Εικόνες από το Δυσοίωνο Μέλλον που μας ετοιμάζουν: Δύο γυναίκες μαλώνουν σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ για το βρεφικό γάλα - ΒΙΝΤΕΟ


 Εικόνες που προκάλεσαν οργή στις ΗΠΑ, όπου οι άνθρωποι ζουν ένα δράμα.

Η έλλειψη του βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ έχει γίνει κορυφαία κρίση στη χώρα και τα ράφια των καταστημάτων αδειάζουν σε χρόνο μηδέν με τους γονείς να είναι σε απόγνωση. Μάλιστα πολλά παιδιά λόγω αυτής της έλλειψης τροφής είναι στα νοσοκομεία.


Σε τέτοιες στιγμές, δυστυχώς έρχεται στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός των ανθρώπων.Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με δύο γυναίκες να μαλώνουν σε σούπερ μάρκετ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ επειδή η μία άδειασε το ράφι με το βρεφικό γάλα.


Η μια από αυτές έχει γεμίσει το καρότσι της, αφήνοντας τελείως άδειο το ράφι!


Η άλλη γυναίκα που περίμενε υπομονετικά να τελειώσει την αγορά της, δεν άντεξε όταν δεν έμεινε τίποτα στο ράφι και τότε τράβηξε το βίντεο.


Η γυναίκα που είχε πάρει όλο το γάλα ισχυρίστηκε ότι το χρειαζόταν, ενώ και η άλλη λέει ότι το χρειάζεται επίσης για το μωρό της. Η δικαιολογία της άλλης είναι πως δεν ήξερε ότι θα ερχόταν κάποιος άλλος να πάρει αυτό το γάλα και μάλιστα λέει πως πληρώνει γι’ αυτό, για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση ότι και η άλλη πληρώνει γι’ αυτό!


Μάλιστα όταν της λέει ότι υπάρχει έλλειψη και δεν μπορεί να αδειάζει όλο το ράφι με τη μια και γι’αυτό υπάρχει έλλειψη, της απαντά η άλλη ότι δεν ήξερε! Παρόλα αυτά η γυναίκα που είχε αδειάσει το ράφι με το γάλα δεν πτοήθηκε και έφυγε, αφήνοντας την άλλη με άδεια χέρια.


Πολλοί σχολίασαν βλέποντας το βίντεο ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να μεταπωλήσει το προϊόν σε υψηλότερη τιμή η γυναίκα που άδειασε το ράφι.


Πόσο αδιάφοροι και παρτάκηδες μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι σε τέτοιες συνθήκες κρίσης;


Δυστυχώς αυτό το μέλλον μας ετοιμάζουν. Μια κοινωνία φτώχειας που θα μετατραπεί σε ζούγκλα επιβίωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :