Μητσοτάκη – Πλεύρη παραιτηθείτε.

 




Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου –  

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη διέλυσε το ΕΣΥ! Απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης Covid-19 διότι δεν μπόρεσε να έχει επαρκείς ΜΕΘ και γι΄ αυτό επέβαλε απαγορεύσεις κυκλοφορίας των πολιτών, σκληρά και απάνθρωπα Lockdown, μη μπορώντας ωστόσο να αποφύγει θανάτους συνανθρώπων μας που πέθαιναν στους διαδρόμους των κρατικών νοσοκομείων!

Διαβάζουμε λοιπόν με ημερομηνία 1 Απριλίου 2022 στο σάιτ της Ρόδου dimokratiki.gr επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, προς την  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το  Υπουργείο Υγείας, πως:

«Κάθε χρόνο και χειρότερα. Κάθε χρόνο, με όλες τις κυβερνήσεις, ο κρατικός προϋπολογισμός όλο και μειώνεται. Τον τελευταίο χρόνο η μείωση του τακτικού κρατικού προϋπολογισμού φτάνει τα 1,2 εκ. ευρώ…

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, της υπονόμευσης του δημόσιου συστήματος υγείας ζούμε αυτές τις μέρες με το νοσοκομείο μας να έχει ξεμείνει από καύσιμα λόγω έλλειψης χρημάτων για την παραγγελία νέας παρτίδας… κτλ. κτλ.»!

Όπως διαβάζουμε στις 5 Μαΐου 2022 στο σάιτ rodosreport.gr, συγγενής ασθενούς σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία! Ο συγγενής του κατέληξε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ο Γιάννης Χατζηπέτρου μετέφερε τον παππού του στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα και ήρθε αντιμέτωπος με τριτοκοσμικές εικόνες τις οποίες κατέγραψε σε βίντεο!

Περιστέρια κόβουν βόλτες ανενόχλητα στους διαδρόμους, μπαίνουν στα δωμάτια, τρώνε από τα φαγητά των ασθενών… έξω από την εντατική οι διάδρομοι έχουν γεμίσει με ακαθαρσίες!

Οι καταστάσεις μέσα στο νοσοκομείο είναι τριτοκοσμικές… σαν στάβλος…κυριολεκτικά, λέει ο Γιάννης Χατζηπέτρου!

Αλήθεια εξακολουθεί και είναι Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Υπουργός Υγείας ο Θάνος Πλεύρης;

Ήμαρτον Θεέ μου πια!!

 

loading...