Άντε λα ΦΟΥΜΕΝΤΟ και ΜΑΣΤΟΥΡΙΟΡΕ!!! Μεγάλη Επανεκκίνηση με ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ, δικαιώθηκε ο Ζελένσκι

 Δείτε τι «ωραία» πράγματα ετοιμάζονται φέτος στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ…

Οι ελίτ των διεθνιστών του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ που θα συναντηθούν και φέτος στο Davos της Ελβετίας, φαίνεται πως αρχίζουν και καλοβλέπουν τα… ναρκωτικά!!! Αυτοί που θέλουν να αλλάξουν πολίτευμα στον πλανήτη με την Μεγάλη Επανεκκίνηση! Αυτοί που συζητούν για τις ζωές μας!

Όπως μεταδίδει το Bloomberg και σχολιάζει το Russia Today, παρά το γεγονός ότι η έκθεση «House of Psychedelics – Σπίτι των Ψυχεδελικών» προσφέρει διαλογισμό, αναπνοή και «εκστατικό χορό», οι διοργανωτές λένε ότι δεν θα υπάρχουν ναρκωτικά! Τα ψυχεδελικά είναι μια κατηγορία παραισθησιογόνων φαρμάκων!

Επιχειρηματικοί και πολιτικοί ηγέτες που θα ανταμώσουν στην συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός αυτόν τον μήνα θα διερευνήσουν τις ευκαιρίες για προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη στα ναρκωτικά, μεταδίδει το Bloomberg. Η ψυχεδελική βιτρίνα είναι ένα σημάδι του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τις ακόμα παράνομες ουσίες μεταξύ των αρχιτεκτόνων του «The Great Reset», σχολιάζει από την πλευρά του το RT και συνεχίζει: «Όταν οι παγκόσμιοι, επιχειρηματικοί και μη κερδοσκοπικοί ηγέτες φτάσουν στην Ελβετία το επόμενο Σαββατοκύριακο, η ατζέντα θα επικεντρωθεί στην εξάλειψη των ορυκτών καυσίμων, στην αναμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας και στην διάβρωση των συνόρων μεταξύ των εθνών».

Ωστόσο, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να σταματήσουν στο “House of Psychedelics” κατά μήκος του πεζόδρομου του Νταβός και «να ζητήσουν πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ψυχεδελικά», είπε στο Bloomberg ο Marik Hazan, διευθυντής της Tabula Rasa Ventures, μιας νεοφυούς επιχείρησης για ψυχεδελικές εταιρείες.

Το πρόγραμμα στοχεύει να πυροδοτήσει συζητήσεις σχετικά με την υπεύθυνη διάθεση ψυχεδελικών για ιατρική χρήση και να ενθαρρύνει χώρες και εταιρείες να συμπεριλάβουν τέτοιες θεραπείες στην κάλυψη υγείας, εν μέσω αναγέννησης του λαϊκού ενδιαφέροντος για τα ναρκωτικά. Οι περισσότερες εξακολουθούν να θεωρούνται παράνομες, αν και ορισμένες πόλεις και πολιτείες έχουν αποποινικοποιήσει  ορισμένες. Ουσίες όπως το MDMA, το LSD, η ψιλοκυβίνη, η ayahuasca και το 5-MeO-DMT θα βρεθούν στο επίκεντρο της μελέτης των διεθνιστών του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Ο πλανήτης της μαστούρας θα γίνει πλανήτης της ψυχεδέλειας και όλοι μαζί θα καλωσορίσουν την Μεγάλης Επανεκκίνηση, όντας σε ΕΚΣΤΑΣΗ!!!

Τελικά δικαιώνεται ο Ζελένσκι…

loading...