«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» στις ΗΠΑ: «Μας έμπλεξαν σε πόλεμο με την πυρηνική υπερδύναμη Ρωσία ΧΩΡΙΣ ημερομηνία λήξης» – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλο ένα ακόμη Μιαρό Γύναιο (Νάνσι Πελόζι) ως μαριονέτα της Νέας Εωσφορικής Τάξεως, οδηγεί και αυτό τον Κόσμο (τον γεμάτο πια Ηλίθιους) προς την Ολοκληρωτική Καταστροφή…
Είναι τυχαίο που στην εξουσία των Δυτικών χωρών υπάρχουν τόσες πολλές “γυναίκες”, LOATKI και Φλούφληδες θηλυκοποιημένοι “άντρουδες”, και Ουδείς Αρσενικός;;;

Ο Ένας ο Αρσενικός, Αυτός θα τους στείλει σύντομα να κάνουν παρέα στον πατέρα τους τον Εωσφόρο…

Χαμός στο FOXNEWS!!!
«Σας επισκεπτόμαστε για να σας ευχαριστήσουμε για τον αγώνα σας.
Είμαστε στο πλευρό σας! Ο αγώνας σας είναι ένας αγώνας για όλους και έτσι η δέσμευσή μας είναι να είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος της μάχης (εναντίον των Ρώσων)»!
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην τπρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, η οποία συνάντησε στο Κίεβο τον φιλοναζιστή, Βολοντίμιρ Ζελένσκι!
Λόγια που έβγαλαν από τα ρούχα του τον Tucker Carlson, Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή και πολιτικό σχολιαστή!
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Πώς φτάσαμε εδώ; Αν είσαι ένας από τους εκατομμύρια καλόκαρδους Αμερικανούς που έβαλαν μια καρφίτσα σημαίας της Ουκρανίας στο πέτο σου ή έβαλαν μια μπροστά από το σπίτι, εκφράζοντας αλληλεγγύη στον φτωχό καταπιεσμένο λαό της Ουκρανίας, πιθανότατα δεν πίστευες ότι θα συμμετείχες σε αυτό που συμβαίνει τώρα.
Η Nancy Pelosi μας λέει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με μια πυρηνική ένοπλη δύναμη χωρίς σαφή ημερομηνία λήξης»
Δείτε το βίντεο, καθώς ο λαός στην Αμερική δείχνει να καταλαβαίνει πως τον οδηγούν σε πολύ άσχημα μονοπάτια και η οργή εναντίον της διεθνιστικής, υπέργηρης  κυβέρνησης ανικάνων του Μπάιντεν ήδη ξεχειλίζει!!!

loading...