ΘΛΙΒΕΡΟ! Έγινε εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά: “Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε”
Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου έγινε γνωστό μέσα από το group «Μένουμε Ζωγράφου» στο Facebook ότι έγινε η εκταφή του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη υπηρεσιακά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε και ασχολήθηκε με το γεγονός:

Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά”. Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κριμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι.
Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν.Καίτη Φίνου για την εκταφή της σορού του Στάθη Ψάλτη: «Δεν ειδοποιηθήκαμε Σταθάκο μου, κανείς δεν σε ξέχασε»

Μία ανάρτηση έκανε η Καίτη Φίνου, μετά το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Πιο συγκεκριμένα, η εκταφή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου στο κοιμητήριο Ζωγράφου και σύμφωνα με τη Μαίρη Μπάρκουλη, έγινε εντελώς «υπηρεσιακά».

Τονίζει επίσης, πως «ουδείς ασχολήθηκε ή ενδιαφέρθηκε» για την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού.

Η Καίτη Φίνου με τη σειρά της, έκανε κι εκείνη μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε γνωστό ότι η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον Δήμο, όπως ανέφερε στην ανάρτησή της η Μαίρη Μπάρκουλη.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή», έγραψε σε ανάρτησή της η κυρία Μπάρκουλη.

Η Καίτη Φίνου αρνήθηκε το γεγονός και εξήγησε πως η Μαρία Ψάλτη ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου από γνωστούς και φίλους, λίγες ώρες αφότου έγινε η εκταφή.

Ειδικότερα, η ηθοποιός έγραψε: «Σταθάκο μου…… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’όλους όσους σ’αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη,λυπημένη,εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”……. Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον,που διψούν για τέτοιες ειδήσεις…… *όσο για μένα (επειδη τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :