Τουρκικός στρατός, ΝΑΤΟ μέλος και φίλοι τους, δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα. Βίντεο ντοκουμέντο με τις εν ψυχρώ δολοφονίες Κούρδων γυναικών.

Απόρρητο αρχείο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΥΠ)

ΣΗΜ.: το βίντεο ειναι προιόν υποκλοπής απο π. πράκτορα της ΕΥΠ 

Το αρχείο είναι προϊόν υποκλοπής κινητού τηλεφώνου τούρκου στρατιώτη ο οποίος αποθανάτιζε τις δολοφονίες γυναικών στην ορεινή περιοχή της Ανατολικής Ανατολίας Μαρντίν και στις γειτονικές επαρχίες Μπάτμαν, Ντιγιαρμπακίρ, Σιίρτ, Σανλιούρφα και Σιρνάκ όπου δρούσε.

Το συγκεκριμένο Βίντεο με τις εν ψυχρώ Δολοφονίες γυναικών Κούρδων από Τούρκους Στρατιώτες παρότι έχει περιέλθει στα χέρια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΥΠ), από τον π. πράκτορα Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββα η Διοίκηση της με αρχηγό τον Γιάννη Ρουμπάτης αποφάσισε να αποκρύψει, παρότι αποδεικτικό ντοκουμέντο για να λογοδοτήσει η Τουρκία στο Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δικαστήριο για τις απάνθρωπες πράξεις-δολοφονίες που τέλεσαν live on camera Τούρκοι στρατιώτες της που δρούνε υπό αυτές τις εντολές, δηλαδή δεν παίρνουμε αιχμάλωτους, εκτελούνται άπαντες συλληφθέντες επιτόπου.

Συμπέρασμα: Η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στον πολιτισμό, δεν μπορεί να αναγνωρίζεται από κανένα κράτος από κανέναν εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δυτικού κόσμου διότι είναι ένα κράτος δολοφόνων, όπως είναι η Σαουδική Αραβία κα.

Το βίντεο με την ακριβή καταγραφή μιας πολλαπλής εν ψυχρώ Δολοφονίας γυναικών Κούρδων από Τούρκους Στρατιώτες δεν μπορεί να δικαιολογήσουν ούτε να αποκρύψουν τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια.

ΣΗΜ.: το βίντεο ειναι προιόν υποκλοπής απο π. πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου που απέκρυψε για ιδικους λόγους ο τ. Δ/της Γ. Ρουμπάτης

loading...