Ποιος μπορεί να τιμάει ένα τέρας της ανθρωπότητας; ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ διαμαρτυρίας προς την Ρωσική Πρεσβεία της Τουρκίας.

Είναι γεγονός ότι τον αιώνα που μας πέρασε, η ανθρωπότητα έκανε τεράστια άλματα στις επιστήμες, στα γράμματα στην τέχνη.
Eκτός oμως από διαπρεπείς ανθρώπους, ο αιώνας που μας πέρασε, μας άφησε ως κληρονομιά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Άλλα εγκλήματα τιμωρήθηκαν (όπως της ναζιστικής Γερμανίας) και άλλα επειδή τα έκαναν οι λεγόμενοι νικητές ή οι σύμμαχοι τους, πέρασαν στο απυρόβλητο (εγκλήματα «δημοκρατικά» όπως Χιροσίμα – Ναγκασάκι, Βιετνάμ και εγκλήματα «κομμουνιστικά» από αιμοσταγείς παράφρονες Μάο, Στάλιν, Ενβέρ Χότζα κλπ).

Διαχρονικά και με διαφορά, η μοναδική χώρα που εδώ και αιώνες αιματοκυλεί τους λαούς των οποίων κατέχει τις Πατρίδες τους, είναι η Τουρκία.
Δεν είναι κλισέ όταν λέμε ότι η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο!

Ένας από τους πολλούς σφαγείς που έχει γεννήσει το τουρκικό έθνος, είναι και ο Μουσταφά Κεμάλ.
Ο Κεμάλ ευθύνεται για τον βίαιο και απάνθρωπο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων (Αρμένιων, Ασσύριων, Ελλήνων κλπ) και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Δυστυχώς όμως, τα συμφέροντα των ισχυρών είναι πάνω από την δικαιοσύνη.
Λεκέδες της ιστορίας όπως ο Κεμάλ, τιμούνται διότι έτσι επιτάσσει το συμφέρον.

Συμφέρον που στην Πατρίδα μας, επιτάσσει να υπάρχει «μουσείο Κεμάλ»!
Μουσείο δηλαδή ενός σφαγέα των Προγόνων μας που η ύπαρξη του, μας γεμίζει θυμό και αγανάκτηση.
(δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ δράσεις του συλλόγου μας κατά της ύπαρξης του μουσείου της ντροπής).

Θυμό και αγανάκτηση μας γέμισε και η ανάρτηση στο Twitter της ρωσικής πρεσβείας στην Τουρκία – προφανώς σε συνεννόηση με την πολιτική της εξουσία.

Γνωρίζαμε ότι μπολσεβίκοι και Τούρκοι συνεργάστηκαν για να ολοκληρωθεί η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά το να συνεχίζεις να περηφανεύεσαι 100 χρόνια μετά, για τα εγκλήματα που διέπραξες εις βάρος του ελληνικού Έθνους και ορθοδόξων πιστών και να χαριεντίζεσαι για την συνεργασία των προγόνων σου με τον Αρχισφαγέα και εγκληματία Κεμάλ, σε κατατάσσει αυτόματα απέναντι από εμάς

Κύριοι της Ρωσικής Πρεσβείας στην Τουρκία
Γνωρίζουμε ότι είμαστε ένας μικρός Ελληνορθόδοξος Εθνικιστικός σύλλογος. Με μικρές δυνάμεις. Όμως με μαχητικότητα, με αγωνιστικό φρόνημα και κυρίως με υψηλά ιδανικά ου πηγάζουν από τον Τριαδικό μας Θεό.

Πριν λίγο καιρό τολμήσαμε να αντισταθούμε στην κατευθυνόμενη υστερία και να σας στηρίξουμε με πορεία, μοτοπορεία, ομιλίες και εκδηλώσεις (δείτε εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ), στην διαμάχη με την Ουκρανία και κατά προέκταση με την Παγκόσμια Νέα Τάξη και το ΝΑΤΟ.

Όμως τέτοιες δηλώσεις εκ μέρους σας δεν μπορούν να είναι αποδέκτες από κανένα Έλληνα που σέβεται την ιστορία του. Που σέβεται και τιμά τους προγόνους του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διεθνείς σχέσεις επιβάλλουν διπλωματικούς ελιγμούς, αρκεί να μην φτάνουν αυτοί στο στάδιο της κτηνωδίας.

Πόσο καλύτερο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και της ανθρωπότητας, εάν επικρατούσε η Ορθοδοξία και οι αξίες της στην κοινωνία, και όχι τα παγκοσμιοποιημένα πρότυπα που μας επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι επί αιώνες, η Ορθοδοξία πολεμήθηκε τόσο από το Ισλάμ όσο και από από τους παπικούς. Συνεπώς είναι συμφέρον όλων να αλληλοστηριζόμαστε ως Ορθόδοξοι λαοί.

Μετά τιμής

Ιερός Λόχος 2012

ΥΓ. Αναδημοσιεύουμε από παλαιότερες αναρτήσεις μας (εδώ και εδώ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:


Έλληνες αλυσοδεμένοι σαν ζώα.
από την πολύπαθη επαρχία της Αμισού


Επείγον Τηλεγράφημα της Επιτροπείας Ποντίων προς τον Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο (1920) :
“Πανταχόθεν του Πόντου αγγέλλονται σφαγαί προκρίτων Ελλήνων, ατιμώσεις Ελληνίδων, ληστείαι και διαρπαγαί Ελληνικών περιουσιών παρά Τουρκικών ορδών και τουρκικών αρχών…”


Έκκληση Ελλήνων διανοουμένων προς τους διανοούμενους της Ευρώπης και της Αμερικής “Δια τας Σφαγάς του Πόντου”. Νοέμβριος 1921


Καράβι, υπό Αγγλική σημαία, με 400 τόννους ανθρωπίνων οστών (ξεκίνησε από τα Μουδανιά της Μικράς Ασίας) φθάνει στην Μασσαλία (σαπουνοποίηση). Δημοσίευμα 22 Δεκεμβρίου 1924

Διαβάστε και φρίξτε:

“Εβίασαν όλας ανεξαιρέτως τας γυναίκας, τας παρθένους και τα παιδία των άνω πόλεων, τας ωραιοτέρας δε παρθένους και νέους έκλεισαν εις τα χαρέμια. Πλείστα βρέφη εφόνευσαν, σφενδονίζοντες αυτά κατά των τοίχων…”
(από την επιστολή των Ελλήνων διανοουμένων προς τους συναδέλφους τους σε Ευρώπη και Αμερική)


1919: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκδίδει την
“Μαύρη Βίβλο Διωγμών και Μαρτυρίων του Εν Τουρκία Ελληνισμού (1914-1918)”


(ολόκληρη την έκδοση μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf εδώ). Πάνω από 400 σελίδες με περιγραφές και ντοκουμέντα.


Τηλεγράφημα του Reuter’s όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της νότιας Αυστραλίας The Recorder. Τίτλος “Γυναίκες και παιδιά σφαγιάστηκαν”. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ μία ακόμη ιστορία των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης)


Διαβάστε εδώ για το “μαύρο Πάσχα” των Ελλήνων της Θράκης

ας δουν και τι γράφει το ίδιο το BBC για τα κρυφά ημερολόγια της συζύγου του Κεμάλ, που παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό!

αλλά ας διαβάσουν και τουρκικά έντυπα:


Αυτά για τους εγχώριους θιασώτες του σφαγέα Κεμάλ,
γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε πως θα αντιμετώπιζαν οι σημερινοί ισλαμιστές έναν αλκοολικό και ομοφυλόφιλο «πατέρα των Τούρκων»!

Μερικά ακόμη «κατορθώματα» του αιμοδιψούς σφαγέα
ακολουθούν στο σύντομο ιστορικό αφιέρωμα στην σημερινή επέτειο της Γενοκτονίας.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί να υπάρχει ένα τέτοιο Μουσείο στη Θεσσαλονίκη :

Στις 19 Μαΐου 1919, κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας,
ο Κεμάλ Ατατούρκ…. αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα του Πόντου και δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντιακού Ελληνισμού

Η εξόντωση των Ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε θάνατο και εκτέλεση.

Καθημερινό φαινόμενο οι απαγχονισμοί προκρίτων
Ακολούθησαν ομαδικές εκτελέσεις σε πόλεις και χωριά, στρατολόγηση των ανδρών στα διαβόητα «Αμελέ Ταμπουρού» στην ουσία Τάγματα εξοντώσεώς τους,
και τέλος τους ηλικιωμένους και τα γυναικόπαιδα που έστελναν στην εξορία, σε πολυήμερες πορείες στην ενδοχώρα για να του αφανίσουν.

Και το πιο φρικτό: τους κάτοικους δυο χωριών, Πάτλαμα και Μάλαχα, τους έβαλαν μέσα στην εκκλησιά του Αγίου Γεωργίου και τους έκαψαν ζωντανούς!

Ελληνικές πόλεις με συνεχή, αδιάκοπη ζωή και πολιτισμό 27 και πλέον αιώνων, διεκόπη και κατεστράφη, ενώ ιδρύματα, σχολεία και εκκλησιές έκλεισαν κι ερημώθηκαν.

Συνολικά κατεστράφησαν, 815 Κοινότητες, 1.134 εκκλησίες, 960 σχολεία ενώ 353.000 κάτοικοι εσφάγησαν ή πέθαναν από τις κακουχίες και την πείνα.

Ταγματάρχης ΄Οουελ: Επικεφαλής Αμερικανικής Επιτροπής που περιόδευε στην περιοχή:

-«Από τις 30.000 εκτοπισθέντες Έλληνες, εκ των παραλίων του Πόντου το 1921 στο Χαρπούτ, έφτασαν μόλις 5.000! Οι άλλοι εκτελέστηκαν ή πέθαναν στον μακρύ δρόμο της εξορίας.
Μετρήσαμε καθ’ οδόν 3.000 πτώματα κατά μήκος των οδών, βορά των σκύλων, των λύκων και των γυπαετών, διότι απαγορεύουν οι Τούρκοι στους συγγενείς τους να τους θάψουν!
Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες προβαίνουν σε ανήκουστους βιασμούς γυναικών και παρθένων, τας οποίας εγκαταλείπουν ημιθανείς επί των οδών «για να ψοφήσουν εκεί» όπως έλεγαν…
Είναι απερίγραπτος ο κυνισμός τους, που ομολογούν ότι μέσα από τις μάζες των εκτοπισμένων συλλαμβάνουν γυναίκες και τις οδηγούν στα χαρέμια τους.»

Η διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφος ΄Εθελ Τόμπσον μετέδωσε:

«Καθ’ οδόν συναντούσαμε ομίλους γερόντων, παιδίων, σε μια ατέλειωτη πορεία μαρτυρίου, όπου έπεφταν νεκροί από την εξάντλησιν και από τα χτυπήματα των συνοδών Τούρκων. Οι περισσότεροι εκλιπαρούν τον θάνατον.
Στην πόλη Μεζερέχ, ξαφνικά ακούσαμε φωνές περίπου τριακοσίων μικρών παιδιών μαζεμένα σε κύκλο. Είκοσι τσανταρμάδες – χωροφύλακες που κατέβηκαν από τα άλογα τους, χτυπούσαν σκληρά και ανελέητα τα παιδιά με τα μαστίγια και τα τρυπούσαν με τα ξίφη τους για να μην κλαίνε. Το θέαμα ήτο πρωτοφανές, φρικώδες!
Τα παιδάκια έσκυβαν κι έβαζαν τα χεράκια τους πάνω στο κεφάλι για ν’ αποφύγουν τα χτυπήματα.
Μία μητέρα που όρμησε για να σώσει το παιδί της, δέχτηκε το ξίφος στην καρδιά κι έπεσε κατά γης!
Πάθαμε νευρική κρίση! Παντού βλέπαμε πτώματα γυναικών, παιδιών και γερόντων.
Η Αμερικανική Υπηρεσία υπολογίζει τους ΄Ελληνες που εξολόθρευσαν οι Τούρκοι στην Σεβάστεια, σε τριάντα χιλιάδες! (πηγή)

https://ierosloxos2012.blogspot.com/

loading...