ΝΑΙ .ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ και ΟΧΙ μονο!!!!

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι ευφυείς και μορφωμένοι , θα μπορούσαν χάριν πινακίων φακής, να εξανδραποδιστούν και να υπηρετήσουν με μεγίστη αυταπάρνηση τις ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ πρώτα, και τον Νταβατζη τους στην ΕΛΛΑΔΑ τον πρωθυπουργό ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Και εξηγώ. Οι ‘’σκεπτόμενοι’’ αυτοί αυλοί ‘’ορθής’’ ενημέρωσης μέσα από την ΕΡΤ ,οι οποίοι μάλιστα φέρουν με καμάρι οι περισσότεροι την Αριστερή τους διανοητική πορεία και ευαισθησία, ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ από τον υπότροφο του γνωστού ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΑΜΠ. Είχαν πεταχτεί στον δρόμο με το κλείσιμο της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας κατάλυση της δημοκρατίας και αυταρχικές πρακτικές από τον τότε υπουργό αρμόδιο για τα ΜΜΕ.

Ο Ελληνικός λαός όλος ήταν στο πλευρό τους, πλην των καμένων εγκεφαλικά ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΩΝ της Ν.Δ οι οποίοι πανηγύριζαν για το μεγάλο βήμα του τότε υπουργού τους , και την οποία σήμερα υπηρετούν στο πνεύμα της ‘’ πραγματικής’’ και ΟΧΙ FAKE ενημέρωσης.

ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ να είναι καλά και δεν τρέχει τίποτα. ‘’ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙ’’. Δεν είδαν ποτέ τις (ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ) Ρωσοφωνον στο Ντόνμπας(τα στοιχεία είναι από τον ΟΑΣΣΕ και έχουν κατατεθεί και στο ευρωκοινοβούλιο), από τους ΝΕΟΝΑΖΙ οι οποίοι από τάγμα έφτασαν σε στρατιωτικό επίπεδο Ταξιαρχίας.

Πονανε και οδύρονται για τους Ουκρανούς και τους Έλληνες της Ουκρανίας χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα.

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2021 ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ.Ως γηγενή εθνική μειονότητα επέτρεψε μόνον την Ταταρικη (τουρκική εθνική καταβολή)

Για το παραπάνω καμιά αντίδραση δεν είδαμε ούτε από τον ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ούτε από τον λαλίστατο ΥΠΕΞ μας!!!!

Όπως δεν είδαμε και από τον υπερθεματίζοντα σε πλείστα αλλα θέματα Δημοσιοκαφρικό κόσμο της χώρας μας.

Η αθέτηση από την πολιτισμένη Δύση(μόλις 1,1 δισεκατομμύρια πληθυσμό Έναντι 7,2 δισεκ του πλανήτη) της Συμφωνίας για μη επέκταση του ΝΑΤΟ στο πρώην Ανατολικό μπλοκ δεν λέει κάτι???

Ενταθήκαν σταδιακά δέκα τέσσερις χώρες, και έφτασε το ΝΑΤΟ πλησιέστερα παρά ποτέ στην ΡΩΣΙΑ.Η παρουσία μεγάλου αριθμού Βιολογικών Εργαστηριών (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΙΟΥΣ)υπό την εποπτεία των ΗΠΑ ,τόσο στην Ουκρανία (το παραδέχτηκε η ΝΟΥΛΑΝΤ) όσο και στο Καζακστάν τόσο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ??

Θα ρωτήσω όλους τους το εξής: Αν ο γείτονας σας κάθε μέρα βάζει φωτιά δίπλα στον φραχτη του σπιτιού σας, πως θα τον αντιμετωπίσετε αν διαπιστώσετε την αδιαφορία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ????

Η ΣΤΟΑ κάνει καλά την δουλεία της και αυτά τα μορμολύκεια κάνουν καλά την δουλειά της ΣΤΟΑΣ

Και γιατί είναι FAKE οιαδήποτε ενημέρωση από Ρωσικά μέσα και όχι από τα Βρετανικά για παράδειγμα ,τα οποία έχουν την ‘’ορθή’’ ενημέρωση μέσα από την Ρωσία!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Φορέστε τα κιτρινογαλαζα καλσόν σας και βγείτε στην πιάτσα για τον επιούσιο!!!!

Σαν πολίτης πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θέλω να πληρώσω άλλο για πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια ενημέρωσης της ΕΡΤ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΕΡΤ NEWS).

Εκλογές έρχονται και η κυβέρνηση έχει ανάγκη τους κράχτες οι οποίοι πάσχουν άπαντες από το σύνδρομο της ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!

*** ο σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο όμηροι εκφράζουν συμπάθεια και συμπόνοια και έχουν θετικά συναισθήματα προς τους απαγωγείς τους, μερικές φορές σε σημείο που να υπερασπίζονται και ταυτίζονται με τους απαγωγείς. Αυτά τα συναισθήματα γενικά θεωρούνται παράλογα υπό το πρίσμα του κινδύνου ή ρίσκου που υπέστησαν τα θύματα, τα οποία θεωρούν ουσιαστικά, την έλλειψη κακοποίησης από τους απαγωγείς ως μια πράξη καλοσύνη

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!

loading...