Προειδοποίηση από τη διεθνιστική Ευρώπη: «Αν ο Πούτιν κερδίσει τον πόλεμο τότε θα επικρατήσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ»


 "Πάτημα" για να φέρουν τον..."ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ";

«Η ρωσική επιθετικότητα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της εποχής μας», παρατήρησε ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, χαρακτηρίζοντας ως «μοναδικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία» τον πόλεμο στην Ουκρανία.


Παραχωρώντας ομιλία σε εκδήλωση που διοργάνωσε νωρίτερα την Παρασκετή το ίδρυμα «Übersee-Club» στο Αμβούργο, ο Σοσιαλδημοκράτης ηγέτης δήλωσε πως:


«Ο κόσμος μετά από αυτόν τον πόλεμο επιθετικότητας και εξόντωσης δεν θα είναι ο ίδιος όπως πριν. Και δεν είναι πλέον. Ο σκληρός πόλεμος επιθετικότητας και εξόντωσης της Ρωσίας σηματοδοτεί μια ριζική ρήξη με την ευρωπαϊκή ειρηνευτική τάξη μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου».


Ο νεοεκλεγελείς Γερμανός πρόεδρος τόνισε παράλληλα ότι η «ιμπεριαλιστική και ρεβανσιστική ιδεολογία του Πούτιν για τη ρωσική δύναμη και το ρωσικό μεγαλείο σημαίνει γι’ αυτόν πιο πολλά από την ευημερία του δικού του λαού».


Και συνέχισε:


«Παρέχουμε στην Ουκρανία οποιαδήποτε υποστήριξη μπορούμε να προσφέρουμε και ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε την ευθύνη με την παράδοση όπλων ώστε η Ουκρανία να μπορεί να αμυνθεί. Με βάση την ιστορία μας, αφενός αυτό κάθε άλλο παρά αυτονόητο είναι αλλά, από την άλλη, είναι και λογικό.


Ο Πούτιν δεν πρέπει να κερδίσει αυτόν τον εγκληματικό επιθετικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Εάν ο Πούτιν ξεφύγει, υπάρχει κίνδυνος διεθνούς ακυβερνησίας. Μόνο για αυτόν τον λόγο, η Ρωσία δεν πρέπει να έχει το πάνω χέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :