ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΗΛΙΘΙΕ ΓΟΝΕ ΚΟΥΛΗ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ!!! ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ???

  

 Το ερώτημα δεν είναι αν η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΗ για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ όπως σήμερα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην  ΒΟΥΛΗ.

 ΤΟ ερώτημα είναι αν οι ΗΠΑ  ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  της ΕΛΛΑΔΑΣ και την εφαρμογή της  πλήρους  Εθνικής  κυριαρχίας στη βάση ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και των διεθνών  Συμβάσεων!!!!!!!!!!!

Μέχρι σήμερα στα   πενήντα έξι χρόνια μου είδα ότι η Ελλάδα από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο πάντα ήταν πολύτιμος σύμμαχος για τον Δυτικό κόσμο και ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ.

  Η καθημαγμένη ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ που έδωσε τους περισσότερους νεκρούς αναλογικά με τον πληθυσμό της ,απέναντι στο Ναζισμό, και υπέστη  πλείστες καταστροφές υποχρεώθηκε από τους συμμάχους μας ,(ΗΠΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ κ.λ.π) να χαρίσει στον ΒΙΑΣΤΗ της ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, μια τεράστια οφειλή για τα δεδομένα  της εποχής που χρονολογούνταν πριν τον πόλεμο!!!Για τις δικές  μας πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία και το κατοχικό δάνειο όλοι είναι απέναντι μας!!!!

  Στα Εθνικά μας θέματα ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ προκαλώ να μου δείξει κάποιος  ποια φορά οι ΔΥΤΙΚΟΙ ‘’σύμμαχοι μας’’, ήταν μαζί μας!!!Πάντα επεδίωκαν την υπεροπλία της Τουρκιάς, για να μας κρατούν φοβισμένους στην γωνία. 

  Στην  ΚΥΠΡΟ  οι ‘’συμπολεμιστές μας και σύμμαχοι’’ Άγγλοι, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ  περισσότερους ΕΛΛΗΝΕΣ  και με ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ τρόπο κατά τον αγώνα για ανεξαρτησία , από οιαδήποτε άλλη χώρα, όταν την ίδια χρονική περίοδο έδινε τον δικό της αγώνα ανεξαρτησίας.

   Στην εισβολή των Τούρκων στο νησί  οι  βρωμοεγγλεζοι κατεύθυναν από τις βάσεις τους τους  ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ τα μαχητικά τους εναντία στον Ελληνισμό.

Οι ίδιοι οι ΕΓΓΛΕΖΟΙ σήμερα νέμονται στο κατεχόμενο μέρος παράνομα τις Ελληνικές περιουσίες.

   Ενώ η ΚΥΠΡΟΣ τελεί υπό κατοχή, οι ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εδώ και σαράντα πέντε χρόνια  ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ της ,αντίθετα με το κατοχικό κομμάτι που στρατοκρατείται, ενώ επιτρέπουν την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης  μέσω του εποικισμού. Στον ΟΗΕ πάντα οι θέσεις τους  ήταν πάντα ήξεις αφίξεις κ.λπ.

  Αν δεν υπηρχε η ΕΣΣΔ και μετέπειτα η ΡΩΣΙΑ να στηρίζει διαρκώς τα θέματα μας στον ΟΗΕ, την ΚΥΠΡΟ μας θα την είχαν τεμαχίσει ήδη στον πάγκο του χασάπη!!ΤΗ ΡΩΣΙΑ που σήμερα το ΜΑΣΣΩΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ πολιτικό μας σύστημα  και τα εξευτελισμένα Μορμολύκεια της ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ την έχουν τοποθετήσει στο πυρ το εξώτερον χάριν του ΜΑΜΜΩΝΑ!!!!

ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ???

Τουρκικά  μαχητικά κάνουν καθημερινά υπερπτησεις πάνω από νησιά μας και οι ‘’σύμμαχοι μας ‘’  για τους οποίους η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ μας Κουνένε το δάχτυλο να τα βρούμε. Χάσαμε κάτι για να το βρούμε???

  Το ΔΙΕΘΝΕΣ δίκαιο λέει για  ΔΩΔΕΚΑ ναυτικά μίλια ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ  Αιγιαλίτιδα ζώνη  και εμείς είμαστε ακόμη στα έξι ΚΑΙ  το πολιτικό μας σύστημα  σκυμμένο στα τέσσερα, με προεξάρχουσα την άλαλη ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΜΟΡΦΗ πρόεδρο δημοκρατίας. Τι να βρούμε??

       ΟΤΑΝ ο Τσοχατζόπουλος ως υπουργός ΑΜΥΝΑΣ πήρε από την Γαλλία  τους 120 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ πυραύλους   SCALP χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ φυσικά (χωρίς να τον πάρουν μυρωδιά οι ΗΠΑ) , υπέγραψε και την ηθική , πολιτική και φυσική  του εξόντωση ,ώστε να μην τολμήσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Δεν επέτρεπαν οι ‘ΦΙΛΛΟΙ και ΕΤΑΙΡΟΙ’’ μας να έχουμε όπλα , τα οποία θα απειλήσουν την Τουρκία σε βάθος 500-600 χιλιόμετρα στην ενδοχώρα της. Το παραπάνω επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη σύμβαση για τις  BELHARRA, όπου ενώ αρχικά φαινόταν ότι θα συμπεριλαμβάνονται στα όπλα  και οι πύραυλοι SCALP NAVAL τελικά φαίνεται να  έχουν παραλειφτεί μετά από πίεση του ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ πρέσβη ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΑΤ.

 ΒΕΒΑΙΑ όσο για το πολιτικό μας σύστημα  ,η ΕΛΛΑΔΑ είναι πολύτιμη για ΗΠΑ –ΝΑΤΟ,  αποδεικνύεται ότι  οι ΗΠΑ είναι πολύτιμες για το πολιτικό μας σύστημα, και αυτό αποδεικνύεται καθημερινα.Τα Σιωνιστικά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ δέχονται και σπουδάζουν τα παιδιά τους όσο ΤΟΥΒΛΑ και αν είναι, και στην συνέχεια τους βρίσκουν φανταχτερές δουλειές στους παγκόσμιους οργανισμούς που ελέγχουν, ώστε στην συνέχεια να επιστρέψουν με βιογραφικό για να μα ς κυβερνήσουν.

Αφού οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν στρατηγική σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ ,ας τολμήσει να επεκτείνει η χώρα μας στα 12 ναυτικά μίλια για να δούμε ποσά απίδια παίρνει ο σάκος!!!!ΤΗΝ ΚΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΝΟΩ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!

loading...