ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΚΗΡΥΞΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…!

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ…ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Το Οικουμενικό βομβάρδισε το Βελιγράδι για λογαριασμό του ΝΑΤΟ αναγνωρίζοντας τη Σχισματική ”Μακεδονική Εκκλησία” Κήρυξε

Εμφύλιο κατά και της Σέρβικης Εκκλησίας. πυροδοτεί την πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων. Ουκρανικό στα Βαλκάνια!! 

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνώρισε την αυτοαποκαλούμενη ”Μακεδονική Εκκλησία”. Όπως είπε ο Άγιος Αλέξανδρος Νιέφσκι: “Ο Θεός δεν είναι στην εξουσία, αλλά στη δικαιοσύνη!” 

Ο Βαρθολομαίος κάνοντας κατάχρηση εξουσίας σε μια πολύ έκρυθμη εποχή πυροδοτεί την πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων όπως πριν συνέβαλε κατά το μέγιστο στο αιματοκύλισμα στην Ουκρανία που δρομολογεί ως και Γενικό Πόλεμο. 

Το Οικουμενικό Δούρειος Ίππος του ΝΑΤΟ. Υπάρχει καλύτερο εύφλεκτο υλικό για να πυροδοτηθούν συγκρούσεις από τη θρησκεία; Και πάλι στα Βαλκάνια.

Με την απόφαση του αυτή αμαυρώνει την επέτειο Νίκης κατά Ναζισμού αφού η ανακοίνωση αναγνώρισης σχισματικής Μακεδονικής Εκκλησίας συμπίπτει με τις 9 Μάη. Βαθαίνει το σχίσμα με Πατριαρχείο Μόσχας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...