουσία για να φύγει αλώβητη και ανέγγιχτη απ’ όλ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα, διότι προφανώς ήξερε τι έρχεται.

Ας αναφερθεί ακόμη μια πληροφορία, αν και είναι εκτός θέματος. Το ίδιο γενεαλογικό δένδρο, Ρότσιλντ, Μάρξ, Χίτλερ έχει στους κλώνους του και τον Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα.

Οι Ρωσία, δηλαδή η KGB, έχει στην κατοχή της πολλά στοιχεία για πολλά μυστικά στον πλανήτη που μπορεί να επιφέρουν μεγαλύτερη καταστροφή και από τα πυρηνικά όπλα. Απ’ ότι φαίνεται, ενεργοποιεί και από κανένα, ίσα-ίσα να δώσει το μήνυμα στον αντίπαλο ώστε να συνετισθεί. Φυσικά εμείς είμαστε εκτός παιχνιδιού διότι η πληροφόρησή μας είναι αστεία. Έστω και τα λίγα που δημοσιοποιούνται δεν γίνονται πιστευτά από τις μάζες, οπότε δεν υπάρχουν λόγοι να τις ενημερώνουν, ειδικά τώρα με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα!

Υπάρχουν τόσα πολλά κρυμμένα μυστικά υψίστης σπουδαιότητος, που όλα τα παραπάνω, αν αληθεύουν, δεν είναι τίποτα.

Χρήστος Μαντζιάρης

loading...