Αυστριακά ΜΜΕ: Οι «εμβολιασμένοι» οδηγοί αποτελούν κίνδυνο οδικής ασφάλειας; Ξαφνικές διαταραχές της συνείδησης. Όλο και περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους.

Τεράστια άνοδος των ποσοστών σφοδρών συγκρούσεων αυτοκινήτων εδώ και ένα χρόνο, την περίοδο δηλαδή των μαζικών υποχρεωτικών εμβολιασμών. Έως και 100 επιπλέον θάνατοι από τροχαία ατυχήματα λόγω «ιατρικών έκτακτων περιστατικών»

Με βάση δεδομένα από την Αυστρία και τη Γερμανία, οι πειραματικές θεραπείες με εμβόλια mRNA που αποσκοπούν στον «μετριασμό των επιπτώσεων της μόλυνσης από τον Covid» ενδέχεται να αυξήσουν τον κίνδυνο «επεισοδίων μειωμένης συνείδησης» που οδηγούν σε ατυχήματα που προκαλούνται από οδηγούς ή αναβάτες ποδηλάτων. Με πρόσφατα παραδείγματα ακόμα και στην Ελλάδα, όπως το «αμόκ» του οδηγού στη Μονεμβασία, που δυστυχώς οδήγησε σε νεκρούς, αυτό το άρθρο αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο ,« Όλο και περισσότερα ατυχήματα: Οι εμβολιασμένοι οδηγοί αποτελούν κίνδυνο κυκλοφορίας; », από την αυστριακή εβδομαδιαία ειδησεογραφική ιστοσελίδα, Der Wochenblick:

Πηγή: wochenblick.at

Από τον Dr. Gerd Reuther

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Από τη δεκαετία του 1970, ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα στην Αυστρία και τη Γερμανία μειώθηκε σχεδόν κατά 90%. Σχεδόν 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Αυστρίας το 1972, αλλά μέχρι το 2020 ήταν μόνο 338. Ωστόσο, αυτή η τάση πρόσφατα απείλησε να αντιστραφεί.

Τεράστια άνοδος: Σφοδρές συγκρούσεις αυτοκινήτων

Οι σοβαρές συγκρούσεις αυτοκινήτων σε ανοιχτούς δρόμους και τα ατυχήματα με πολλά οχήματα έχουν αυξηθεί από το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους. Εννέα τέτοια τροχαία ατυχήματα καταγράφηκαν στους γερμανικούς δρόμους σε μια μέρα. Θανατηφόρα ατυχήματα σημειώθηκαν δύο συνεχόμενες ημέρες τον Φεβρουάριο στα βόρεια του Γκρατς. Οι ποδηλάτες πέφτουν καθημερινά χωρίς εξωτερική επιρροή και συνήθως δεν ανταποκρίνονται πλέον όταν φτάνουν οι πρώτοι που ανταποκρίνονται. Μάρτυρες και εμπλεκόμενοι στον τόπο του δυστυχήματος παραδέχονται ότι έχουν χάσει το τι συνέβη.

Μετά την εισαγωγή του ατόμου που προκάλεσε το ατύχημα στο νοσοκομείο, εμφανίζεται μια πολύ σπάνια εξήγηση στο παρελθόν, η οποία συσσωρεύεται και στα αθλητικά γήπεδα: «ιατρικό επείγοντα περιστατικό». Οι καρδιακές προσβολές, τα λιγότερο συχνά εγκεφαλικά επεισόδια και οι πνευμονικές εμβολές διαγιγνώσκονται στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτονται όλα τα επεισόδια μειωμένης συνείδησης που οδήγησαν στα ατυχήματα. Εάν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία ως αποτέλεσμα πρόσκρουσης, αυτό μπορεί να παρερμηνευθεί εσφαλμένα ως η αιτία θανάτου. Άλλωστε δεν γίνονται αυτοψία σε όλα τα τροχαία. Ο αριθμός των μη αναφερόμενων κρουσμάτων παραμένει ασαφής.

Έως και 100 επιπλέον θάνατοι από τροχαία ατυχήματα λόγω «ιατρικών έκτακτων περιστατικών».

Οι παρεκτάσεις από προηγούμενα στοιχεία από διάφορες χώρες θα μπορούσαν να σημαίνουν έως και 100 επιπλέον θανατηφόρα τροχαία για την Αυστρία στο τέλος του έτους λόγω «ιατρικών έκτακτων περιστατικών» πίσω από το τιμόνι ή στη σέλα. Τα ξαφνικά επεισόδια μειωμένης συνείδησης θα ήταν η δεύτερη πιο κοινή αιτία θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, μπροστά από τους περίπου 30 θανάτους από τροχαία ατυχήματα που προκαλούνται από το αλκοόλ.

Δεδομένου ότι αυτές οι συσσωρεύσεις έχουν παρατηρηθεί μόνο από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του «Covid» και παντού στην Ευρώπη, μια σύνδεση είναι προφανής. Άλλες προηγουμένως άγνωστες αιτίες αγγειακών παθήσεων (π.χ. άλλα νέα φάρμακα) δεν τίθενται στο παιχνίδι ούτε από μάρτυρες του Corona. Η φλεγμονή των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται συχνά από τους «εμβολιασμούς Covid» έχει τη δυνατότητα να φράξει ή να σκάσει τις προσβεβλημένες φλέβες πολλούς μήνες μετά την ένεση. Εάν πρόκειται για τις λεγόμενες τελικές αρτηρίες χωρίς διασυνδέσεις, μπορεί να συμβεί ξαφνική καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο ή παράλυση.

Κατά το δεύτερο έτος ένεσης του πειράματος εμβολιασμού, τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να γίνουν μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου από τους μεθυσμένους οδηγούς. Ως εκ τούτου, φαίνεται επειγόντως απαραίτητο να εργαστούμε για τη σύνδεση μεταξύ των «εμβολιασμών Covid» και εκείνων που προκάλεσαν τα ατυχήματα. Ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων που προκάλεσαν ατυχήματα; Ποιο είναι το χρονικό διάστημα μεταξύ ενός ατυχήματος που προκλήθηκε από «ιατρικό έκτακτο περιστατικό» και του τελευταίου «εμβολιασμού κατά του Covid»; Για την οδική ασφάλεια όλων μας απαιτείται επείγουσα ανάγκη!

loading...