ΑΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Fuellmich: «Για αυτό ζούμε τα γεγονότα στην Ουκρανία» – Αίσθηση προκαλεί το ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον κορυφαίο νομικό Dr Fuellmich, η υστερία και το χάος που παρατηρείται στον πλανήτη είναι μια συντονισμένη ατζέντα από τις κυβερνήσεις και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να επιτευχθεί η Μεγάλη Επανέκκινηση, ένα ψηφιακό νόμισμα, και πρωτίστως: η Νέα Παγκόσμια Διεθνιστική Τάξη.
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αυτό που επιδιώκουν είναι να μας κρατήσουν σε κατάσταση πανικού, για όσο χρόνο τους χρειάζεται για να εγκαθιδρύσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση (σ.σ. τουλάχιστον για τον δυτικό κόσμο, καθώς η Ρωσία με τους συμμάχους της αντιδρούν). Προσπαθούν να μας δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος! Πρώτα χρησιμοποίησαν τον COVID και στην συνέχεια την κατάρρευση των αλυσίδων εφοδιασμού. Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα.
Και τώρα έσκασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όλα αυτά είναι μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης, όλα αυτά είναι μέρος της πρόκλησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου χάους, έτσι ώστε τελικά, στις χώρες μας, θα συμφωνήσουμε πως «η κυβέρνησή μας δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό (σ.σ. ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ).
Δείτε το βίντεο:

loading...

Leave a Reply