Το μέλλον που μας ετοιμάζουν το ζούμε ήδη. Μια «ψηφιακή φυλακή». (Βίντεο)

 Το μέλλον που μας ετοιμάζουν το ζούμε ήδη.

Γιατί στην «Νέα Εποχή» τα συρματοπλέγματα και τα κιγκλιδώματα είναι η «ψηφιακή» φυλακή.

Ας θυμηθούμε μερικά από όσα έχουμε ήδη ζήσει αναφορικά με την ελευθερία στο διαδίκτυο :

Το facebook, κατήργησε ΔΕΚΑΔΕΣ φορές την σελίδα -του ελληνορθοδόξου συλλόγου μας.

Μάλιστα τις τελευταίες φορές γινόταν όλο και πιο προκλητικά: Λίγες ώρες ή μια ημέρα πριν από κάθε μεγάλη συγκέντρωσή μας (στις οποίες ο χώρος συγκέντρωσης θα ανακοινωνόταν τελευταία στιγμή για ευνόητους λόγους ασφαλείας).

 

Το youtube εξαφάνισε αιφνιδιαστικά το κανάλι μας, 

με δεκάδες ή εκατοντάδες βίντεο από δράσεις μας.

Χωρίς καμία εξήγηση.

Με την γενική και αόριστη δικαιολογία «παραβίαση των όρων»! Έτσι απλά!

Καμία απάντηση. Καμία δυνατότητα ανάκτησης του περιεχομένου του.

Καμία δυνατότητα δημιουργίας νέου με το ίδιο όνομα. 

Την ίδια μοίρα

είχαν ένα σωρό άλλες σελίδες, προσωπικά προφίλ, κανάλια βίντεο και ιστολόγια με ελληνορθόδοξα ιδανικά:  Αιφνιδιστικό κλείσιμο και αδυναμία επαναφοράς ή έστω προσωρινής ανάκτησης του περιεχομένου τους.

Αντιθέτως

προφίλ αριστερών, αναρχικών κλπ, που στοχοποιούν ονομαστικά ιδεολογικούς τους αντιπάλους και προτρέπουν σε βία εναντίον εθνικιστών, παραμένουν ελεύθερα. Επιλεκτική λογοκρισία!

2 χρόνια τώρα έχουμε βιώσει

ένα απίστευτο πογκρόμ και φίμωση 

σε οποιονδήποτε τολμούσε να αμφισβητήσει την επιβαλλόμενη «υγειονομική ορθότητα» και τα πρωτοφανή μέτρα ελέγχου της ίδιας μας της ελευθερίας (ελεύθερη μετακίνηση, εργασία, άσκηση θρησκευτικών καθηκόντων, επιβολή ιατρικών πράξεων, επιβολή δυσβάστακτων προστίμων μέχρι και στις συντάξεις των ηλικιωμένων κλπ). 

Οποιαδήποτε κείμενο-βίντεο αμφισβητούσε τα κυβερνητικά-νεοταξικά- μέτρα επιβολής και την προπαγάνδα για την αποτελεσματικότητα των αναγκαιότητα των γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» τους, χαρακτηριζόταν «fake news» και μπλοκαριζόταν. 

Καλούμαστε όλοι να προβληματιστούμε για το τι ζήσαμε 

και κυρίως 

για το τι έρχεται.

Επιλέξαμε και παρουσιάζουμε σήμερα αποσπάσματα 

από την εισήγηση του  Mikhail Kovalchuk (Μιχαήλ Κοβαλτσούκ)  στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του Υπουργείου Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Αύγουστος 2020) (το βίντεο είδαμε εδώ).

1. Ψηφιακή φυλακή

«Στις μέρες μας η αποικιοκρατία ως μορφή υποδούλωσης έχει υποκατασταθεί από την τεχνολογική υποδούλωση.

Τι είναι το Ιντερνετ; Ένα ψηφιακό Γκουλάγκ.

(Σ.Σ. Τα Γκουλάγκ ήταν τα περιβόητα στρατόπεδα συγκέντρωσης-εξόντωσης επί Σοβιετικής ένωσης)

Στο ψηφιακό αυτό Γκουλάγκ, οι άνθρωποι ήρθαν με τη θέλησή τους!

Από τη στιγμή που το άτομο θεωρήσει ότι όλη η γνώση του κόσμου βρίσκεται στη wikipedia, έχει δημιουργηθεί μια κοινωνία πολύ ευάλωτη.

Κάποια στιγμή όταν «πέσει ο διακόπτης» όλοι αυτοί οι άνθρωποι αυτόματα θα «αποκεφαλιστούν» (πνευματικά). Τόσο απλά.»

 2. Η χειραγώγηση της  μαζικής συνείδησης 

«Τι είναι οι «έγχρωμες επαναστάσεις»

(Σ.Σ. με τον τίτλο αυτό περιγράφονται οι υποτιθέμενες λαϊκές εξεγέρσεις καθοδηγούμενες από την Δύση, στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες πχ Ουκρανία, Γεωργία κλπ);

Είναι η εφαρμογή της χειραγώγησης της μαζικής συνείδησης.

Και πως το κάνω αυτό σε ένα κράτος;

Πρώτο βήμα είναι η αποβλάκωση του πληθυσμού του μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος.

Στη συνέχεια δεν έχουμε παρά να μοιράσουμε στον κόσμο i-phones και να τοποθετήσουμε έναν δορυφόρο.

Και από κει κ πέρα εφαρμόζουμε τις γνωστές γνωστικές-ψυχολογικές τεχνολογίες χειραγώγησης της  μαζικής συνείδησης για να κάνουμε τον κόσμο ότι θέλουμε.»

3. «Για να εγκαθιδρύσουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση …»

«Το όνειρο της ελίτ που κυβερνάει τον κόσμο ήταν πάντα να δημιουργήσει έναν άνθρωπο-υπηρέτη. Ο οποίος θα έχει περιορισμένη αυτοσυνειδησία. 

Την ώρα που εμείς εδώ (Σ.Σ. αναφέρεται στους Ρώσσους) χορεύαμε και τραγουδούσαμε πανηγυρίζοντας την νίκη μας στον μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Σ.Σ. αναφέρεται στην νίκη έναντι του άξονα στον Β Π.Π.), οι δύο αδερφοί Ντάλες, ο Άλαν (αρχηγός της CIA) και ο Τζων (γενικός γραμματέας των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Αϊζενχάουερ), με την πλήρη κάλυψη και οικονομική στήριξη του Ροκφέλερ, δημιούργησαν τον Οργανισμό που αυτή τη στιγμή ευθύνεται για όλα τα δεινά μας: τον «Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας». 

Δεν ίδρυσαν τον Π.Ο.Υ. για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους αλλά για να πάρουν υπό τον έλεγχό τους την κατάσταση υγείας ολόκληρου του κόσμου και στη συνέχεια να την επηρεάζουν μέσω εμβολιασμών και με ότι άλλο βάζει ο νους σας. 

Ο Π.Ο.Υ. ιδρύθηκε με τα χρήματα του Ροκφέλερ και ο στενότερος συνεργάτης και φίλος του ο Τσίσχολμ, έγινε ο πρώτος Πρόεδρος του Π.Ο.Υ.

Ας δούμε ένα από τα τσιτάτα του:

Για να εγκαθιδρύσουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι απαραίτητο να αποβάλουμε από την συνείδηση των ανθρώπων την προσωπικότητά τους, την προσκόλλησή τους σε οικογενειακές αξίες, τον εθνικό πατριωτισμό και τα θρησκευτικά δόγματα (…) Και αυτό υπάρχει σε Memorandum του 1948.

4. Διαλύοντας  το σύστημα των βασικών ηθικών αξιών

Ας δούμε όμως και το Memorandum της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ του 1974:

«Η πολιτική στον τομέα του παγκόσμιου πληθυσμού καθίσταται πολύ σημαντική για την εξυπηρέτηση των οικονομικών μας συμφερόντων.

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες κοινωνικές και ψυχολογικές προϋποθέσεις για την δήθεν αυθόρμητη μείωση της γεννητικότητας.

Θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε οι ενέργειές μας να μην εκλαμβάνονται από τις αναπτυσσόμενες χώρες ως η πολιτική μιας αναπτυγμένης χώρας που στρέφεται εναντίον τους».

Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το περιοδικό Playboy που συνέβαλε τα μέγιστα στην εξάλειψη της ηθικής.

Το μέλλον που μας ετοιμάζουν το ζούμε ήδη και προς το παρόν χάνουμε τη μάχη για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Το κυριότερο για τους γεωπολιτικούς μας αντιπάλους είναι να διαλύσουν το σύστημα των βασικών ηθικών αξιών και να επιβάλλουν εναλλακτικές νόρμες ηθικής που θα υποκαταστήσουν τις συνηθισμένες πανανθρώπινες νόρμες.

Και βλέπουμε ότι αυτό γίνεται πλέον παντού.»

Υ.Γ.

Να λοιπόν γιατί γέμισε όλη η υφήλιος από την θεοποίηση της σεξουαλικότητας, την LGBT προπαγάνδα, τον αχαλίνωτο καταναλωτισμό, την εξαφάνιση των ηθικών αξιών και την μετατροπή των ανθρώπων σε έναν εύκολα χειραγωγήσιμο όχλο.

Να γιατί μας πλασάρουν «παγκόσμια προβλήματα» (από την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και τους «θανατηφόρους ιούς» από τα εργαστήρια, μέχρι την τεχνητή έλλειψη τροφίμων και  τα πυρηνικά. 

Γιατί τα παγκοσμιοποιημένα προβλήματα απαιτούν την παγκόσμια διακυβέρνηση. 

Την «Global Goverment» όπως έλεγε κι ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που δήθεν τυχαία διάβαζε ο Μητσοτάκης στο γραφείο του. Τόσα χρόνια σπούδαζαν οι γόνοι των πολιτικών μας. Κάτι τους έμαθαν. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε «αποικία» έχουν φροντίσει να εκπαιδεύσουν τους «υπαλλήλους» τους που θα μας κυβερνήσουν..

Η ψηφιακή φυλακή και η νεοταξική προπαγάνδα στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αξίζει να δείτε το βίντεο:


https://ierosloxos2012.blogspot.com/2022/05/blog-post_15.html

loading...