Το πιο σκοτεινό όνειρο: Έλεγχος του νου, αλχημεία και ιατρικές δολοφονίες…

Η μετανθρωπιστική ατζέντα αντιπροσωπεύει το «Εωσφορικό», καθώς επιδιώκει να αντικαταστήσει τον Θεό με την επιστήμη και την τεχνολογία, να αρνηθεί την αλήθεια και να αναδημιουργήσει την πραγματικότητα σύμφωνα με τη δική της διαστρεβλωμένη εικόνα.

Κάθε μέρα καταναλώνουμε τροφή που καλλιεργείται με τα τοξικά χημικά που παράγονται από τους παγκόσμιους αγροτικούς ομίλους, οι οποίοι, όπως και οι φαρμακευτικοί συμπατριώτες τους, μπορούν να περιγραφούν ως πεινασμένα για κέρδη τερατουργήματα, που γνωρίζουν καλά την τέχνη του φόνου.

Πηγή: New Brave World

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Στη Θεία Κωμωδία, ο Δάντης Αλιγκιέρι ανεβαίνει μέσα από την κόλαση χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον Σατανά ως μια τερατώδη σκάλα, μια εύστοχη αναλογία για να περιγράψει την αντίστροφη φιλοσοφία που τροφοδοτεί την υπερανθρωπιστική ατζέντα, η οποία επιδιώκει να “ανυψώσει” τεχνητά τον άνθρωπο σε θεϊκή κατάσταση (“θεϊκή” στα μάτια των αλχημιστών ελεγκτών, δηλαδή) και να επιβάλει την κυριαρχία επί της φύσης – ένας στόχος που ενσαρκώνεται μέσα στην τελετή της τελειότητας των Ελευθερομαζόνων και επιδιώκεται αδίστακτα από τους σύγχρονους αλχημιστές ντυμένους με τις εργαστηριακές ρόμπες της Monsanto.

“Ο άνθρωπος είναι ένας μικρόκοσμος του σύμπαντος. Έτσι, για να κυριαρχήσει κανείς στο σύμπαν, πρέπει να κυριαρχήσει στον άνθρωπο, και για να κυριαρχήσει στον άνθρωπο, πρέπει με τη σειρά του να κυριαρχήσει και να ελέγξει τις εισροές στις αισθήσεις του: τον τόπο, την ακοή, την αφή, την όσφρηση και τη γεύση, και τέλος, την ίδια τη σεξουαλικότητα και τη συνείδησή του”. Dr. Joseph P. Farrell και Dr. Scott. D. de Hart, Transhumanism- A Grimoire of Alchemical Agendas (Μετανθρωπισμός Ένα βιβλίο με αλχημικές ατζέντες). 2011

ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ

Η ζωή είναι μια σειρά από εμπειρίες και η κάθε μία μας προετοιμάζει για την επόμενη. Μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε σαν να είμαστε πλοία μέσα στη νύχτα, που προχωράμε τυφλά χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Βρίσκουμε τους εαυτούς μας να πλέουν μέσα σε φουρτουνιασμένες θάλασσες και το σκοτάδι γύρω μας μοιάζει πυκνό και βαρύ, αφήνοντάς μας κουρασμένους και ληθαργικούς. Αλλά όταν έρχεται το πρωί, ο ήλιος ανατέλλει και πάλι, ρίχνοντας το υπέροχο φως του και φωτίζοντας όλα όσα ήταν κρυμμένα.

Υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις που έρχονται προς το μέρος μας, και παρόλο που είναι στη φύση του εγώ να αρνείται τις ανεπιθύμητες πραγματικότητες, είναι καιρός, τώρα, να σηκωθούμε και να κρατήσουμε τη θέση μας. Μόλις αναγνωρίσουμε το σκοτάδι, η λαβή του πάνω μας χαλαρώνει και είμαστε σε θέση να το μεταλλάξουμε. Ωστόσο, αν συνεχίσουμε σε κατάσταση άρνησης, η δύναμή του πάνω μας αυξάνεται και ανακαλύπτουμε ότι απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από την αληθινή μας φύση.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα δοκίμιο που εξετάζει ορισμένες πτυχές των βαθύτερων, πιο εσωτεριστικών επιρροών που τροφοδοτούν την ατζέντα των τρανσουμανιστών. Η κατανόηση αυτών των βαθύτερων εσωτεριστικών συνδέσεων μας επιτρέπει να συνδέσουμε τελείες που προηγουμένως φαίνονταν άσχετες. Η αναγνώριση του αποκρυφισμού και της επιρροής του στη σύγχρονη κοινωνία μας δίνει μια ευρύτερη εικόνα από την οποία μπορούμε να λειτουργήσουμε, και, καθώς η κατανόησή μας μεγαλώνει, μεγαλώνει και η ικανότητά μας να επιφέρουμε αλλαγές. Αυτό μας επιτρέπει να συνθέσουμε μια εικόνα που λειτουργεί ως ο χάρτης μας για την πλοήγηση στον φαινομενικά τρελό και παράλογο κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε.

Η ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΙΑ

“Αυτό που οι Αλχημιστές διαχειριστές έχουν εκθρέψει επί μια χιλιετία είναι μια ανθρώπινη φυλή της πιο άθλιας βλακείας και άγνοιας που δεν έχει προηγούμενο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε αυτούς τους τυφλούς σκλάβους λένε ότι είναι “ελεύθεροι” και “εξαιρετικά μορφωμένοι”, ακόμη και όταν παρελαύνουν πίσω από πινακίδες που θα έκαναν κάθε μεσαιωνικό χωρικό να τρέξει ουρλιάζοντας μακριά τους με πανικόβλητο τρόμο. Τα σύμβολα που ο σύγχρονος άνθρωπος αγκαλιάζει με την αφελή εμπιστοσύνη ενός βρέφους θα ισοδυναμούσαν με διαφημιστικές πινακίδες που γράφουν: “Από εδώ ο θάνατος και η καταστροφή σας””. Michael A. Hoffman II, Secret Societies and Psychological Warfare (Μυστικές κοινωνίες και ψυχολογικός πόλεμος). 1992.

Η μετανθρωπιστική ατζέντα αντιπροσωπεύει το “Εωσφορικό”, καθώς επιδιώκει να αντικαταστήσει τον Θεό με την επιστήμη και την τεχνολογία, να αρνηθεί την αλήθεια και να αναδημιουργήσει την πραγματικότητα σύμφωνα με τη δική της διαστρεβλωμένη εικόνα. Αυτή η εωσφορική πρόθεση πηγάζει από έναν “αποκρυφιστικό” πυρήνα που διαπερνά διακριτικά την κοινωνία με τους συμβολισμούς και τις τελετουργίες της. Τα παρακλάδια αυτού περιλαμβάνουν διαταραγμένες αιρέσεις θανάτου, τελετουργικές θυσίες, οργανωμένη παιδοφιλία και πόλεμο. Όλα αυτά μπορούν να περιγραφούν μόνο ως “σατανικά”, καθώς αντιπροσωπεύουν τον ηθικό εκφυλισμό, τη βία και την κατάφωρη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής.

Ο επιστημονισμός εκτρέφει τον μηδενισμό και την υλική λατρεία, οδηγώντας σε απογοήτευση, κατάθλιψη και απάθεια. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα αφήνουν την πόρτα ανοιχτή για τις σατανικές ενέργειες που ενσαρκώνουν τους κλασικούς πειρασμούς της αποπλάνησης, της γοητείας, του εθισμού και του ενθουσιασμού, καθώς και της αιματοχυσίας, του εγκλήματος, του πολέμου, της θυσίας και των διεστραμμένων συγκινήσεων σε όλες τις μορφές. Αυτές οι ενέργειες, αν αφεθούν να πολλαπλασιαστούν, μπορούν να καταλάβουν ολόκληρους πληθυσμούς – σκεφτείτε τη ναζιστική Γερμανία και τον ισλαμικό εξτρεμισμό, που δεν στερούνται και αυτά της επιρροής του αποκρυφισμού και των μυστικών εταιρειών [1].

Οι εωσφορικοί επικυρίαρχοι επιδιώκουν να αντιστρέψουν την αλήθεια χρησιμοποιώντας φιλοσοφικές ταχυδακτυλουργίες. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας λεπτής διαστρέβλωσης ή διαστρέβλωσης του περιεχομένου σε άλλο πλαίσιο, εκμεταλλευόμενοι έτσι μια γενική κατάσταση σύγχυσης προκειμένου να ενσταλάξουν τις δικές τους διαστρεβλώσεις στην κοινωνία. Αυτό οδηγεί σε “υψηλά μορφωμένους” διδάκτορες που ξεστομίζουν αυτοαναιρούμενες και παράλογες δηλώσεις όπως “είναι αντιδημοκρατικό να μην επιβάλλεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός” ή “η ελευθερία συνοδεύεται από διαβατήριο εμβολίων”.

Οι σατανικές ενέργειες ενισχύονται μέσω της αύξησης της πορνογραφίας, της εγκληματικότητας και της βίας, τα οποία καταδικάζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης – τα ίδια μέσα που προωθούν και μεταδίδουν αιματηρές ταινίες τρόμου και τηλεοπτικές εκπομπές που εξυμνούν τους αιμοδιψείς ψυχοπαθείς. Αυτό δεν είναι μόνο κραυγαλέα υποκρισία στην πιο διεστραμμένη μορφή της, αλλά είναι το σημάδι μιας εποχής στην οποία ο πληθυσμός έχει διδαχθεί να ειδωλοποιεί το υλικό και να αρνείται το πνευματικό.

Υπάρχει η “επίσημη” καταδίκη του σεξ και της βίας και η “επίσημη” επίθεση στα ανθυγιεινά βιντεοπαιχνίδια και τις τηλεοπτικές σειρές. Και όμως, αυτά ακριβώς τα θέματα αποτελούν το κύριο περιεχόμενο που καταναλώνουν οι σημερινοί νέοι. Οι σατανικές ενέργειες εξαπατούν διακηρύσσοντας ένα πράγμα και στη συνέχεια επιφέροντας αλλαγές προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Ακριβώς όπως ο “πόλεμος” κατά του καρκίνου οδήγησε σε περισσότερο καρκίνο, και ο “πόλεμος” κατά των ναρκωτικών οδήγησε σε περισσότερα ναρκωτικά. Η σατανοκρατία, μέσω της χειραγώγησης και της απάτης, προσπαθεί να συγκαλύψει την επιρροή της προωθώντας την κάλυψη συνεντεύξεων που δίνονται από άψυχους “ειδικούς” και αναθέτοντας αντιδημοσιογραφικά δημοσιεύματα που μας καλούν να “ενωθούμε” ενάντια στον “πόλεμο” κατά της τρομοκρατίας ή να δωρίσουμε τα χρήματα και τον χρόνο μας για τον τάδε ή τον δείνα σκοπό. Την ίδια στιγμή, οι ίδιες αυτές δυνάμεις εργάζονται για να διχάσουν τον πληθυσμό και να υποβαθμίσουν την κουλτούρα.

Η επίδρασή τους είναι πιο εμφανής στους σημερινούς νέους, πολλοί από τους οποίους είναι δέσμιοι των smartphones, των iPads ή των ρολογιών της Apple, απορροφημένοι από την τελευταία τάση ή εφαρμογή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου το μυαλό τους βιάζεται ψηφιακά από προσεκτικά προγραμματισμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που τους τροφοδοτούν με το ζόρι με βίντεο από καλοντυμένα κορίτσια του TikTok και άλλο κακόβουλο περιεχόμενο, χωρίς άλλο σκοπό από τον έλεγχο του μυαλού. Καθώς τα παιδιά γίνονται έφηβοι, εισέρχονται γρήγορα στην τελευταία καταθλιπτική υποκουλτούρα, με τη δική της ποικιλία από screamo heavy metal μουσική ή gangster rap, δημιουργώντας μια κουλτούρα βίας και κατάχρησης ουσιών.

Ο αείμνηστος αντισυνταγματάρχης Michael Aquino, πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και ηγέτης του Ναού του Σετ (Temple of Set), που περιγράφεται ως “σατανιστική” οργάνωση, κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης για το αυξανόμενο ενδιαφέρον των εφήβων για βίαιες “αποκρυφιστικές” πρακτικές:

“Αν οι εφηβικές συμμορίες μπορεί να πειραματιστούν με αυτό που πιστεύουν ότι είναι “απόκρυφες τελετουργίες”, η ευθύνη πρέπει να αποδοθεί ευθέως στα πόδια των μέσων ενημέρωσης που ωραιοποιούν την αποκρυφιστική βία στη νεολαία”. Ο αντισυνταγματάρχης Michael Aquino σε επιστολή του στην εφημερίδα St. Louis Post-Dispatch, 6 Φεβρουαρίου 1989.

Με τη μηχανική εξάρτηση και τον εθισμό της κοινωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι περίεργο που οι ενήλικες διαβάζουν λιγότερα βιβλία. Το Twitter, το Facebook, το TikTok και άλλες πλατφόρμες ενθαρρύνουν την πρόσληψη περιεχομένου εξαιρετικά σύντομης μορφής, που απλώνεται αραιά σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα περισσότερα από τα οποία είναι εντελώς αρνητικά για τα ενδιαφέροντα και την προσωπική ανάπτυξη κάποιου. Καθώς ο εγκέφαλος αναγκάζεται να αποκρυπτογραφήσει εκατοντάδες ασύνδετα και άσχετα κομμάτια πληροφοριών (“Tweets”), η ικανότητά του να εστιάζει, διαβρώνεται. Οι άνθρωποι αδυνατούν να συγκεντρωθούν και αδυνατούν να μορφωθούν σε βάθος πάνω σε ένα μόνο θέμα.

Σύντομα τα βιβλία γίνονται ανυπέρβλητα, και κανείς επιστρέφει στο άσκοπο scrolling στο Instagram ή στην ανάρτηση άχρηστων απόψεων στο Facebook. Αφού τους είπαν ότι είναι μέρος της πιο έξυπνης και προηγμένης κοινωνίας που έχει υπάρξει, οι άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν το δικαίωμα να μοιράζονται τις αμόρφωτες και κακοσχεδιασμένες απόψεις τους για κάθε είδους θέματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν παγκόσμια σημασία. Το ξεφύλλισμα ενός άρθρου στο CBS ή στους New York Times ή η ακρόαση ενός εκπροσώπου της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας (Big Pharma) στην τηλεόραση θεωρείται αυτομόρφωση, η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε επιθέσεις αυτοδικίας εναντίον όσων έχουν εναλλακτικές απόψεις, πολλές από τις οποίες, κατά ειρωνικό τρόπο, προκύπτουν από τον ανοιχτόμυαλο σκεπτικισμό, την ικανότητα να κάνει κανείς τη δική του έρευνα και τη συγκέντρωση που απαιτείται για να διαβάσει βιβλία και άλλο πυκνό σε πληροφορίες υλικό που εμπλουτίζει το μυαλό.

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίζουν τους χρήστες με άσχετα κομμάτια πληροφοριών σε μπουκιές, προσεκτικά επιμελημένα από έξυπνους αλγόριθμους. Πρόκειται για απροκάλυπτο έλεγχο του μυαλού, τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θα απέρριπταν ως “συνωμοσία”, ωστόσο μελέτες έχουν δείξει τη δύναμη της Μεγάλης Τεχνολογίας (Big Tech) να επηρεάζει τις αντιλήψεις καθώς και τις πολιτικές τάσεις. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αποβλάκωση του πληθυσμού, ο οποίος, όταν αμφισβητείται από πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με την κοσμοθεωρία του, αποσύρεται στην άνεση του Twitter ή του Facebook για να φωνάξει τη δυσαρέσκειά του σε έναν θάλαμο αντήχησης της άγνοιας, ανακουφίζοντας έτσι την αγωνία του και βαθαίνοντας τις δικές του προγραμματισμένες πεποιθήσεις.

Δεν είναι περίεργο που ο δείκτης νοημοσύνης του μέσου ανθρώπου μειώνεται, όταν ο σύγχρονος άνθρωπος τρέφει την υποτονική του διάνοια με επεξεργασμένα τρόφιμα που καλλιεργούνται σε έδαφος με μειωμένα θρεπτικά συστατικά, το οποίο έχει ποτιστεί με χημικές ουσίες που διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα, ασκώντας στο σώμα επιδράσεις που δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει. Και ας μην ξεχνάμε τα αυξανόμενα επίπεδα άγχους που προκαλούνται από μια ύπαρξη που κυριαρχείται από την κουλτούρα της “βιασύνης” της αρρωστημένης “ελίτ” της κοιλάδας του πυριτίου.

Όλα αυτά καταλήγουν σε ένα ενεργειακό πεδίο ώριμο για την κατάληψη από τους μετανθρωπιστές (transhumanist ), η οποία γίνεται μέσω της εισαγωγής τεχνολογιών που προωθούνται ως “μοντέρνες”, “hip” και “βολικές”. Τα σημάδια μιας διαταραγμένης κουλτούρας εμφανίζονται όταν οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δώσουν τα βιομετρικά τους δεδομένα για το προνόμιο να λάβουν μέρος σε μια απόκρυφη τελετή που τους απονέμει το πολυπόθητο βραβείο του “κρυπτονομίσματος”. Αυτή η νέα τάξη των παιδικών εκατομμυριούχων κρυπτονομισμάτων ξοδεύει στη συνέχεια το “[βάλτε εδώ μια πιασάρικη λέξη] νόμισμα” τους σε ακριβά σούπερ αυτοκίνητα ή, ακόμα χειρότερα, σε ψηφιακή “τέχνη”, αγοράζοντας GIFs με κινούμενες γάτες για το ίδιο ποσό που θα κόστιζε η παροχή καθαρού νερού σε ολόκληρους πληθυσμούς της φτωχής Αφρικής.

Αυτή η “μετανθρωπιστική ακροβασία” οδηγεί τελικά στην πρόταση για εμφυτεύματα εγκεφάλου και συμβίωση με την τεχνητή νοημοσύνη. Με αυτόν τον τρόπο, ο διάβολος, που δεν αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό του “εξωτερικού” κόσμου, εισχωρεί απευθείας στο μυαλό. Και μαντέψτε τι; Δεν είναι και τόσο κακός τελικά!

Αυτές οι τεχνολογίες πωλούνται στο κοινό ως η επόμενη εξέλιξη της ανθρωπότητας ή ως η “θεραπεία” για τις ψυχικές ασθένειες – ένα μεγάλο μέρος των οποίων μπορεί να αποδοθεί σε μια αρρωστημένη κουλτούρα εθισμένη σε τοξικά σκουπίδια, είτε με τη μορφή τροφής, είτε με τη μορφή των μέσων ενημέρωσης, είτε με τη μορφή αλκοόλ, είτε με τη μορφή ναρκωτικών, είτε με τη μορφή σημάτων WiFi.

Έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου για να αποδεχτεί την επιτήρηση και την επεμβατική διαδικτυακή παρακολούθηση, οι άνθρωποι αρχίζουν να ενθαρρύνουν την καταστολή της ελευθερίας του λόγου. Ζητούν περισσότερη λογοκρισία καθώς χαιρετίζουν τους ελίτ τεχνοκράτες για τη γενναιόδωρη φιλανθρωπία και τα ανθρωπιστικά τους οράματα. Το υπνωτισμένο κοινό στη συνέχεια ζητωκραυγάζει καθώς οι κακοποιητές τους ετοιμάζονται να πάρουν τη θέση τους ως οι νέοι Θεοί της ανθρωπότητας, εκδίδοντας τις εντολές τους απευθείας στα κεφάλια των μαζών που είναι συνδεδεμένες με τη Νευρωνική τεχνολογία.

Αλλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο, η Σατανοκρατία πρέπει να χρησιμοποιήσει βία για να εμβαθύνει την ψυχολογική της επιρροή.

“Η κρυπτοκρατία έχει αξιοποιήσει με επιτυχία για τους δικούς της σκοπούς τις τεράστιες δυνατότητες προώθησης μυστικών πολιτικο-απόκρυφων ατζεντών στο κοινό, παρουσιάζοντάς τες ως αδιαμφισβήτητες, “αντικειμενικές επιστημονικές αλήθειες”.” Michael A. Hoffman II, Secret Societies and Psychological Warfare (Απόκρυφες Οργανώσεις και Ψυχολογικός Πόλεμος). 1992.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ

Έτσι, μετά από χρόνια αντιληπτικού προγραμματισμού, ευγενική χορηγία του Χόλιγουντ σε συνεργασία με τη Μεγάλη Φαρμακευτική, προκύπτει ένα παγκόσμιο ψυχόδραμα με την ονομασία “Covid-19”, το αλχημικό PsyOp (Ψυχολογική Επιχείρηση) που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τη μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Αυτή η αποκρυφιστική παντομίμα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τελετουργικού μαύρης μαγείας που έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει φόβο, οδηγώντας σε υποταγή και υποβολή. Στην πραγματικότητα, πολλοί θάνατοι του “Covid-19” μπορούν να αποδοθούν στο “μυστικιστικό” (αλλά σαφώς κατανοητό) φαινόμενο που είναι γνωστό ως “θάνατος βουντού” στους ακαδημαϊκούς κύκλους (ο ανεξήγητος θάνατος ενός μέλους της φυλής που ισχυρίζεται ότι προκαλείται από μαγεία).

Μέρος της σατανοκρατίας και των απόκρυφων λειτουργιών της είναι να δημοσιοποιεί την ατζέντα της προειδοποιώντας τους ανθρώπους εκ των προτέρων, αυτό γίνεται μέσω προσομοιώσεων πανδημίας (π.χ. Event 201), “πολεμικών παιχνιδιών”, πολιτικών ομιλιών και προσεκτικά διατυπωμένων “προβλέψεων”. Εάν οι άνθρωποι αποτύχουν να αντιληφθούν την αλήθεια ή πάνε ενάντια στην καλύτερη κρίση τους αποφεύγοντας να αναλάβουν δράση, το αποτέλεσμα είναι μια μαγική ώθηση που εξασφαλίζει την προώθηση της επικρατούσας ατζέντας, μαζί με έναν ολοένα και πιο αυστηρό έλεγχο της ανθρωπότητας. Η αποτυχία να δράσει κανείς προκύπτει από μια κατασκευασμένη απάθεια, που οδηγεί σε ανοιχτή συναίνεση. Έτσι, η σατανοκρατία επιτυγχάνει την απόλυτη επιθυμία της – να υποδουλώσει την ανθρωπότητα με τη δική της ελεύθερη βούληση.

Οι σύγχρονοι άνθρωποι διασκεδάζουν με αποκρυφιστικές τακτικές φόβου, ενώ φαντάζονται ότι ο μαζικός έλεγχος του νου είναι μια απλή συνωμοσία. Η επίδραση των “μετρητών κρουσμάτων”, των αριθμών θανάτων, των ενοχλητικών εικόνων των μέσων ενημέρωσης και της προσεκτικά διατυπωμένης προπαγάνδας αυξάνεται κάτω από μια τέτοια άγνοια. Το αποτέλεσμα είναι μια άκρως υποβλητική και συμβολική τελετουργική τελετή, που μεταδίδεται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο ψυχισμός της ανθρωπότητας καταστρέφεται και βάναυσα υποτάσσεται, μέχρις ότου οι άνθρωποι αποδεχθούν την μετανθρωπιστική λύση ( transhumanist solution) που τους προσφέρουν οι σατανιστές επικυρίαρχοι τους. Έτσι οι άνθρωποι οδηγούνται να λατρεύουν τους θύτες τους και να ειδωλοποιούν τη βιομηχανία που είναι υπεύθυνη για τον περισσότερο θάνατο και την καταστροφή παγκοσμίως.

Η “πανδημία” του Covid-19 είναι μια μορφή ψυχοπνευματικού πολέμου, μια επίθεση στη διαβρωμένη νοημοσύνη του ανθρώπου. Η σατανοκρατία πιέζει τους ανθρώπους με όλο και πιο αυστηρές εντολές που είναι όλο και λιγότερο λογικές. Αν διακρίνεται η αλήθεια, τότε ολόκληρη η παρωδία καταρρέει, αλλά αν ακολουθείται μια διαδικασία συμμόρφωσης, που γεννιέται από απάθεια ή γενική άρνηση της πραγματικότητας, το αποτέλεσμα είναι μια αρπαγή της εξουσίας, που οδηγεί σε μεγαλύτερο έλεγχο και στη θεσμοθέτηση της πραγματικότητας 2.0, όπου “ιδιωτικότητα” σημαίνει επεμβατική παρακολούθηση και “ελευθερία” σημαίνει να πρέπει να κουβαλάς μαζί σου μια βιομετρική ταυτότητα.

Αν δεν υπάρξει ριζική αλλαγή στην αντίληψη, οι μαύροι μάγοι παίρνουν τον άνθρωπο από το χέρι και τον οδηγούν σε μια τεχνητή υποπραγματικότητα, που στην παράδοση της σχολής μυστηρίου ονομάζεται “όγδοη σφαίρα”. Εδώ, στο “metaverse”, οι άνθρωποι, ή ό,τι έχει απομείνει από αυτούς, είναι συνδεδεμένοι σε ένα εικονικό δίκτυο (το “Διαδίκτυο των σωμάτων”) όπου η τεχνητή νοημοσύνη κυριαρχεί και κάθε byte πληροφορίας συλλέγεται, χειραγωγείται και ελέγχεται.

“Το επίπεδο του budhi είναι η απόλυτη, αγαπητική αφοσίωση στο θείο. Το αντίθετό του είναι η κατάσταση της πλήρους απομάκρυνσης από όλα όσα είναι θεϊκά. Όπου το επίπεδο budhi είναι μακάριο, το αντίθετό του έχει απόλυτη αθλιότητα. Αυτό είναι το όγδοο επίπεδο, η όγδοη σφαίρα”.

— C. J. Harrison. Διάλεξη, 1904

“Κατά τη γνώμη μου, η πραγματική αιτία για τους (μέχρι στιγμής) ανεπιτυχείς πολέμους κατά των εν λόγω θανατηφόρων ασθενειών δεν είναι η περιορισμένη ανθρώπινη νοημοσύνη. Αντίθετα, πρόκειται για ένα ελάττωμα διαφορετικού είδους. Η κρίσιμη σημασία μιας απαράβατης αρχής που διέπει τον τρόπο με τον οποίο η επιστήμη παράγει πρακτικά προϊόντα -όπως η θεραπεία του καρκίνου και του AIDS- έχει παραβλεφθεί, αγνοηθεί ή/και αποσιωπηθεί”.

— Gilbert Ling, PhD, Why Science Cannot Cure Cancer and AIDS without Your Help (Γιατί η επιστήμη δεν μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο και το AIDS χωρίς τη βοήθειά σας)

ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Ο αλχημικός μετασχηματισμός του ανθρώπου δεν συνεπάγεται μόνο άμεσες αλλαγές στο φυσικό σώμα, αλλά και πλήρη αλλαγή σε ό,τι καταναλώνει ο άνθρωπος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε τις ελίτ να προσπαθούν απεγνωσμένα να μας απομακρύνουν από τα θρεπτικά ζωικά τρόφιμα και να μας κατευθύνουν προς τα πατενταρισμένα, συνθετικά, σάπια τρόφιμα σε δοκιμαστικούς σωλήνες που μαγειρεύονται σε εργαστήρια χρηματοδοτούμενα από την Gates.

Η τροφή, τελικά, είναι πληροφορία και αυτή η πληροφορία αλληλεπιδρά άμεσα με τη γενετική μας υποδομή, επιφέροντας επιγενετικές αλλαγές ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας διάφορα γονίδια. “Είσαι ό,τι τρως”, όπως λέει η σοφή φράση του Ιπποκράτη. Η κατανάλωση γενετικά τροποποιημένου, συνθετικά παραγόμενης τροφής Φρανκενστάϊν (frankenfood) είναι επομένως η τέλεια μπουκιά για τη φυλή των συνθετικών, πνευματικά αποκομμένων υπανθρώπων που επιδιώκουν να αναπαράγουν οι τρανσουμανιστές.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα καταναλώνουμε τροφή που καλλιεργείται με τα τοξικά χημικά που παράγονται από τους παγκόσμιους αγροτικούς ομίλους, οι οποίοι, όπως και οι φαρμακευτικοί συμπατριώτες τους, μπορούν να περιγραφούν ως πεινασμένα για κέρδη τερατουργήματα, που γνωρίζουν καλά την τέχνη του φόνου. Η αγροχημική βιομηχανία που γνωρίζουμε σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη συνέχεια των τοξικών εργαλείων και δηλητηρίων από τα εργαστήρια της IG Farben μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

“Πριν από έναν αιώνα, το χρήμα και το πετρέλαιο των Βαρόνων των Ληστών ενώθηκαν με τα οικονομικά και τις τοξικές τεχνολογίες από τα εργαστήρια της IG Farben για να σχηματίσουν το Τοξικό Καρτέλ που εξέλιξε τα εργαλεία της δολοφονίας. Έτσι ξεκίνησε ένας αιώνας οικοκτονίας και γενοκτονίας μέσω δηλητηρίων και τοξικών χημικών ουσιών. Τα χημικά που αναπτύχθηκαν για να σκοτώνουν ανθρώπους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν τα αγροχημικά για τη βιομηχανική γεωργία όταν τελείωσε ο πόλεμος. Αυτή η βιομηχανική γεωργία στη συνέχεια επιβλήθηκε στους ανθρώπους παντού”.

–Dr. Vandana Shiva, Oneness vs the 1%, 2017.

Η Interessengemeinschaft Farbenindustrie AG, ευρύτερα γνωστή ως IG Farben, ήταν ένας γερμανικός χημικός και φαρμακευτικός κολοσσός που ιδρύθηκε το 1925. Η IG Farben προέκυψε από τη συγχώνευση 6 ξεχωριστών χημικών εταιρειών – BASF, Bayer, Hoechst, Agfa, Chemische Fabrik Griesheim-Elektron και Chemische Fabrik vorm.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1927, η IG Farben συνεργάστηκε με την Standard Oil (μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διύλισης πετρελαίου στον κόσμο, που ιδρύθηκε από τον John D. Rockefeller) για να ανταλλάξουν πατέντες και να κυριαρχήσουν στις οικονομίες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Η Standard Oil έστειλε στην IG Farben τις πατέντες της σχετικά με τη διαδικασία υδρογόνωσης του άνθρακα και η IG Farben ανταπέδωσε προσφέροντας τις δικές της πατέντες σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής συνθετικού καουτσούκ.

Μερικά χρόνια μετά τη συνεργασία της με την Standard Oil, η IG Farben βοήθησε στην ίδρυση του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς, όπου χρησιμοποιούσε Εβραίους κρατούμενους ως σκλάβους για την παραγωγή συνθετικού καουτσούκ και υγρών καυσίμων. Στο τέλος του πολέμου, το Πολεμικό Ποινικό Δικαστήριο της Νυρεμβέργης καταδίκασε 24 στελέχη της IG Farben για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών δολοφονιών και της δουλείας. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι μέσα σε 2-6 χρόνια και άρχισαν αμέσως να συμβουλεύουν αμερικανικές εταιρείες αγροτεχνολογίας.

Η IG Farben και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και η Bayer, ήταν οι προμηθευτές του Χίτλερ για το Zyklon-B, ένα φυτοφάρμακο με βάση το κυάνιο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία των Εβραίων στα στρατόπεδα εξόντωσης. Το 1948, το μεγάλο στέλεχος της IG Farben και μέλος του ναζιστικού κόμματος, Fritz ter Meer, καταδικάστηκε για “μαζική δολοφονία και υποδούλωση” και καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση. Μετά την πρόωρη αποφυλάκισή του το 1950, έγινε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Bayer, μια θέση που κατείχε μέχρι το 1964. Αυτό που σήμερα ονομάζεται “Bayer Science & Education Foundation”, μια πρωτοβουλία που απονέμει υποτροφίες σε φοιτητές χημείας, δημιουργήθηκε αρχικά προς τιμήν του ter Meer.

Μετά τη συγχώνευση με τη Monsanto σε μια συμφωνία ύψους 62 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Bayer έγινε η μεγαλύτερη αγροχημική εταιρεία στον κόσμο. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, οι απόκρυφοι χειριστές της την μετέτρεψαν σε κοροϊδία των ανθρώπων, όταν, με μια μαγική πράξη ενεργειακής μεταφοράς, η εξαγορά χρηματοδοτήθηκε από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους χωρίς καν να το γνωρίζουν.

Η Monsanto, ένας αμερικανικός γίγαντας αγροχημικών προϊόντων και μαζικός παραγωγός γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών, ιδρύθηκε το 1901 από τον John Francis Queeny (φημολογείται ότι ήταν μέλος των Ιπποτών της Μάλτας). Το πρώτο προϊόν της εταιρείας ήταν η τεχνητή γλυκαντική ουσία, η σακχαρίνη, την οποία πούλησε στην Coca-Cola. Το 1977, ο FDA πρότεινε τον περιορισμό της χρήσης της σακχαρίνης λόγω έρευνας που έδειχνε ότι η κατανάλωσή της σχετιζόταν με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυρίως της ουροδόχου κύστης. Η σακχαρίνη δεν συνδέεται μόνο με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, αλλά τα τεχνητά γλυκαντικά όλων των ειδών έχουν συνδεθεί με αυξημένα ποσοστά διαβήτη, παχυσαρκίας, εντερικής δυσβίωση μαζί με επιτάχυνση της αθηροσκλήρωσης και της γήρανσης.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Monsanto συνέβαλε στην έρευνα για το σχέδιο Μανχάταν, το οποίο τελικά θα οδηγούσε στη δημιουργία των ατομικών βομβών που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανθρώπων στην Ιαπωνία. Μια απόκρυφη πυραμίδα σηματοδοτεί σήμερα το σημείο όπου πυροδοτήθηκε η πρώτη ατομική βόμβα (με την αλχημική κωδική ονομασία “Trinity”). Η τοποθεσία βρίσκεται στο Νέο Μεξικό, στην 33η μοίρα βόρειου γεωγραφικού πλάτους.

Κατά τη δεκαετία του 1940, η Monsanto έγινε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πολυστυρενίου – ενός συνθετικού, μη βιοδιασπώμενου πλαστικού, η παραγωγή του οποίου παράγει τεράστιες ποσότητες επικίνδυνων αποβλήτων. Επιπλέον, το στυρένιο έχει συνδεθεί με δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου – το μόριο του στυρενίου μεταβολίζεται σε οξείδιο του στυρενίου, ένα εξαιρετικά αντιδραστικό (και τοξικό) εποξείδιο που μπορεί να αλληλεπιδράσει με το DNA, προκαλώντας επιβλαβείς μεταλλάξεις.

Η Monsanto ήταν επίσης γνωστή για την παραγωγή του DDT, ενός εξαιρετικά τοξικού εντομοκτόνου που έπαιξε σοβαρό ρόλο στις επιδημίες πολιομυελίτιδας του 20ού αιώνα. Παρά την πολυετή προπαγάνδα της Monsanto, που επέμενε ότι το DDT ήταν απολύτως ασφαλές, μέχρι το 1972 οι έρευνες που έδειχναν την τοξικότητά του είχαν φτάσει σε σημείο να απαγορευτεί σε όλες τις ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν απέτρεψε τη Monsanto από το στόχο της να δηλητηριάσει τον κόσμο, καθώς, στη δεκαετία του 1960, έγινε ένας από τους κύριους παραγωγούς του Agent Orange, ενός ζιζανιοκτόνου που χρησιμοποιήθηκε για χημικό πόλεμο κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Κατά τη διάρκεια του 10ετούς αεροπορικού βομβαρδισμού που είδε γαλόνια Agent Orange να πέφτουν βροχή από τον ουρανό του Βιετνάμ, εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι δηλητηριάστηκαν σοβαρά, με αποτέλεσμα θανάτους, αναπηρίες, γενετικές ανωμαλίες και εκτεταμένη, μη αναστρέψιμη περιβαλλοντική καταστροφή. Η δισχιδής ράχη, η εγκεφαλική παράλυση, τα ελλείποντα ή παραμορφωμένα άκρα και οι διανοητικές αναπηρίες είναι μερικές από τις σοβαρές γενετικές ανωμαλίες που προκάλεσε ο Agent Orange και οι οποίες επηρεάζουν ακόμη και σήμερα τα παιδιά του Βιετνάμ. Το Agent Orange είναι επίσης υπεύθυνο για τη θανάτωση περίπου 300.000 βετεράνων των ΗΠΑ.

Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη Monsanto ως παραγωγό της γλυφοσάτης (το ενεργό συστατικό του “Roundup”, ενός εξαιρετικά τοξικού ζιζανιοκτόνου που προωθείται έντονα σε όλο τον κόσμο). Η γλυφοσάτη έχει ενοχοποιηθεί για την αύξηση των τροφικών αλλεργιών, συμπεριλαμβανομένης της “κοιλιοκάκης”, μιας σοβαρής δυσανεξίας στη γλουτένη που προκαλεί δερματικά εξανθήματα, δυσβίωση του εντέρου, ναυτία, διάρροια και κατάθλιψη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχουν διεξαχθεί σχεδόν καθόλου μελέτες στις ΗΠΑ (ο μεγαλύτερος καταναλωτής γενετικά τροποποιημένων τροφών, οι άνθρωποι στις ΗΠΑ τρώνε το σωματικό τους βάρος σε γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς κάθε χρόνο) για την αξιολόγηση των επιπέδων γλυφοσάτης στο ανθρώπινο αίμα ή στα ούρα. Ωστόσο, σε μια μεγάλη μελέτη στην Ευρώπη βρέθηκαν ποσοτικά προσδιορίσιμα επίπεδα γλυφοσάτης στα ούρα σχεδόν των μισών συμμετεχόντων, οι οποίοι ήταν όλοι κάτοικοι πόλεων που θα μπορούσαν να έχουν εκτεθεί στη γλυφοσάτη μόνο μέσω της κατανάλωσης τροφίμων.

Η συγχώνευση της Bayer και της Monsanto έγινε παράλληλα με τη συγχώνευση της Dow Chemical και της Dupont, καθώς και της Syngenta και της ChemChina. Αυτές οι συγχωνεύσεις τοποθέτησαν τη συντριπτική πλειοψηφία της παγκόσμιας γεωργικής βιομηχανίας στα χέρια τριών μόνο εταιρειών. Μέσω αυτών των διαφόρων συγχωνεύσεων και εξαγορών, η βιομηχανία βιοτεχνολογίας έχει γίνει μια σύγχρονη IG Farben – λειτουργώντας ως ένα μοναδικό παγκόσμιο χημικό-στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του οποίου είναι οι επενδυτικές εταιρείες όπως η Vanguard και η Blackrock.

“Οι συγχωνεύσεις μοιάζουν περισσότερο με μουσικές καρέκλες, οργανωμένες από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες, επενδυτικά κεφάλαια όπως η Vanguard, η Blackrock, η Capital Group, η Fidelity, η State Street Global Advisors, η Norges Bank Investment Management (NBIM) και άλλες. Αυτό το παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες έχει δύο στόχους – να διευρύνει τις αγορές και να συρρικνώσει την ευθύνη”.

— Dr. Vandana Shiva, Oneness vs the 1%, 2017.

Τα τρία τέταρτα των γενετικά τροποποιημένων σπόρων παγκοσμίως προέρχονται από τα εργαστήρια της Monsanto, πολλοί από τους οποίους εκτοξεύονται στη γη ανυποψίαστων αγροτών, οι οποίοι στη συνέχεια μηνύονται και αναγκάζονται να παραδώσουν τα προϊόντα τους. Στην Ινδία, εκτιμάται ότι 125.000 αγρότες αυτοκτόνησαν ως αποτέλεσμα της απόφασης της Monsanto να χρησιμοποιήσει την Ινδία ως πεδίο δοκιμών για τους ΓΤΟ σπόρους της. Η Monsanto εισπράττει δικαιώματα για τους σπόρους της και το υψηλό κόστος των σπόρων και των χημικών ουσιών ωθεί τους αγρότες σε παγίδα χρέους. Καθώς οι αγρότες βυθίζονται όλο και περισσότερο στα χρέη, ο πλούτος της Monsanto αυξάνεται.

Είναι η ύβρις του μηχανικού μυαλού να πιστεύει κανείς ότι η μηχανική κατασκευή ενός τοξικού γονιδίου σε ένα φυτό του δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την ιδιοκτησία του. Αλλά υπάρχει μια βαθύτερη απόκρυφη σημασία του ελέγχου των σπόρων μας. Ο ίδιος ο σπόρος είναι η πρωταρχική μονάδα ζωής στον “φυτικό” κόσμο, είναι το σημείο εκκίνησης του φυσικού κύκλου της τροφής. Αντιπροσωπεύει επίσης το αδρανές δυναμικό που βρίσκεται μέσα σε κάθε ζωντανή ύπαρξη. Όπως είπε ο Ιησούς, “Η Βασιλεία των Ουρανών είναι σαν ένας κόκκος σιναπιού”. Έτσι, ο έλεγχος του παγκόσμιου αποθέματος σπόρων αντιπροσωπεύει τον έλεγχο της ζωής και την κυριαρχία της φύσης – τον έμμεσο στόχο της υπερανθρωπιστικής ατζέντας.

Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι η Standard Oil του Rockefeller είχε διασυνδέσεις με την IG Farben. Όπως και με την άνοδο της φαρμακευτικής ιατρικής, ο ρόλος των Rockefellers στην άνοδο της χημικής γεωργίας και των ΓΤΟ δεν πρέπει να υποτιμηθεί, διότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των νέων γεωργικών τεχνολογιών που οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή στην οποία βρισκόμαστε.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδότησε μια μυστική ομάδα πολιτικής που ονομαζόταν Ομάδα Μελέτης Πολέμου και Ειρήνης του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων της Νέας Υόρκης. Σκοπός της ομάδας αυτής ήταν να διαμορφώσει τη μεταπολεμική οικονομία των ΗΠΑ, ώστε να αντικαταστήσει τη Βρετανική Αυτοκρατορία ως η νέα παγκόσμια υπερδύναμη [2].

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο John D. Rockefeller III ακολουθούσε την ευγονική του ατζέντα μέσω της Αμερικανικής Εταιρείας Ευγονικής, καθώς και του Συμβουλίου Πληθυσμού του. Ταυτόχρονα, ο αδελφός του Νέλσον αναζητούσε νέες μεθόδους για την αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων. Ένας από τους μεταπολεμικούς στόχους της Ομάδας Μελέτης Πολέμου και Ειρήνης ήταν οι ΗΠΑ να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια αγροτική τεχνολογία και παραγωγή τροφίμων. Αυτό οδήγησε στην περιβόητη “πράσινη επανάσταση” που προωθήθηκε στις αναπτυσσόμενες χώρες της Νότιας Αμερικής, της Ινδίας και σε τμήματα της Ασίας. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της αυξημένης γεωργικής αποτελεσματικότητας ήταν η μαζική έξοδος των αγροτών από τις αγροτικές εκτάσεις στις παραγκουπόλεις των πόλεων, όπου χρησιμοποιήθηκαν ως φτηνό εργατικό δυναμικό από διάφορες πολυεθνικές εταιρείες των ΗΠΑ [3].

Η τάση της σατανοκρατίας να πειραματίζεται σε πιο “πρωτόγονες” κοινότητες (συνήθως έγχρωμες, που ζουν στον τρίτο κόσμο) αντιπροσωπεύει την απόκρυφη περιφρόνηση για τις “κατώτερες” τάξεις της κοινωνίας. Αυτή η περιφρόνηση δεν είναι πουθενά πιο εμφανής από ό,τι στη “φιλανθρωπία” του Bill Gates, ο οποίος, το 2019, εξαπέλυσε γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Μπουρκίνα Φάσο με το απατηλό πρόσχημα της “καταπολέμησης της ελονοσίας”, ή στα φρικτά φαρμακευτικά πειράματα που διεξάγονται υπό την εποπτεία του εξίσου ψυχοπαθούς Dr. Anthony Fauci.

Ήταν το 1941 όταν ο Nelson Rockefeller και ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Henry Wallace, έστειλαν μια ομάδα στο Μεξικό για να συναντηθούν με τη μεξικανική κυβέρνηση σχετικά με τη δυνατότητα αύξησης της παραγωγής τροφίμων. Ο Henry Wallace ήταν ένας υψηλόβαθμος μασόνος που έπεισε τον επίσης μασόνο πρόεδρο Franklin D. Roosevelt να τοποθετήσει το αποκρυφιστικό σύμβολο της ακάλυπτης πυραμίδας και το μάτι του Ώρου στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου [4].

Η κατάληψη της παγκόσμιας γεωργίας από τους Ροκφέλερ περιελάμβανε την προώθηση και εξάπλωση γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο. Για να μπορέσουν όμως οι ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί – GMO) τους να πιάσουν τόπο, οι Ροκφέλερ θα έπρεπε να χειραγωγήσουν τις αντιλήψεις των επιστημόνων που ασχολούνται με τη γενετική και περιβαλλοντική έρευνα. Αυτό το έκαναν αποστέλλοντας καθηγητές αμερικανικών πανεπιστημίων σε επιλεγμένα ασιατικά πανεπιστήμια για να εκπαιδεύσουν μια νέα γενιά επιστημόνων. Οι καλύτεροι από αυτούς τους αποφοίτους θα στέλνονταν στη συνέχεια στις ΗΠΑ για να αποκτήσουν διδακτορικό στις γεωπονικές επιστήμες, εξασφαλίζοντας ότι θα κατηχούν πλήρως την άποψη των Ροκφέλερ για τη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων [5].

Έτσι, οι Ροκφέλερ δημιούργησαν ένα παγκόσμιο δίκτυο επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων έτοιμων να παίξουν το ρόλο τους ως πρεσβευτές αυτού του νέου γεωργικού παραδείγματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την “κοινωνική μηχανική” μιας επιστημονικής κουλτούρας που προωθούσε τη χρήση γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και νέων γεωργικών τεχνολογιών. Οι Ροκφέλερ συνέχισαν να επενδύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στη γενετική έρευνα που θα προωθούσε την ανάπτυξη των ΓΤΟ καλλιεργειών και θα αύξανε την υιοθέτησή τους σε όλο τον κόσμο. Χάρη στη νομοθεσία περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αυτό μετέτρεψε τον ταπεινό αγρότη σε αιχμάλωτο σκλάβο, χρεωμένο στους μεγάλους ομίλους αγροτικών επιχειρήσεων.

Μια παρόμοια τακτική χρησιμοποιήθηκε στην Αφρική, όπου η χρηματοδοτούμενη από την Gates Cornell Alliance for Science (CAS) εκπαίδευσε 112 Αφρικανούς επιστήμονες για να πολεμήσουν υπέρ των ΓΤΟ και της ανάμειξης των επιχειρήσεων στη γεωργία. Το CAS συνδέεται με το Ανοικτό Φόρουμ για τη Γεωργική Βιοτεχνολογία (OFAB), το οποίο με τη σειρά του είναι παρακλάδι του Αφρικανικού Ιδρύματος Γεωργικής Τεχνολογίας (AATF), μιας οργάνωσης που ιδρύθηκε από τους Ροκφέλερ.

Το 1986, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Herbert Bush φιλοξένησε μια “ειδική συνάντηση στρατηγικής του Λευκού Οίκου”, προσκαλώντας στελέχη της Monsanto για να συζητήσουν σχέδια σχετικά με την απελευθέρωση της βιομηχανίας της αγροτεχνολογίας. Η συνάντηση αυτή κατέληξε στην υιοθέτηση της “ουσιαστικής ισοδυναμίας” – της λανθασμένης αντίληψης ότι η γεωπονία (παραδοσιακές μέθοδοι αναπαραγωγής ζώων/φυτών) ήταν “ουσιαστικά ισοδύναμη” με τη γενετική τροποποίηση – αποφεύγοντας έτσι την αυξανόμενη πίεση των επιστημόνων που ζητούσαν αυστηρότερες δοκιμές για τις καλλιέργειες ΓΤΟ.[5]

Αυτό είναι ένα παράδειγμα της κλασικής απόκρυφης αντιστροφής σε λειτουργία, καθώς οι αγροτικές επιχειρήσεις ισχυρίζονται ότι οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες είναι ίδιες με τη φυσική μορφή, αλλά συνεχίζουν να κατοχυρώνουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα παρασκευάσματά τους, υποδηλώνοντας ότι τελικά δεν είναι τόσο παρόμοιες.

Χάρη στους Ροκφέλερ, ο λαός των ΗΠΑ είναι τώρα ο μεγαλύτερος καταναλωτής γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Στην πραγματικότητα, η ερευνητική βιβλιογραφία δείχνει ξεκάθαρα ότι μεγάλοι πληθυσμοί σε όλο τον κόσμο έχουν αναγκαστεί να καταναλώνουν ΓΤΟ τοξίνες, παρά την πλήρη έλλειψη αξιόπιστων δεδομένων ασφαλείας και τα συντριπτικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι τοξίνες αυτές προκαλούν βιολογική βλάβη[6].

Όπως είναι φυσικό, οι οργανισμοί υγείας που χρηματοδοτούνται από τους Ροκφέλερ/Γκέιτς, όπως ο ΠΟΥ και η Αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA), η οποία ισχυρίζεται ότι “προάγει την τέχνη και την επιστήμη της ιατρικής και τη βελτίωση της δημόσιας υγείας”, ήταν απολύτως συνυπεύθυνοι για να επιτραπεί η διεξαγωγή αυτού του παγκόσμιου πειράματος[7].

Ακριβώς όπως οι Μάγια γονιμοποιούσαν τα σιτηρά τους με το αίμα των ανθρώπινων θυσιών, έτσι και εμείς, επίσης, γευόμαστε τρόφιμα που περιέχουν εταιρικά δηλητήρια, μολυσμένα με τα ενεργητικά ίχνη των τελετουργικών δολοφονιών.

Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι η έκθεση σε τοξίνες ΓΤΟ προκαλεί αύξηση των φλεγμονωδών κυτταροκινών που σχετίζονται με όλες σχεδόν τις ανθρώπινες ασθένειες. Εάν αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν και στους ανθρώπους, τότε αυτό θα εξηγούσε σε κάποιο βαθμό τη μαζική αύξηση της αυτοανοσίας, του αυτισμού και άλλων χρόνιων και αλλεργικών ασθενειών[8]. Μια άλλη προφανής αιτία είναι ο εμβολιασμός.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

“Στο δράμα των εμβολίων υπάρχουν τρία είδη ηθοποιών: 1. Οι πιστοί των εμβολίων, 2. οι ενημερωμένοι για τα εμβόλια, 3. και οι κοινωνιοπαθείς των εμβολίων”. Brett Wilcox, Jabbed: How the Vaccine Industry, Medical Establishment, and Government Stick It to You and Your Family (Πώς η βιομηχανία εμβολίων, το ιατρικό κατεστημένο και η κυβέρνηση χώνουν τη βελόνα στο σώμα το δικό σας και της οικογένειάς σας, 2018.

“Σχεδόν όλα τα προβλήματα της φαρμακευτικής χημείας θα γίνονταν πιο εύκολα αντιμετωπίσιμα αν είχαμε έστω και μια ιδέα για τις αντιδράσεις κάθε φαρμάκου με τις χημικές ουσίες του σώματος…”.

Καθηγητής Alfred Burger, Φαρμακευτική Χημεία (2η έκδοση).

Αν και υποστηρίζεται ότι είναι το αποκορύφωμα της σύγχρονης ιατρικής, ο εμβολιασμός είναι απλώς η μεταμφιεσμένη εκδοχή του εμβολιασμού, της αρχαίας και βάρβαρης πρακτικής της εισαγωγής άρρωστης ύλης στην κυκλοφορία του αίματος ενός υγιούς ατόμου, που γίνεται με την προληπτική αντίληψη ότι θα προστατεύσει με κάποιο τρόπο από μελλοντικές ασθένειες. Και εδώ η αποκρυφιστική επιρροή σηκώνει και πάλι το κεφάλι της, διότι ήταν ο υψηλόβαθμος μασόνος Edward Jenner που έφερε την πρακτική αυτή στην κυρίαρχη ιατρική παράδοση (αν και σίγουρα δεν την “εφηύρε”, όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί). Στην πραγματικότητα, η πρώτη πρακτική του εμβολιασμού μπορεί να εντοπιστεί στις “άγριες” φυλές της αρχαίας Ινδίας και της Κίνας. Έχουμε ανταλλάξει τις φλύκταινες με τα φιαλίδια και τους μάγους γιατρούς με τις λευκές ποδιές, αλλά η διαδικασία παραμένει η ίδια, μια διαδικασία που βασίζεται σε λανθασμένες πεποιθήσεις για το σώμα και την ασθένεια.

Ένα μωρό μόλις απεγκλωβίζεται από τη μήτρα πριν υποβληθεί σε μια τελετουργία σωματικής σύλληψης. Την ημέρα της γέννησης, τα βρέφη λαμβάνουν ένα γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο που ισχυρίζονται ότι προστατεύει από μια ασθένεια που προκαλείται κυρίως από την κατάχρηση ναρκωτικών, τον αλκοολισμό και την ιατρογένεση (δηλαδή τα φαρμακευτικά φάρμακα). Αυτή η απόκρυφη τελετή μύησης θέτει το βρέφος σε μια πορεία σωματικής αλλοίωσης, η οποία, αν επιβιώσει, θα το καταστήσει περήφανο μέλος μιας αρρωστημένης, χαπι-δοφόρας κοινωνίας που μαστίζεται από χρόνιες ασθένειες (αλλά που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύει ότι είναι η πιο υγιής στην ιστορία).

Μέσα στους πρώτους 15 μήνες της ζωής του, ένα βρέφος λαμβάνει έως και 25 ενέσεις, οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι όλες ευεργετικές, ασφαλείς και απαραίτητες για την υγεία και την ευημερία του παιδιού. Μέχρι τη στιγμή που ένα παιδί θα φτάσει στην ηλικία των 18 ετών, θα έχει υποστεί πάνω από 60 ξεχωριστές ενέσεις, για μια σειρά από “ασθένειες” που λανθασμένα δαιμονοποιούνται από το εξαρτημένο ιατρικό κατεστημένο.

Πάρτε για παράδειγμα το εμβόλιο MMR, το οποίο χορηγείται εδώ και δεκαετίες, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι είναι λιγότερο επιβλαβές από την ίδια την ιλαρά, μια “ασθένεια” που οι γονείς έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να την αντιληφθούν ως “θανατηφόρο” μάστιγα. Ωστόσο, πριν από το εμβόλιο MMR, σχεδόν κάθε παιδί προσβάλλονταν από ιλαρά και αποκτούσε ισόβια ανοσία μέχρι την ηλικία των 15 ετών. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από ιλαρά δεν οφείλεται στην έλλειψη εμβολιασμού, αλλά στην έλλειψη βιταμίνης Α, αλλά αυτό το σημαντικό γεγονός αγνοείται βολικά. Επιπλέον, τα παιδιά που πάσχουν από ιλαρά έχουν λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από ορισμένες χρόνιες ασθένειες αργότερα στη ζωή τους, όπως αλλεργίες, άσθμα, έκζεμα και λεμφώματα Hodgkin. Πράγματι, σε ορισμένες περιπτώσεις, μια έξαρση ιλαράς έχει αποδειχθεί ότι θεραπεύει την αυτοανοσία κατευθείαν!

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί περιέχουν τοξικά “βοηθητικά” που μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο, ο οποίος ταξινομείται λανθασμένα ως “Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου” (SIDS). Εδώ βλέπουμε το αποκρυφιστικό ταχυδακτυλουργικό κόλπο για άλλη μια φορά (το να ισχυρίζεται κανείς ότι ο “θάνατος” είναι “σύνδρομο” είναι η επιτομή του παραλογισμού και όμως είναι μια αποδεκτή ιατρική “πάθηση”). Τα δεδομένα VAERS από το 1990-2019 δείχνουν ότι, από όλες τις αναφερθείσες περιπτώσεις “SIDS”, το 75% συνέβη μέσα σε 7 ημέρες από τον εμβολιασμό.

Και αν τα εμβόλια δεν κάνουν τη δουλειά τους, θα φταίει το φθόριο, ή ο αμίαντος που κρύβεται στην παιδική πούδρα ή κάποια άλλη τοξική αηδία που ταΐζεται κρυφά στα πολύτιμα μικρά μας και στη συνέχεια καλύπτεται από τις άψυχες εταιρείες δημοσίων σχέσεων που λαμβάνουν εκατομμύρια από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να πουλήσουν μια εικόνα καλοσύνης στο αδαές κοινό.

Αλλά το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (SIDS), ή αλλιώς θάνατος από εμβολιασμό, αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσοστό των εκατομμυρίων βρεφών που θυσιάζονται κάθε χρόνο. Το υπόλοιπο (40-50 εκατομμύρια για την ακρίβεια) μπορεί να αποδοθεί στην κουλτούρα των αμβλώσεων που σχεδιάστηκε, εν μέρει, από το αμερικανικό ευγονικό κατεστημένο υπό την ηγεσία του Ροκφέλερ και τα “Κέντρα Πρόληψης Γεννητικών Ατελειών” τους, τα οποία υποστήριζαν τη “θεραπευτική” έκτρωση των “ελαττωματικών” μωρών.

Η ψυχική διαταραχή γνωστή ως “αυτισμός” έχει γίνει μια σοβαρή επιδημία, με τα κρούσματα να αυξάνονται από 1 στα 150 το 2000 σε 1 στα 54 το 2016 (οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει πλέον αυξηθεί σε 1 στα 34). Ίσως είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι, καθώς αυξάνεται το πρόγραμμα εμβολιασμών στην παιδική ηλικία, αυξάνονται και τα ποσοστά αυτισμού και άλλων νέων “διαταραχών”, όπως η ΔΕΠΥ. Τα αίτια αυτών των σύγχρονων παθήσεων ισχυρίζονται ότι είναι “άγνωστα” και η θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων που μεταβάλλουν τη χημεία του εγκεφάλου.

Πράγματι, σε εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο συνταγογραφούνται αυτά τα ψυχοτρόπα φάρμακα, τα οποία θεωρούνται τόσο επικίνδυνα που οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις ότι πολλά από αυτά μπορεί να προκαλέσουν βίαιη συμπεριφορά και αυτοκτονία σε μικρά παιδιά. Το 2004, ο FDA αποφάσισε να τοποθετήσει μια ετικέτα “μαύρου κουτιού” στα αντικαταθλιπτικά φάρμακα προειδοποιώντας ότι μπορεί να προκαλέσουν αυτοκτονία σε εφήβους.[9]

Όταν η κατάθλιψη προκύπτει από φλεγμονή του εγκεφάλου που προκαλείται από τοξίνες που βρίσκονται στα φαρμακευτικά φάρμακα (όπως το Ritalin), τα εμβόλια και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, καταφθάενι ο “ο μεγάλος θεός” δηλαδή η επιστήμη για να σώσει. Αλλά αντί να αντιμετωπίσει τη βασική αιτία του προβλήματος, μας παρουσιάζει εγκεφαλικά εμφυτεύματα και εθιστικά φάρμακα που αποδυναμώνουν το συναίσθημα και μουδιάζουν τη διάνοια.

Πολλοί εμβολιασμοί χρησιμοποιούν κύτταρα αμβλωμένου εμβρύου κατά τη διαδικασία ανάπτυξης. Το HEK-23 είναι η κυτταρική σειρά που χρησιμοποιείται συχνότερα στην ιατρική έρευνα και τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν αποκτήθηκε με ηθικά μέσα. Ορισμένοι ειδικοί εκτιμούν ότι πάνω από 100 αγέννητα μωρά τεμαχίστηκαν προκειμένου να παραχθεί το HEK-23.

Στο Ινστιτούτο Karolinska της Σουηδίας, ο Dr. Ian Donald έγινε μάρτυρας “πειραμάτων που γίνονταν σε σχεδόν ζωντανά μωρά που είχαν κάνει έκτρωση… στα οποία δεν δόθηκε καν το έλεος του αναισθητικού, [που] σπαρταρούσαν και έκλαιγαν με αγωνία, και όταν η χρησιμότητά τους είχε λήξει, εκτελέστηκαν και πετάχτηκαν ως σκουπίδια”.

Οι σύγχρονοι ιατρικοί ερευνητές συμμετέχουν στην απόκρυφη πρακτική της θυσίας παιδιών, αλλά το κάνουν στο όνομα του ενός, αληθινού θεού – της “επιστήμης”. Τα αμβλωμένα έμβρυα καίγονται συστηματικά για θέρμανση ή ηλεκτρισμό παγκοσμίως, μια πρακτική που αντικατοπτρίζει την αρχαία σημιτική “θυσία μέσω φωτιάς” των πρωτότοκων, η οποία θεωρούνταν ότι εξασφάλιζε την εύνοια του Μολώχ, του θεού του ήλιου.

Η “επιστημονική μέθοδος” καταρρέει όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που η “επιστήμη” έχει θεωρήσει ως αληθινό. Τα δεδομένα τότε παραποιούνται, γελοιοποιούνται ή αγνοούνται. Η επιστημονική συναίνεση κατευθύνεται από έρευνες που χρηματοδοτούνται και προωθούνται από εταιρείες με συμφέροντα και ελάχιστο σεβασμό για την ανθρώπινη ευημερία. Οι τσιράκια της βιομηχανίας και οι άψυχοι ακαδημαϊκοί υπερασπίζονται τους καταπιεστές τους, ενώ χορεύουν στο ρυθμό του ελέγχου του μυαλού της ελίτ, που μεταδίδεται μέσω εγχειριδίων, ερευνητικών επιχορηγήσεων, αμοιβών “συμβούλων”, τηλεοπτικών εκπομπών, ειδήσεων και επίκαιρων γεγονότων.

Οι “επιστήμονες” και οι ακαδημαϊκοί είναι εξαιρετικά υποκείμενα ύπνωσης. Αφού τους λένε εδώ και χρόνια ότι είναι οι εξυπνότεροι των έξυπνων και, ως εκ τούτου, οδηγούνται να πιστεύουν ότι είναι το στέμμα της δημιουργίας, αναμασούν με ευχαρίστηση τα δόγματα της ιατρικής της Μεγάλης Φαρμακευτικής (“τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά”), ενώ αρνούνται σθεναρά την ύπαρξη των κορδονιών μαριονέτας που κρέμονται από τους ώμους τους. Η αλαζονική τάξη των “υψηλά μορφωμένων” πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα, και ότι έχει απομείνει να μάθει, πιστεύει ότι οι συνάδελφοι “ειδικοί” θα τους διδάξουν μια μέρα.

“Η φυσιολογία των κυττάρων διδάσκεται σε ένα τυπικό πρόγραμμα σπουδών της ιατρικής. Αλλά αυτή η κυτταρική φυσιολογία που διδάσκεται δεν είναι επιστήμη, είναι μόνο μια θεωρία, που ονομάζεται θεωρία της μεμβρανικής αντλίας. Μια θεωρία, βέβαια, είναι απλώς μια ιδέα που μπορεί να εξηγεί ένα φυσικό φαινόμενο και μπορεί και όχι. Για να αποκτήσει το κύρος της επιστήμης, η θεωρία πρέπει να δοκιμαστεί εκτενώς και να αποδειχθεί έγκυρη. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το πρόβλημα. Η θεωρία των μεμβρανικών αντλιών δεν έχει περάσει αυτά τα τεστ”[10].

— Gilbert Ling, PhD, Why Science Cannot Cure Cancer and AIDS without Your Help.

“Η πιο παράδοξη πτυχή της επιστημονικής έρευνας είναι ότι πιστεύεται ευρέως ότι είναι αντικειμενική, αλλά ότι η διανοητική ακεραιότητα, η οποία αποτελεί την υψηλότερη απόφασή της, είναι υποκειμενική”.

— Harold Hillman, Cell Biology is Currently in Dire Straits, 2011.

ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ

Από την παραπάνω έρευνά μας, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γενετικά εμβόλια, το “metaverse” και το Covid-19 PsyOp αποτελούν όλα κομμάτια ενός αλχημικού παζλ που όταν συναρμολογηθεί, αποκαλύπτει μια εικόνα του Ανθρώπου που βρίσκεται στη δίνη μιας μεταμόρφωσης από μια κατάσταση βασικού μετάλλου (βασικής συνείδησης) σε κάτι συνολικά ανεξιχνίαστο.

Ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό για εμάς να πατήσουμε γερά τα πόδια μας στη Γη, να αντλήσουμε ενέργεια από το ζωντανό έδαφος και να αποκαταστήσουμε τη σύνδεσή μας με τον φυσικό κόσμο. Καθώς καλλιεργούμε ένα νέο όργανο αντίληψης, ένα όργανο που μας επιτρέπει να αντιληφθούμε τον φασματικό ιστό απόκρυφης επιρροής που υφαίνεται γύρω μας και τη διάχυτη επιρροή του στη σύγχρονη κοινωνία, είμαστε επιτέλους σε θέση να αντιμετωπίσουμε τους καταπιεστές μας, να διαλύσουμε το σκοτάδι και να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι θεραπείας και επανόρθωσης. Όταν το κάνουμε αυτό, τα δεσμά του φόβου, του μίσους και της διαίρεσης πέφτουν σαν ξερά φύλλα στον φθινοπωρινό άνεμο.

loading...