Ν.Μπακογιάννη: «Η ΝΔ δεν θα χάσει ποσοστά γιατί όσοι δεν μας θέλουν είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές ρωσόφιλοι»

Στο Ζενίθ της Αλαζονείας και του Θράσους.  Αυτά τα πολιτικά “κουμάσια” τολμούν ακόμη να ζητούν ψήφο, καθώς υπάρχει περίσσευμα Ηλιθίων στη χώρα…

 Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρθηκε σε πρωινή συνέντευξη της στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και στο εάν υπάρχει φοβία στο Μαξίμου για πτώση των ποσοστών στις επόμενες εκλογές. 

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χάσει ποσοστά η Νέα Δημοκρατία από κόμματα που δημιουργούνται από τα δεξιά της.

«Δεν νομίζω ότι θα πάει εύκολα το χέρι αλλού, η παράταξη αυτή επιβίωσε των Μνημονίων. Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και φιλορώσους», είπε η Ν.Μπακογιάννη.

Προσθέτοντας ότι επί της ουσίας αυτοί που αντιδρούν με την πολιτική της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη είναι οι «ψεκασμένοι», οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, δεν ψηφίζουν έτσι και αλλιώς Νέα Δημοκρατία.

«Η ΝΔ λέει την αλήθεια και έχει την ευθύνη να πει ποια είναι η διέξοδος από τα έξοδα», είπε επίσης η Ν.Μπακογιάννη και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε ότι η «η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές στα 4 χρόνια. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία με βάση τη χθεσινή δημοσκόπηση είναι ότι ο Μητσοτάκης έπεσε μεν κατά 2 μονάδες, αλλά μετά από αυτόν είναι ο “κανένας”».  

loading...