Παιδιά καλησπέρα. Σας στέλνω το παρακάτω σημείωμα, όπου περιγράφω το πάθημά μου, γιατί θέλησα να εμπιστευθώ την τεχνολογία.

Πολλοί ακόμα πολίτες έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά η κυβέρνηση κάνει την “πάπια¨κι αδιαφορεί.

Ίσως έτσι τους πιέσουμε και κάνουν κάτι.

Ευχαριστώ.

Έκανα σαν δικαιούχος την αίτησή μου για την καταβολή του επιδόματος καυσίμων και έκανα το μεγάλο λάθος να επιλέξω την καταβολή του μέσω άυλης κάρτας, πιστεύοντας πως θα ήταν κάτι απλό και θα μου ερχόταν κάποιο μήνυμα στο κινητό μου και περνώντας το από τα μηχανήματα πληρωμής των πρατηρίων θα μπορούσα να πληρώσω τα καύσιμα που θα έβαζα. Μάταια όμως!

Πέρα από το ότι για να κατεβάσω την εφαρμογή αναγκάστηκα να καταφύγω σε τεχνικό κινητής τηλεφωνίας, στο πρατήριο που πήγα να πληρώσω, μου είπαν πως το κινητό μου δεν υποστηρίζει την εφαρμογή NFC και πως δε θα μπορούσα να εξαγοράσω το επίδομα.

Τηλεφώνησα στο τηλέφωνο που δίνεουν για απορίες (2107000800) και είπα το πρόβλημά μου και να ρωτήσω αν γινόταν να αλλάξω επιλογή και να επιλέξω την καταβολή του ποσού στο λογαριασμό μου στην τράπεζα. Η απάντηση ήταν  αρνητική και μου είπαν πως αν δεν αλλάξει κάτι θα το χάσω αυτό το μικρό επίδομα. Ακόμα μου είπαν πως πολλοί ακόμα πολίτες έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα (προσωπικά κι εγώ γνωρίζω μερικά άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, ενώ δεν γνωρίζω κανένα που να έκανε εξαγορά του ποσού της επιδότησης μέσω άυλης κάρτας)

Στέλνω αυτό το μήνυμα για να εκφράσω τη δυσσαρέσκειά μου που με οδηγήσαν σε αδιέξοδο, Γιατί δεν υπήρχε στην αίτηση προειδοποίηση για τις δυσκολίες που θα είχα με την άυλη κάρτα ή εμφανής αναφορά για την αναγκαιότητα ύπαρξης του αρχείου NFC, στο τηλέφωνό μου; Και σε τελική ανάλυση για να κάνει κάποιος κάτι που μοιάζει απλό, μια απλή συναλλαγή, μια απλή πληρωμή, πρέπει ο δικαιούχος να έχει γνώσεις προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών τουλάχιστον;

ΓΙΩΡΓΟΣ

loading...